💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 711
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 615
Разбира се, че не е вярно. Има научни работници, с много висок потенциал, принудени да работят в много тежки условия. Винаги съм бил против абосолютизациите и категоризациите..
Според мен са искали да сложат поне един читав човек в тази група, защото иначе бързо всеки щеше да изгуби интерес към нея.

# 616
Аз не казвам. че е вярно, а какво може да мислят хората, направили кастинга, който гледаме в момента.

# 617
Аз не гледах като хората първия епизод. Пак ли като миналата година имаше разделение тип Красиви, Умни и т.н.?

# 618
Ако мислят така, значи те самите  не са никакви психолози.

# 619
Чета,че не сте много доволни от факта,че правим сравнение между двата сезона.Като гледам битките и участниците от първия сезон и от втория,се замислям колко по-слаб е този сезон.Сега гледах в ю туб клип на Юлиян.Еми това е комплексен играч,не сегашните.Недоумявам как и заради какви качества са ги избрали.Според мен от всичките 24 има 7-8 добри играчи-Тодор,Милен,Ваня,Йоана(донякъде),Вайс,Влади,Любо,Сюзън(донякъде),Мая(само на логически задачи).

# 620
  • Germany
Не знам как толкова бързо ги преценихте  Аз уж гледах всичко излязло накуп и пак за повечето нямам мнение, та те някои даже не са ги давали да говорят. Аз не вярвам, че някога, някъде е съществувало реалити без сценарий, най-вече в Щатите 😉 Сървайвър, камери, лайв,  всичко си има начин да се режисира за драгия зрител.
Продължават Жътварите да си ми най-симпатични и с нетърпение очаквам да видя Ивана и актьорчето на реката 😎 Иначе Рибарите са истинско шоу. На Катя определено “звездите и говорят”.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 00:16 от PeaPink

# 621
Не мисля, че рибарите са слаби играчи, а напротив. Целият проблем е че няма никакво разбирателство и екипност в тяхното племе. Когато ги има тези неща, то всичко се нарежда от само себе си. Например няма как да постигнеш синхрон в някоя игра с човек, който ненавиждаш или изобщо не можеш да разбереш гледната му точка по никакъв начин

# 622
Кой според теб от рибарите има качествата на победител?Пилотът,който направо е близнак на Александър от предния сезон.Самочувствие без покритие."Дракона"🤔,който за нищо не става,освен да философства.Ники,който има хъс,но...само това.Бърз е,но глупав.Аликсандър като го видях как чака Мая да обръща талпата,не мисля че има нужда да го коментирам.Христа изобщо не ми изглежда подготвена за този формат.Мая е добре на логическите игри,но физически не мисля,че е издръжлива.Катя може да има физически качества,но сприхавия й характер няма да й позволи да се съсредоточи в играта.Станимира е много глупавичка според мен.

# 623
Станимира почти никой, никога, никъде не я споменава и рядко е в кадър... Табелка да е, повече внимание ще ѝ се обърне! А иначе хубаво момиче.

# 624
Друго мое наблюдение от играта вчера, което ми беше смешно - докато вървяха оковани, Ваня казваше нещо от рода на "раз-два", а Тодор я сцепи - "Млъкни, не си ти капитана", но след това я остави да си го повтаря Smiley

Противопоставянето между тях двамата е много забавно, защото колкото и да се различават, си приличат по това, че са борбени и имат желание да бъдат лидери.

# 625
и на мен жътварите са ми най-сипмпатични. Не че и при тях няма изцепки, но като цяло са по-сплотени от другите два отбора.
Тодор аз не бих го определил като добър играч. силен е вярно, ама нито е екипен играч, нито разбира от стратегия. За мен той може да се поучи от Юлиян. И Юлиян не се разбираше с колектива, ама бе много комплексен играч и в никакъв случай не бе така простоват - играеше подмолни игрички, а не да изръси направо "Аз съм шампионът и ви нося на гръб" или нещо в този смисъл.  Тодор прекалено демонстративно си показва простащината и дебелоочието. Почнат ли да падат  "червените"  скоро ще му видим гърба.

# 626
Станимира почти никой, никога, никъде не я споменава и рядко е в кадър... Табелка да е, повече внимание ще ѝ се обърне! А иначе хубаво момиче.
Няма спор.С тази руса къдрава коса и сини/сиви очи,наистина е много чаровна.Но все пак не участва в конкурс за красота,а в състезанието Игри на волята.

# 627
"Хубаво момиче" беше просто констатация, няма отношение към игрите.

# 628
Ваня може да я критикуваме за много неща, но е интелигентна. Тя обясняваше първият път на Тодор, че са имали грешки в стратегията при разпределянето на тежестите, а той взе да й ехидничи "ей ти си била голям стратет". тя му обяснява, че трябва да гледат и другите отбори, а той "Ейййй значи си разузнавач вече. Като си такъв разузнавач що не ми каза какво си разузнала". разбирам я  Ваня, че си ядоса - анализират грешки, а той се прави на интересен. Ваня успя да номинира  най-слабият мъж - Лазаринов, а Тодор не се усети да номинира Ева.
На предната игра Ваня пусната топката Тодор да е капитан и сне от себе си отговорността и той ги заби на второ място. Не слушаше Симона която му казваше, че не е добра в хвърлянето на въже, а правеше демонстрации, че вярва в нея, за да унижи Ваня, после се захвана той и още влоши нещата. Заради него бе пропиляна огромна преднина. добре че бе Милен.
В тази мисия не искаше да проумее, че  на голямата част от екипа му е удобен един ритъм, а после се ядоса и каза "е, една стъпка не можете да запомните".  И пак Ваня бе тази която искаше да изтренират ритъма.

Ваня каквото и да говорим си има акъл  в главата, за разлика от Тодор, който е як индивидуалист и кара на сила. да видим колко ще продължи.

отделно изказванията на Тодор са откровено просташки. Да викаш на една жена, която познаваш от две седмици          " виж какво, моето момиче" показва признаци  на лошо възпитание.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 12:08 от Лорд Сняг

# 629
Димо е страхотен коментатор! Умирам от смях с него 🤣🤣

За Станимира: нали се опитаха там с Ники да я свържат ама нещо не се получи. Николай викаше: риба не хванах ама русалка си намерих 😃

Общи условия

Активация на акаунт