💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 944
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 795
Жестока игра до момента.

# 796
Тодор плуваше много бързо. Може да е неправилно, но бе бързо

@ Билян@ "жестока" е точен термин, един участник проля кръв

# 797
  • София
Не харесвам Тодор, но не може да се отрече, че във всички игри се раздава.

# 798
  • София
Лорде, коментирам мъжете. Ваня плува добре, но жабешката е по-бавно отколкото с кроул (най-бързия стил, след това е бътерфлая, след това гърба и най-накрая бруста), но по-добре е да правиш нещо правилно, макар и по-бавно отколкото нещо грешно, защото пак ще се забавиш така или иначе.

# 799
Да, Сюзън от жените до момента мина най-добре трасето.

# 800
Като цяло тази година поне всички всички участници могат да плуват. Не помня кой от рибарите каза, че ако не били гладни, щели да размажат другите. Чудя се дали сам си вярваше. Joy
Стискам палци на ловците. Най-симпатични са ми засега.

# 801
@ Diavolo Не съм съгласен. Ако влагаш достатъчно сила и енергия в това което правиш, може  с неправилен кроул да отидеш по-напред от колкото с правилната кучешката.

@ Edelv - Ники, ги ръси тези глупости. Е, първата игра нали не са били гладни и пак са паднали.

# 802
Лазаринов ми се стори, че доста добре плуваше

# 803
Добре де, това са едни кирливи 50тина метра за плуване и още толкова наобратно и повечето едвам успяват да додрапат, малко са ми странни каква им е физическата подготовка.

# 804
Айдеееее, ето я новата Ана Мария

# 805
  • София
Браво на Джери. От жените най-доброот кардио заедно с Ваня.
Сюзън и Ева издъхнаха.

# 806
Ева - много слабо плуване и кардио, отделно много глупаво на понтона - как и мина през главата да посегне към дъски, които са затрупани с други дъски.

# 807
Евала на Йоана - плува кроул. Май е единствена жена, която плува кроул. В пъти по-бързо плува от Ваня.

# 808
Лорд Сняг, Йоана може и да е плувала кроул, ама сори, един човек,който може да плува, никога няма да мята главата и да диша неправилно, а като е гмуркач, ще влезе под водата и ще го вземе  това разстояние супер бързо.

Джералдин ми е симпатична, защото е малка и я подценяват, а тя се старае много.

# 809
  • София
Много технично плуване за Йоанна.
Като цяло генерално погледнато няма удавници и пояси, като миналия сезон, но никой не е истински добър плувец.
Приятно впечатление: Влади, Йоанна и Сюзън, но последната издъхна тотално.

Общи условия

Активация на акаунт