💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 621
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 335
  • SF
Е, да де, на тяхно място ще вкарат. Няма да вкарат на мястото на Ева и Елена.

# 1 336
  • София
Йоанна почва сериозно да ме дразни.
Голям автогол си вкараха с тези сестри. Настроиха народа срещу тях, нищо положително не постигат за момента.

# 1 337
Ами всъщност играта на Ивайло беше перфектна, въпреки че и аз не го харесвам. Изключителна концентрация и много добро преминаване на всички препятствия. Не знам защо толкова го хейтвате тук, но човекът си разпредели правилно силите и очевидно е гледал миналия сезон. Ева едвам дишаше още  на въжетата, тя съвсем остана без сили, а трудното в тази игра е на финала.

# 1 338
  • София
Имам чувството, че от продукцията ще направят така че рибарите да спечелят и да отидат в резиденцията, за да може Катя да се докопа до чашката и гледай тогава сеир.

# 1 339
  • София
Като заговори за мохитото и аз си го представих... Може пък да стане блага и добра тогава. Въпреки че такива хора...

# 1 340
  • София
Имам чувството, че от продукцията ще направят така че рибарите да спечелят и да отидат в резиденцията, за да може Катя да се докопа до чашката и гледай тогава сеир.
Абсолютно! Ще е тип а ла Жени Калканджиева! И без алкохол е устатница и драка, пък с няколко чашки...

# 1 341
  • Sofia
Е просто прекрасно! Къде отидоха игрите и волята? Аман от жълтини и мелодрами!

# 1 342
  • София
Игри на волята: България (18.09.2020 )
Сезон 2 Епизод 11

И ОЩЕ ЕДИН

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 1 343
  • Вестерос
В сряда не съм гледала. Къде изчезна четвъртият мъж на рибарите?

# 1 344
  • Sunshine state
Йоанна ако наистина саботира отбора си, ще е голямо падение. Къде ги вкараха тия сестри?! Много глупаво. Да се махат и двете. Ивайло сега ще вирне нос и ще се помисли за непобедим. Радвам се, че ще вкарат нови играчи, защото от тези не мога дс си харесам никого освен Любо, жандармериста (толкова го показват, че и името не му знам) и Тодор и Ваня донякъде.

# 1 345
Йоанна ако наистина саботира отбора си, ще е голямо падение. Къде ги вкараха тия сестри?! Много глупаво. Да се махат и двете. Ивайло сега ще вирне нос и ще се помисли за непобедим. Радвам се, че ще вкарат нови играчи, защото от тези не нога дс си харесам никого освен Любо, жандармесриста (толкова го показват, ме и името не му знам) и Тодор и Ваня донякъде.
Владислав се казвал. Трябваше да проверя първата страница. Толкова често го показват, че бях останал с впечатлението, че участва във Фермата.

# 1 346
  • Sunshine state
Хаха, да. Някои играчи изобщо не ги виждамв за сметка на Иванка джуката и Митьо ченето.

# 1 347
Тодор и да беше спечелил, резила пак щеше да е същия.
100% им е казал каква е била играта, но просто не ни го показаха.
Предимството от тази игра беше минимално.
Предполагам, че всички помагачески игри ще са подобни.
Ева наистина изглеждаше загубила още преди да са започнали.

Тва със сестрите е дебилно, дано по-бързо разбират, че са сестри и да ги гонят веднагически. 

# 1 348
  • София
В сряда не съм гледала. Къде изчезна четвъртият мъж на рибарите?

В болница е мисля. Някакви проблеми с кръста, изкривен прешлен или нещо подобно. Ще те излъжа, не помня точно. Но е гадно и аз имам подобен проблем и изпитвам дискомфорт 24 часа в денонощието и това още от пубертетските ми години. Но какво да правиш, съдба. Свиква се и живееш. Но уж трениран мъж, виж изитката му, ама там при тази влага и рязка температурна амплитуда му е дошла повечко.

# 1 349
  • Sunshine state
С или без Иван, все тая. Изобщо не го видях да допринася кой знае колко за благото на племето. Само се самоизтъкваше и биеше в гърдите на фона на провала Ивайло. Един вид яхна вълната на масовото неодобрение на племето и после се изнесе по терлици.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 01:48 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт