💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 623
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 095
Явно в хляба има повече тесто и са преценили че ще ги засити повече.

# 1 096
  • София
Някой по-назад в темата спомена за гаджета в играта и че отношенията им не били особено интересни - бивши май...кои са те, че нещо съм изпуснала Rolling Eyes

# 1 097
Някой по-назад в темата спомена за гаджета в играта и че отношенията им не били особено интересни - бивши май...кои са те, че нещо съм изпуснала Rolling Eyes
Вайс и Сюзън

# 1 098
  • Испания
Пицата е 30 гроша, но той реши правилно да вземе хляб и сирене, защото ще ги заситят повече.

# 1 099
Не че симпатизирам на Барби,но искрено се надявам да победи Ивайло.Не го вярвам,но тази седмица се изненадах два пъти,така че ще видим утре.Изходът от дуела зависи само от вида на битките=кого са избрали от продукцията да остане.Относно Тошко,прави му чест постъпката му.Е,пак ме издразни със заключението,че никоя жена не става за лидер,но вече разбрах,че понякога си живее на своя планета и не му обръщам внимание.
Александър все едно си повярва,че е спечелил и нахранил племето си.

# 1 100
Не знам дали е сценарий или не, но ме трогна постъпката на Тодор. Можеше да победи Александър. После обаче ме подразни като каза как трябвало да се пусне преди Ева и да смаже Ивайло. Тя няколко пъти му каза, че се пуска. Ако искаше - можеше да го направи. Не е длъжен, разбира се и не съм го и очаквала, ама защо изобщо го спомена. Катя е непоносима. Не се сещам за момент, когато да ми е била приятна.

# 1 101
  • София
Извинявайте е, че се намесвам - къде е Иван от Рибарите?

# 1 102
В болнични

# 1 103
Контузен и той.

И другото, което беше гадно- Александър благодари на майка си, Ева, милата, как не ревна.
Силна ще дойде като характер.

# 1 104
  • София
Скрит текст:

Да имаш човек, който да те обича безрезервно и и да те подкрепя във всяко едно твое начинание е най-голямото богатство на света!
Това е моята майка Диана! Каквито и думи да изпиша по неин адрес не биха и’ дали достатъчно чест, за това какъв ефект е имала тя в моето израстване като личност!
Това е човекът, който преобръща планини в името на синовната си обич! Човекът, който би се лишил от последния си залък, само и само аз да съм сит! Човекът позитивист, който винаги търси и вижда красивото и доброто във всеки! Човекът, който знае винаги кое е най-правилното решение в кризисни ситуации! Човекът борил се на всички фронтове в живота, падал и страдал, но ставал и никога не се предавал! Човекът Войн!
Тази видимо крехка жена би заблудила на външен вид и най-издържаният психолог с сурия квалификации и дипломи с нейния женствен чар. Би даже си помислил, че е леко студена и отдръпната, но това е само на прима виста! Сещате се, книга и корица!
Винаги ми е било интересно да наблюдавам моментите когато влезе ня каквото и да е място! Атмосферата се приповдига от силната и женствена енергия, усмивката и’ разтапя и най-коръвосърдечните сърца, а осанката и’ е винаги горда и величествена! В живота си тя винаги се е отнасяла с уважение и толерантност към хората и аз съм се удивлявал и впечатлявал неколкократно от нейното хладнокръвие и спокойствие!
Да спрем със суперлативите и да се заземим малко! Наречете ме майчино синче, непрокопсаник, или зависим от мама , а аз с удоволствие ще го преместя в другия крачол и ще се усмихна! Защото съм щастлив!
Обичам те майко със всичката любов, която имам в душата и сърцето си! Последните повече от няколко години не бяхме заедно и все пак продължихме да поддържаме нашата силна връзка! Влязох в Игри На Волята да се боря и за твоята чест и достойнство и съм горд да те нарека моята майка! Прости ми грешките през годините, допуснати спрямо теб, понеже сме смъртни и грешим, даже от любов!
Тази вечер посвещавам победата си в твоя чест и нека се слави твоето име! Ти го заслужаваш!
Нека всеки един от вас, който има майка до себе си, да я хване и целуне и да каже че я обича! Хора, обичайте майките си, докато са измежду нас!

Какъв сладкиш е бил!

Скрит текст:
Постъпката на Тодор може и да не ме трогна, но думите на Александър - да. Изглежда наистина добър човек.

# 1 105
  • София
Александър семинарията ли е завършил? Говори като духовник.

# 1 106
  • Испания
Линкове към визитките на всички са в първия пост под снимките.

Визитката на Александър

След като Александър решава да купи храна за всички, Николай: "Постъпката на Ботев е със силата на Васил Левски".

# 1 107
Победата на Александър? Това е подарък, а не победа. Не харесвах Тодор, струваше ми се твърде първичен, направо прост, но постъпките му от епизода днес тотално преобърнаха представите ми за него. Тодор е сърцат, той дори не мисли много, много - пусна се, за да нахрани гладните. Това за мен е великодушие и човечност и все повече хора не осъзнават  тези думи. Да дадеш хляб на гладния. Александър посвещава "победата" на майка си. Аз бих се срамувала от подобен подарък от сина ми. Да постигне нещо сам, да се бори достойно и тогава да посвещава...

# 1 108
Хм, другите, дето са с лещи, ги видяхме с очила, а Александър в тия полеви условия на реката, глад и мръсотия... (уж) пък си е все с лещите. 🤔

Тодор се пусна и защото нищо не му струва това, обаче сега в очите на две племена е герой. Лесно се манипулират хората...

# 1 109

Общи условия

Активация на акаунт