💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 766
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Испания

Иван Дракона каза, че го боли кръста и за това го нямаше вчера цял ден ? Извели са го да се лекува за кратко ли ?

Нищо повече не са казали.

Николай за Александър.

# 1 141
  • София
Правилно ли чух, че Александър е казал, че в предишния си живот е бил Ботев или нещо не съм разбрала?

# 1 142
Diavolo, споделям мнението ти, че Ева залужава да остане. Надявам се да гледаме и Алексадър още няколко седмици. Той притежава човешки достойнства като читота, незлобливост, състрадание.

# 1 143
  • Испания
Правилно ли чух, че Александър е казал, че в предишния си живот е бил Ботев или нещо не съм разбрала?

Николай го нарича Ботев.

# 1 144
Двете сестри показаха, че са готови да се жертват една за друга. Ако Екатерина смята, че сестра й има по-голям шанс в ИВ е логично да й помага, например като разклаща психически рибарите. Тя лично каза, че има само един човек за когото я е грижа и той е от ловците,  Йоана.
Единствения човек, за когото Екатерина я е грижа е самата Екатерина. И то по-много странен и донякъде извратен начин понякога.

# 1 145
Екатерина има саморазрушително поведение.

# 1 146
Защото Сашо реши да си запази някои грошове. За мен беше по-добре да вземат пицата - щяха да имат достатъчно парчета, беше голяма, а и по-вкусна. 🤷🏼♀

Редовно им дават пица, да не мислите, че ще ги държат гладни..
Затова не я взеха!

И вижте как ядоха, спокойно и бавно. Сигурно преди да идат за снимки са ги нахранили с пържоли и всякакви вкусотии.
Човек като е гладен се тъпчи яко, те ядат без апетит.
Постановки от продукцията, мислят ни за тъпи!

Не зная дали ги хранят ,но Николай изяде и обелките на банана-едва ли сит човек би ял обелки

# 1 147
Предпочитам Ивайло да си тръгне довечера, но се съмнявам Ева да го победи.
Тодор е странна птица. Много е добър в игрите, раздава се, но ме дразни поведението му, самоизтъкването му, говорът му (на моменти не разбирам какво говори). Съмнявам се, че ще стигне до финал, на пъзел или логическа задача ще се провали.

# 1 148
 На мен ми е любопитен изборът на Ивайло на съюзник в играта днес. Дали ще избере Николай ?

# 1 149
Никой не го харесва, труден избор ще му е. Дано отпадне!

# 1 150
Доброто ми аз вярва, че все пак Тошко колкото и да си пада първичен и груб, най-малкото затова, че има не малко постижения в спорта, има хъс за игра и победа. Просто си личи, че му се играе на човека. Хвърля се като лъв - колкото и да не ми е симпатичен, не мога да му го отрека.

# 1 151
  • Испания
Ако беше там Иван, Ивайло може би щеше да избере него, но Иван "си би камшика" и изчезна.

# 1 152
На мен ми е любопитен изборът на Ивайло на съюзник в играта днес. Дали ще избере Николай ?
По-скоро Катя.Laughing

# 1 153
Мисля че Ева ще избере Тошко за свой съюзник,а Ивайло-Александър или Мая.Може би има вероятност от 1%Ева да избера Ваня,но едва ли.

# 1 154
Мисля че Ева ще избере Тошко за свой съюзник,а Ивайло-Александър или Мая.Може би има вероятност от 1%Ева да избера Ваня,но едва ли.
Да, реванш между Тодор и Алекс е много вероятен.

Общи условия

Активация на акаунт