💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 959
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Пловдив
Каква е тази любов необяснима за 1 седмица зародена, не знам...

# 1 306
В предаването все едно има само две племена. Жътварите ги дадоха за 5 секунди днес. Вече тотално ги забравих.

# 1 307
Току що Николай каза: Добре, че ни е последна вечер тука. Явно събота и неделя ходят някъде да спят. Сладур.

# 1 308
Според мен го каза с надежда, че на териториалната най-после ще спечелят.

Току що Николай каза: Добре, че ни е последна вечер тука. Явно събота и неделя ходят някъде да спят. Сладур.

# 1 309
  • Sunshine state
Тия Жътвари добре, че не ги и дават. Много ме дразнят Ивана и оня кроасан Митьо.
Ники се надява да спечелят териториалната битка, която за тях реално е утре, а за нас след уикенда. За това каза последна вечер.

# 1 310
В предаването все едно има само две племена. Жътварите ги дадоха за 5 секунди днес. Вече тотално ги забравих.

Две племена + Ивана.

Явно освен с Биг Брадър са решили да комбинират този сезон на Игри на Волята и с Къртицата.

# 1 311
  • София
Аз мисля, че няма събота неделя в игрите. Снима се всеки ден, просто излъчването почива уикенда.

# 1 312
Сега Йоанна ще предава племето си заради сестра си, гениален сценарий просто.

# 1 313
Как решиха, че са седем тези рибари?

# 1 314
В Понеделник ще идват най-накрая новите играчи Smile

# 1 315
Йоанна - "няма да пратя сестра си за трета седмица на реката."
Ще им саботира пъзела май кокошката.

# 1 316
  • София
Тошко обаче нищо не каза за своята загуба. Малка черна точка. Бъди мъж и си кажи, паднах, голяма работа, на всеки може да се случи, факт. Те сигурно видяха, че носи само една торбичка грошове и са се сетили ама и не питаха, респектирани са от него и не искат да го дразнят явно.

За понеделник си пожелавам, Ловци в резиденцията, Рибарите във Фермата и Жътварите в блатото.

# 1 317
Казаха, че ще идват нови играчи - да не би Иван и Мая също да са се отказали от играта?

# 1 318
  • София
Aз наистина се изумих как Ева 6-7 пъти се върна да гледа продуктите и нито веднъж не видя или не успя да преброи правилно, че меда беше 36 буркана!? Не я харесвах особено, все се хилеше където и каквото да прави или да й се говори беше с една инфантилна усмивка, която ме изнервяше...ама не ми се искаше да си ходи. Обаче сякаш се беше отказала още преди битката, беше супер мудна, правеше елементарни грешки...
Относно Ивайло, там нямам думи - пълен дразнител. Изобщо рибарите - с тях или без тях ми е все тая. Безлични са ми всичките.

Редактирам се, че вчера Тодор ми се издигна в очите, а днеска не постъпи правилно като си замълча, че без да иска е подлял вода на Ева..трябваше да бъде малко по-голям мъж и да си признае, че поне в едно нещо не го бива (защото нали според него самия е безгрешен)..

# 1 319
  • София
В Понеделник ще идват най-накрая новите играчи Smile

Какви нови играчи? Аз нещо се разсеях и го пропуснах това Joy

Общи условия

Активация на акаунт