Страхотна е!!! Дано я изпишем предимно с хубави коментари относно романтичните моменти, които предстоят за нашите любимци. 

.
.

Но си нося въпроса за погледа на Серкан към Еда по време на интервюто от старата
И аз го разчитам като съзаклятнически. Двамата са влезли в роля, но както шегите са, за да си кажем истината понякога, така и тук интервюто ще им послужи за параван, за да си кажат, каквото им е на сърце, защото и Еда и Серкан са наясно, че им остава много малко време вече. Предчувствам, че тази сцена ще ми е сред любимите 
После може би чак седмица преди развода може да вземат наистина да си признаят чувствата и да заживеят щастливо.... Или да се разведат. 

После може би чак седмица преди развода може да вземат наистина да си признаят чувствата и да заживеят щастливо.... Или да се разведат. 

, но и аз съм си мислила, че Феритови могат да се откажат в последния момент пред олтара, а пък Еда и Серкан да подпишат наистина
, ако има двойна сватба. 

), но роклята на Ханде беше ако не най-стилната, поне една от тях! И нямам предвид цепката, която разкрива невероятно дългия й крак, а интересното квадратно деколте и още по-оригиналната ръкавна извивка! Харесват ми много и бижутата с които е Ханде (апропо пръстенът на дясната й ръка наподобява този от пърфия фраг на сериала).

Препоръчани теми