💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 724
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Режисира се, разбира се.
Разговорите "насаме" в гората не са спонтанни. Няма закачени камери и микрофони на всяко дърво. Ако искат да си кажат нещо наистина тайно, има къде да се скрият. И го правят! На нас ни показват режисираните им срещи пред камера, микрофон и снимачен екип.

Да имат прислуга в къщата също не е случайно. Звънецът не бива да стои неизползван. Ако искат кафе, трябва да звънкат. Създава дразги и зрителите хейтят. Това целят.

# 631
  • Sofia
Мин.сезон в лукса май нямаше звънец,иконом и прислуга и сами си готвеха...

# 632
И за Екатерина да добавя, че аз гледам на запис: съгласна съм с нея, че човек отива там да играе, а не да се променя. В крайна сметка за 30 години си е изградила своя начин на възприемане на света и има приятели, които я възприемат. Познавайки сама себе си, може би щях да съм в нейната ситуация. Отивам на битка, играя, раздавам се. От там нататък кой ме харесва и кой не, не ми дреме особено. Да, дразнещ маниер има ама събрали се 7 човека да я променят, айде няма нужда.

# 633
И аз умирам от смях от коментарите на Димо. Много го бива и нищо не им спестява.😁

# 634
иконом имаше, но ни го показаха един-два пъти, когато се настаняваха славяните.

Да, човек рядко се променя на 30 години, но тези игри са и социални (пък и всички отборни игри по света). Ако не вярваш, че можеш да се сработваш с хора за два месеца, по-добре не ходи.
тениса по двойки да не би да не е социален?
Гребането  по двойки да не би да не е социален спорт? ако нямаш синхрон с партньора си заникъде. за баскетбол, волейбол и прочие - дума няма да отварям.
Освен това човек може и на  90 години при добро желание да си потисне някои черти от характера, особено ако не са красиви.
Играта не е само физика, тя  психика и  комуникация с другия. Който иска само физика - да ходи да вдига  щанги или да скача на овчарски скок. там няма контакт с другите.

П.С. Гледал съм страшно много мачове на тенисисти и волейболисти, където и едината, и другата страна са еднакво физически подготвени и при игра точка за точка всичко се решава от психиката. Като те пробият веднъж  -два пъти и се сринеш всичко свършва. Гледам съм футболни мачове, където отбора възкръсва от 0-3 до 4-3 петнайсет минути преди края. Екатерина с тази лабилна психика, не е за спорт.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 12:54 от Лорд Сняг

# 635
  • София
А защо наистина сравнявате и оприличавате играчите от втори с тези  от първи сезон? По сценарий се търсят  определени типажи, намерили са ги, защо обезателно трябва да приличат на някой от първи сезон?Аз не правя сравнения, всяко предаване е само за себе си..

# 636
А защо трябва изобщо да има определени типажи? на мен би ми било интересно ако всички типажи бяха коренно различни от тези от първи сезон. щом има прилики между някого като поведение, сравнението е неизбежно.
Освен това как да разберем дали се развива ИнВ или пропада ако не анализираме каста?
да не говорим, че тази тема не е единствената, където се правят сравнения с предни сезони.

# 637
  • SF
Ние не търсим обезателно прилика, а я намираме, без да искаме и си споделяме.
Аз категорично виждам огледални образи на племената от първия сезон. Само са сменили цветовете на траките и рибарите. На останалите 2 племена са ги запазили.
Ти не правиш сравнения и не ги прави. Ние обаче правим и намираме връзка с предишните сезони. Нас пък това ни кефи.

# 638
Сандо- Ивайло е най-огледалният образ. Физически, като характер.....аз в първите минути като го гледах си мислех, че са го върнали. Пълен некадърник, а се мисли за Господ и си вярва, че другите му завиждат. И оня бе от зелените и тоя е от зелените. И оня бе висок, кльощав с гола глва -и тоя също. Оня се изкара най-великият баскетболист, и стана за смях на единствената басктеболна игра, тоя е пилот и показа пълна липса на координация.

# 639
Катя в игрите много добре си играе. Имаше много добър синхрон с партньора, с който беше при гребането, докато ако беше с Ивайло, сигурно пак нея щеше да обвини/обвинят, че не се справя. Така се видя, че той за нищо не става - става евентуално само да мъкне нещо, макар, че и там ми издиша. Пък какво е мрънкало е... по-голямо ми е от Екатерина. Странно, че тя е нарочената от отбора, за мен Ивайло е същия мъжки еквивалент, дори по-зле..., ама нали има две висши...

# 640
Лорде, 12 години играх професионално волейбол, моля ти се. Абсолютно нищо общо няма с реалити за 2 месеца.

# 641
Катя създава напрежение, дори само заради това трябва да я махнат.
когато редяха пъзела тя се скри. Играта още не бе свършила, а тя чрез този ход дава самочувствие на противника и обезсърчава своите. Това не е добра игра. Пак казвам - играта не е само физика.

@Белла дона, тук се играят средно 40 игри. Ако нямаш психиката да издържиш, когато двата отбора са почти наравно или комуникацията да разговаряш с околните и се цупиш през цялото време, за какво си там?
Отговори ми, моля те на следния въпрос - играете волейбол 6 души.  Мачът е 3-2 за противника. В този момент Едина от вас решава да реве в ъгъла, и играете петима срещу шестима, защото не можете да я смените. А противника получа импулс на игра, като я гледа. как ще реагираш след мача спрямо нея?

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 13:12 от Лорд Сняг

# 642
Аз предпочитам Катя да не си тръгва скоро, за да продължи да ги дразни. Искам Ивайло да е първият елиминиран от рибарите.

# 643
Нормално е да се сравняват сезони. Всеки има мнение например кой епизод на "матрицата" е най добър.
Аз лично търся по добър от Юлиян, по смотан от Ана Мария, по голям интригант от Радка, по жалък от Александър, по тъп от Добрин, по нафукан от Веско и т.н.
За сега само Юлиян и Радка нямат конкуренция за мен лично.

# 644
ако говорим за чисто игрови качества като комплксност  в първи сезон
Скрит текст:
Юлиян и Пламен миналия сезон си остават несравними. Добрин бе много як.
 Тошко от втори сезон също е як, но простее.
Скрит текст:
Добрин бе като голям добродушен мечок
на куестовете  през първи сезон
Скрит текст:
ги биваше Наско и Амелия Мира. тя и близначките бяха най-добри сред жените.
Радостина се показа като най-голям стратег, но в нея нямаше капка достойноство. А Ана-Мария бе най-голямата късметлийка.

разбира се имаше и откровени бездария и безличия
Скрит текст:
-Гичка,Анита, Илиян, Роберта, Сандо, Ана-Мария...Дори Стоян мухльото

и все пак първи сезон ни предложи нещо важно - страсти! имаше надпревара, борба,  битки...тук гледаме реване, битовизми, "море от любов" , "биг брадър" и пр.

Общи условия

Активация на акаунт