💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 825
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 170
Рибарите не избираха - само гладно преглъщаха. Александър избра хляб и сирене. Каза също, че иска да спести половината пари за други по нататшъни нужди. Обаче бързо му предложиха изкушение за грошовете.
Wink

това относно - защо не избрали пицата, шоколада, яйцата...

# 1 171
Начина на харчене ( както и асортимента от стоки / услуги ) на грошовете е още един много сериозен лост в ръцете на Продукцията за манипулиране на събитията.
Мен лично ме дразни, че няма още обявени ясни правила кога и за какво може да се харчат. Логично ми се струва да има търг/пазар преди битката за територия където играчите да могат да харчат придобитото.
За организирания за Алекс пазар съм склонен да приема, че Продукцията уважава жеста на Тодор към Рибарите и им предоставя възможност да хапнат. Но нека има правила.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 13:57 от Bengun

# 1 172
Аз пак да питам нещо като недоразбрал

Нали Катя намери ключа за онзи сандък, който им бяха оставили в гората. Аз не видях да го отварят. Това излъчиха ли го и какво имаше в тоя сандък?

# 1 173
Имаше много ябълки, банани, кукички, червеи и разни там помощни средства за ловене на риба. Даже я даваха как уж лови някакви малки рибки. Виж, състезанието може да проспах, но това го видях Nerd

# 1 174
Няма да го слагам в спойлер , защото са само мои мисли , а не категорични факти.

Забелязах, че бяха качили снимка от номинационна битка и то само на Николай  и вечерта гледам , Николай спечели,  разбира се , благодарение на Тошко.
Сега обаче показват снимка на пилота  т.е. може би довечера той печели?

# 1 175
Няма да го слагам в спойлер , защото са само мои мисли , а не категорични факти.

Забелязах, че бяха качили снимка от номинационна битка и то само на Николай  и вечерта гледам , Николай спечели,  разбира се , благодарение на Тошко.
Сега обаче показват снимка на пилота  т.е. може би довечера той печели?
Не Николай,а Александър😉.И аз забелязах в промото,че Ева изпитва голяма трудност и това ме кара да мисля,че Ивайло ще спечели.

# 1 176
Аз се чудя днес колко време ще дават играта, която очаквам да е интересна и съобразена със силите и на двамата участници, и колко време ще ни занимават с драмите при рибарите. Вчера дори по време на самото състезание правеха включвания, за да ни уведомяват какво се случва при тях.

# 1 177
Може да е тъп като гьон, да е първичен и какъв ли не, но честта и достойнството на шампиона, никой не може да вземе. Още когато се скара на Лазаринката на играта с трупите ми направи впечатление. Между другото в бойните спортове има правило да не риташ паднал и Тодор го следва. Какво щеше да спечели, като победи изнемощял Рибар? На мен лично много ми допадна жеста.

Само не разбрах какво искаше да каже Катя на Алекс с репликата: Благодаря ти за поканата, но пропускаш нещо. Не яде глутен и млечни ли?

# 1 178
Имаше много ябълки, банани, кукички, червеи и разни там помощни средства за ловене на риба. Даже я даваха как уж лови някакви малки рибки. Виж, състезанието може да проспах, но това го видях Nerd

Червеите в ябълките ли бяха или им ги дадоха поотделно?

# 1 179
За Катя аз си отговарям, че не искаше от храната купена с тези грошове, които реално им бяха подарени от Тодор - а тя от Тодор не иска милостиня.  Но защо така му отговори на Александър ми е необяснимо, тъй като реално всички пропускат /не знаят/, не само Александър за личната ѝ неприязън към Тодор заради сестра ѝ.

Освен ябълки, банани и кукички ги чух като казват, че имат и ориз. Може и други работи да е имало, но наблегнаха на плодовете.

# 1 180

Червеите в ябълките ли бяха или им ги дадоха поотделно?
Отделно 100-на грама, загънати в торбичка Laughing

Катя нещо твърде първосигнално прие оплакванията на сестра си от Тодор и доста необмислено се конфронтира с него без другите да имат и идея какъв й е проблемът. Не прави услуга на сестра си така.

# 1 181
И менче. Можеха да вземат и бобец да си сварят.Smiley

# 1 182
  • Испания
И менче. Можеха да вземат и бобец да си сварят.Smiley

И после да играят на 21.Mask

# 1 183
...
Катя нещо твърде първосигнално прие оплакванията на сестра си от Тодор и доста необмислено се конфронтира с него без другите да имат и идея какъв й е проблемът. Не прави услуга на сестра си така.

Катя по принцип си е първосигнална, но май и Йоанна много не мисли. От всички жени при ловците тя най-много се поддава на внушенията на Ваня.

# 1 184
Аз бих се сдушила с доФторчето. Той ми изглежда най-читав от целия им отбор.

Евчето ми се видя много по-симпатична с истинския с цвят очи. Далеч по-естествено и красиво, отколкото с тия вампирски лещи, които си беше сложила. То отдалеч си личеше, че е фейк.

Симона започна да става доста неприятна за сметка на това. Дали не надушва нещо за историята със сестричките? Все ми се струваше, че знае и се надява Рибарите да са номинирали Катя и да изправи сестрите една срещу друга.

Общи условия

Активация на акаунт