💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 773
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 155
За добро утро 😁   

# 1 156
Имах съученичка навремето със същото поведение като Екатерина. Редовно консумираше алкохол и трева. Беше просто непоносима. И като външност много ми напомня на нея. Не мога да я изтрайвам, добре, че имам опция да превъртам докато я дават.

# 1 157
Eва имаше сили да си виси на дървото. Толкова елегантно се спусна, показа и сила в ръцете, не зная защо не се спасиха и двамата с Тодор.

Симона ми е една тромава двубомба. Като се затича по плажа все очаквам да пропадне в някоя дупка изкопана от личното ѝ тегло.

Знаем, че имат малки порциони, най-наказоното племе. Но вече им личи отслабването. Вчера загледах Христа, тя че беше слаба, сега е плашещо кльощава - раменете ѝ кокал.

# 1 158
Довечера Ивайло ще избере Александър за съюзник, а Ева - Ваня.
Ако не сменят някое правило де.
Според мен си разчитат на по близки участници, няма да вложат мисъл в избора на съюзник.
Между другото Милен с това въртене на очи снощи на номинацията все повече ми заприлича на Пламен и двойното му държане.

# 1 159
  • SF
Много активна тема! Няма да чета последните 10 страници.
Защо не избраха пицата? Толкова апетитна им се стори! И има много продукти върху нея - яйца, месо и тесто. Наядоха се със сух хляб и сирене. Знам, че и джанките им се струват вкусни в този момент.

Защо вкарват участници с тежки диагнози? Иван сега къде изчезна? Къде го хранят и къпят? Едно е да се случи травма по време на игра, друго е да си влезеш със сериозен проблем, който ще се възпали от лежане на земя и влага. Не е ли имало други кандидати, които могат да издържат на непредвидимите условия, в които със сигурност ще попаднат?
Все едно сега в племето на Рибарите да има и язваджия или диабетик на инсулин, който трябва да има строг режим на хранене.

# 1 160
Наистина не съм добре...превъртяла съм състезанието заедно с рекламите и се чудя откъде тия грошове и кога ще играят...Sleeping

# 1 161
Ева според мен ще избере сигурното.Пределно ясно й е,че Тодор е силен участник и ще предпочете него.Имат вече опит с една елиминационна битка и знаят,че съюзника им може да е решаващ за хода и изхода на двубоя. Макар че е типична блондинка(въпреки че видимо не се е родила такава) и като нищо може да вземе и Симона със себе си.Ивайло не е толкова глупав и видя,че Александър се справи по-добре от него.Ники няма да го вземе,а Иван не се знае дали ще се върне днес и в каква форма ще е.

# 1 162
  • София
По повод храната си мисля, че наистина гладуват, но не са оставени на джанки. Наистина видимото отслабване на някои от отбора, говори точно за това. От друга страна, доколкото помня миналия сезон, Траките изкараха 3 седмици (15 дни) "глад" на плажа. Струва ми се абсолютно невъзможно да си в топ форма след това. Опитвала съм 3 дни на вода. Отслабнах 5 килограма (с бърз метаболизъм съм), но на четвъртия ден се задъхвах от обикновено качване на стълби, какво остава за тичане, плуване, мъкнене на дъски, копаене и т.н. наравно с другите. Да приемем, че те са много добре подготвени физически, но все пак, поне на един ще му падне кръвното на тоя пек на плажа.

Екатерина е жена, за която ми е мъчно. Поведението ѝ и привидният ѝ непукизъм, според мен са не много успешен опит да прикрие разочарованието от собствените си провали. А нервните изблици са наистина притеснителни. Дано да е добре. Всъщност, когато не е във фаза, съм съгласна с почти всичко, което казва. А и ми се вижда на добро ниво в игрите, много от участниците са по-зле от нея от показаното до момента.
Обаче драмата с двете сестри е тоооолкова изкуствена, че е по-зле от латино сапунка. Къде точно е драмата не разбрах, нито са в лоши отношения, нито са разделени, нищо... Съвсем спокойно можеше да видим две усмихнати съпернички, позитивно заканващи се една на друга коя ще е по-добра.
И какво стана със суровите яйца, които Йоана открадна, и това не разбрахме.

Тодор е типичният образ на "симпатичния лош". Подразни ме изказването на Йоана, че искал да се изкара герой. Имат ли значение мотивите му, щом "подарява" нещо на племето с най-голяма нужда?

Присъединявам се към мрънкането, че Биг брадър елементът е доста завишен за сметка на игрите. Искам повече спорт, по-малко игрички.

# 1 163
Относно заболяванията се сещам, че преди много години даваха американски Сървайвър по наша телевизия. Спечели го жена с диагноза ревматоиден артрит. Даваха и лекарства тайно от останалите. Не отсъства и за час от игрите.  Беше невероятно, че спечели с такова тежко и влияещо се от много фактори заболяване.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 11:29 от Еос

# 1 164
  • София
Аз не мога да ги схвана двете сестри.Пред камери заявяват ,че правят всичко една за друга.Екатерина се репчи и дудне по врага Тошко и с това се изчерпва.Но Йоанна един вид подчинява целия развой на играта на своето племе,като че сестра й е най-важната.В крайна сметка не могат да са първи и двете,защо едната не спре.И миналата година имаше сестри,но им бяха отрязали акциите още в зародиш -гласуваха като един,а играеха за две.тук е обратното.Неприятно впечатление ми направи,когато Йоанна сподели как се е молила племето й да загуби,ами на нищо не прилича това.После краде яйца,вярно не са умрели от глад,но пак взима дажба от племето.Нещо ми е странна и тя,когато се заобяснява пред камери,има нещо в погледа й.Не искам да гледам игра,в която едва ли не две племена се борят за успеха на две сестри.
Снощи Тошко ме впечатли много и вече съм му фен.Не знам Ваня защо вечно се дерка с него,ми рано е още за разделения.Чакам с нетърпение пред камерите да застане Николай,голям образ е Simple Smile
Довечера съм за Ева,надявам се да прецени правилно ситуацията и да извика Тошко за асистент.

# 1 165
https://www.youtube.com/watch?v=kXB_PihPQvY
Ваня с певчески способности

# 1 166
Може пицата да е била студена или по-лошо - с ананас Grinning Пак погледнах списъка и най-логично ми се вижда:
- пица - 30
- хляб - 10
- яйца - 10

# 1 167
Изкарах преди време 14 дни с по 2 литра вода на ден, с 10 супени лъжици кленов сироп вътре. Свалих за 14 дни 6 килограма и след четвъртия ден бях като ракета! Винаги когато гладувам, ми идва такава енергия, че мога да летя! Да сте чули за това, че гладът лекува? Аз, лично, съм много по-жизнена с минимално, да не кажа оскъдно количество храна. Ям предимно веднъж на ден. Джънк ям радко. Месото също не ми е в основните храни (не помня кога за последен път съм яла свинско, а пилешко ядох няколко късчета със салата последно в събота). Кисело мляко, сирене, кашкавал, зеленчуци, плодове и тук там нещо сладко или тестено, възможно най-рядко. Не ям след 18 часа в ежедневието или много рядко се случва. Няма да повярвате, че сега се храня така, ако ме видите, но не един човек съм изумявала с това с колко малко храна съществувам, всъщност. Simple Smile
Та исках да кажа с всичко това, че мен едно обилно хранене, ще ме събори на леглото да пухтя и да не мога да се вдигна до следващия ден. А гладуването ми дава крилааа (😆 не пия кафе или безалкохолно, нито енергийни напитки, само вода и сокове, но основно вода).

# 1 168
  • София
Катерина може в същността си да е добър човек, но си личи че доста е злоупотребявала със себе си и това е довело до тежки отклонения. Вижда се, че има умения за оцеляване, има доброта в нея, чат пат има и нормална преценка, но е с толкова болна психика, че не знам какъв човек би издържал да комуникира с нея. Ужасно е, че са я вкарали да я унижават още в това предаване. Силно се съмнявам самата тя накрая да почувства удовлетворение от участието си.

# 1 169
Николай ми изглежда още по-отслабнал, не че преди беше много едър, ама сега е клечка отвсякъде. А също и фризьорката с плитките, изключително е отслабнала.

Смятам, че продукцията ги кара спат в хотел с фитнес, а там яко физически упражнения, за да могат да отслабнат, лошото е, че са подписали договори и няма как да напуснат.

Общи условия

Активация на акаунт