💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 750
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 645

@Белла дона, тук се играят средно 40 игри. Ако нямаш психиката да издържиш, когато двата отбора са почти наравно или комуникацията да разговаряш с околните и се цупиш през цялото време, за какво си там?
Отговори ми, моля те на следния въпрос - играете волейбол 6 души.  Мачът е 3-2 за противника. В този момент Едина от вас решава да реве в ъгъла, и играете петима срещу шестима, защото не можете да я смените. А противника получа импулс на игра, като я гледа. как ще реагираш след мача спрямо нея?

Ама ти мислиш, че не се е случвало ли? Дори аз съм била на мястото на ревящата понякога. В професионалните отбори има психолози. В колективните спортове се гони една цел, а тук всеки играе сам за себе си. Там НИ връчват купа или медали, които са за всички, тук дават 100 000 на един човек, не си ги делят 7 от племето. Изобщо не може да се сравнява. Волейболният отбор е от 14 човека и всеки получава облагите от победата. Тук печели един, който дори не е задължително да е най-добрия. Пълни глупости са срваненията на Игри на волята с колективен спорт.

# 646
и на мен жътварите са ми най-сипмпатични. Не че и при тях няма изцепки, но като цяло са по-сплотени от другите два отбора.
Тодор аз не бих го определил като добър играч. силен е вярно, ама нито е екипен играч, нито разбира от стратегия. За мен той може да се поучи от Юлиян. И Юлиян не се разбираше с колектива, ама бе много комплексен играч и в никакъв случай не бе така простоват - играеше подмолни игрички, а не да изръси направо "Аз съм шампионът и ви нося на гръб" или нещо в този смисъл.  Тодор прекалено демонстративно си показва простащината и дебелоочието. Почнат ли да падат  "червените"  скоро ще му видим гърба.

Какво точно да се поучи от Юлиян? Че Юлиян по всеобщо признание, въпреки че беше най-комплексният играч, най-много му куцаше така наречената социална игра.Точно заради отношението си към другите не спечели наградата.

# 647
Първо - тук не се играе сам за себе си. Играеш първо за отбора и едва тогава - за себе си. Ако загуби отбора отиваш на номинации или в по-слаба територия, следователно първо мислиш за отбора.
Второ и тук има психолози. Впрочем мнението ми за такива психолози, които допускат такива сътезатели...не искате да го знаете.
трето,  купата или медалите, за много хора имат само символна стойност.
четвърто - щом някой е спечелил, значи Е бил най-добрия. Може да не е най-силния, или най-бързия, но е най-оптимален като качества т.е. най-добър.

@ everyone Моля някой от вас да обясни на Биг Любо,  защо е глупаво да ми задава повече въпроси, след като казах, че няма повече да му отговарям.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 13:31 от Лорд Сняг

# 648
  • София
Нито в предишния, нито в сегашния им запомних имената, само на един, двама.И затова нищо не ми говорят .Няма значение,то аз и без това го гледам за фон и без звук.

# 649
Екатерина е такъв медиен, шумен и егоистичен вампир, чак сестра си повлякла само и само да блесне с нещо и пред някого в 30 годишния си живот. Тембъра ѝ ме дразни, мимиките, лигавенето, наглото "ти ли ще ми кажеш"...другият и той диамант бил...продълговат цирконий! И двамата да изчезват, че са нетърпими.
Катя е взета точно с идеята да дразни и "провокира". Ясно, че всички са честни, принципни и си казват всичко в очите. Това е лайтмотива на реалити участниците.

Тодор си е точно надъхан, супер трениран, но не много умен спортяга. Става за лидер - с тая неизчерпаема енергия дърпа всички...само едно умно вице лекинко да му поднася идеите, а Тошето да ги припознава за свои, тия ловците ще хвърчат! Пък на индивидуалните битки ще го видим къде ще отпадне.

Много ми хареса снощната битка! Добре подбрана за многобройните все още отбори.
Червените супер разбрани и стиковани. Дори някой да повишеше тон, поне двама се разШШШътваха и запазваха спокойствито.

# 650

@Белла дона, тук се играят средно 40 игри. Ако нямаш психиката да издържиш, когато двата отбора са почти наравно или комуникацията да разговаряш с околните и се цупиш през цялото време, за какво си там?
Отговори ми, моля те на следния въпрос - играете волейбол 6 души.  Мачът е 3-2 за противника. В този момент Едина от вас решава да реве в ъгъла, и играете петима срещу шестима, защото не можете да я смените. А противника получа импулс на игра, като я гледа. как ще реагираш след мача спрямо нея?

При 3:2 за противника и шестте да ревнат, все тая, мача е свършил:)

# 651
Аз за 2 сезона истински лидер не съм видял.

# 652
Тодор поне им казваше какво да правят в лабиринта.
Докато онзи синеочко остави момичето да се мъчи.
Но не съм убедена, че Любо зае правилна позиция. Започнеш ли да адвокатстваш на някой, който сам не си изказва възраженията, обикновено ядеш хурката.

# 653
Може и да сбърка Любо с повдигането на въпроса, може и да са го накарали да го повдигне.А може и да има други основания.Ние виждаме много малка част от това какво се случва.Явно Любо е забелязал, че се оформя една групичка в племето, и това не му харесва.Ясно му е, че при номинациите групичката ще гласува заедно и е нормално да се опита да направи нещо срещу това.Дали това беше начинът и дали се получи нещо е друг въпрос.А може би се опита да отвори очите на останалите, за да се обединят и те.

# 654
Боже, тоя Георгиус е изумително тъп! Как същество, което е превърнало всяка мозъчна гънка в мускулно влакно, борави с видеотехника!? Това е над възможностите на науката да бъде обяснено 😂 Защо това човече не се цани някъде за стриптийзьор, като душата му крещи колко много го иска?! Ама с тези къси краченца и не особено красив фейс, няма много шансове...

Георгиус вчера е споделил в Инстаграм, че вече е "Г-н Сърбинов". Ще бъде учител в някое софийско школо по ФВС (Физическо възпитание и спорт).

https://www.instagram.com/p/CFKGXMHlox9/

# 655
Оффф, и за Любо се сетих. Точно си е прочел сценария преди да се съберат за вечеря. Класика!
Димитър на ден втори лапна като шаран по Ивана. Като ги гледах хванати ръчичка за ръчичка в гъсеничка не ме напускаше смешната мисъл, как Митко влачи малката си сестра-Джери на среща с гаджето.
Измислен скандал, която жертва ще се окаже Димитър.

# 656
Мен ме издразни как кокошките нападнаха Любо и Джералдин с думите "ние се разбрахме да си казваме, акж има някакъв проблем", защото са казали какъв е проблемът 😂

# 657
  • Sunshine state
Чак пък жертва не е Димитър, айде сега. Любо не визираше само Джералдин като ги започна с Ивана, а това, че тя мъти водите като създава интриги, а Митьо и той барабар с нея по селските вечеринки и шушукания. И да има сценарий, той си беше прав. Жалко, че Вайс е на страната на тия интриганти. Сюзън и мен ме дразни.
А Ивайло не знам кой го определи като забавен, но аз не на крам нищо забавно в него. 🤷🏼♀

# 658
Значи за мен е адски унизително един човек да адокатства на друг. Ако аз съм искрено загрижен за някого ще го хвана насаме и ще го питам Иване, Димитре, Марийке и пр....има ли някакъв проблем, нещо с което да мога да ти помогна? А не да говоря от негово име пред всички и то без да съм го питал. Така го унижавам, изкарвам го безпомощен.
на всичкото отгоре Джералдин не е молила за застъпничество. А обяснения от типа "На мен ми се стори" ,  след като си говорил с убеденост са несериозни.
И всъщност щом самата Джералдин не се е оплакала, явно за нея не е била чак такъв проблем. който има уста - говори.

Ивайло за мен е най-голямата комедия. Пилот без координация, не знае къде му е ляво и дясно, няма и ориентация. А за гребането умрях от смях.

# 659
Честно казано Димитър ми се видя искрено изненадан от упреците на Любо спрямо държнието му към Джералдин и останалите не добре изложени намеци. Точно не доброто изложение на "проблема" ме кара да мисля, че в последния момент е била замислена интригата.

Общи условия

Активация на акаунт