💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 634
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 080
Това им е подаръкът от Тодор. Той със сигурност щеше да победи Александър, ако искаше.

# 1 081
# 1 082
Жалко , че и в играта и в реалния живот, подаръците и добрите жестове много бързо се забравят и не се оценяват . Simple Smile

# 1 083
Рибарите без Катя и пилота са готини.

# 1 084
Утре ще е интересна игра Grinning

# 1 085
Дано утре Ивайло да си тръгне, а следващата седмица Катя.
Браво на Тодор! Не съм очаквал така да постъпи.

# 1 086
Водещият 100% говореше на Ева в промото.

# 1 087
Интересно защо не взеха пицата

# 1 088
  • София
Тошко сам го каза. Че е можел да спаси Ева. Поне затвори устата на двете сестрички. Нищо че и двете са неблагодарни. Но поне едната е яла яйчица... Наистина все повече си мисля, че не е невъзможно Катя да е имала суицидни прояви в миналото и затова Йоанна толкова да й трепери сега.

# 1 089
  • Испания

Да имаш човек, който да те обича безрезервно и и да те подкрепя във всяко едно твое начинание е най-голямото богатство на света!
Това е моята майка Диана! Каквито и думи да изпиша по неин адрес не биха и’ дали достатъчно чест, за това какъв ефект е имала тя в моето израстване като личност!
Това е човекът, който преобръща планини в името на синовната си обич! Човекът, който би се лишил от последния си залък, само и само аз да съм сит! Човекът позитивист, който винаги търси и вижда красивото и доброто във всеки! Човекът, който знае винаги кое е най-правилното решение в кризисни ситуации! Човекът борил се на всички фронтове в живота, падал и страдал, но ставал и никога не се предавал! Човекът Войн!
Тази видимо крехка жена би заблудила на външен вид и най-издържаният психолог с сурия квалификации и дипломи с нейния женствен чар. Би даже си помислил, че е леко студена и отдръпната, но това е само на прима виста! Сещате се, книга и корица!
Винаги ми е било интересно да наблюдавам моментите когато влезе ня каквото и да е място! Атмосферата се приповдига от силната и женствена енергия, усмивката и’ разтапя и най-коръвосърдечните сърца, а осанката и’ е винаги горда и величествена! В живота си тя винаги се е отнасяла с уважение и толерантност към хората и аз съм се удивлявал и впечатлявал неколкократно от нейното хладнокръвие и спокойствие!
Да спрем със суперлативите и да се заземим малко! Наречете ме майчино синче, непрокопсаник, или зависим от мама , а аз с удоволствие ще го преместя в другия крачол и ще се усмихна! Защото съм щастлив!
Обичам те майко със всичката любов, която имам в душата и сърцето си! Последните повече от няколко години не бяхме заедно и все пак продължихме да поддържаме нашата силна връзка! Влязох в Игри На Волята да се боря и за твоята чест и достойнство и съм горд да те нарека моята майка! Прости ми грешките през годините, допуснати спрямо теб, понеже сме смъртни и грешим, даже от любов!
Тази вечер посвещавам победата си в твоя чест и нека се слави твоето име! Ти го заслужаваш!
Нека всеки един от вас, който има майка до себе си, да я хване и целуне и да каже че я обича! Хора, обичайте майките си, докато са измежду нас!

Какъв сладкиш е бил!

Скрит текст:

# 1 090
Прост, ама хитър 😃 Не се пусна преди Ева, а след като тя се отказа. И все пак браво! Александър пък героични речи държи.

И защо да се пусне преди Ева? Пусна се преди Александър, за да им подари грошовете.
За да спаси човека от племето си.

Абе не е чак толкова глупав .😂а и то човека трябва да си заслужава.

# 1 091
Не я видях колко струва, но пак напълниха стомасите, и грошове им останаха.

# 1 092
На практика и Рибарите без Ивайло стават по-силни, както и Ловците без Ева.

# 1 093

Не я видях колко струва, но пак напълниха стомасите, и грошове им останаха.

Пак беше толкова - 30

# 1 094
Сашко има желание да прояви дар слово, но не знае значението на някои думи, пък споменаването на "преместването в крачола" след тия словоизлиания за мама, е повече от неуместно... ама, писателства му се.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 22:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт