за първата част на поста ти мненията ни се припокриват. Напълно съм съгласна. По отношение на Ферит не ми се иска да се влюбва в Еда, но определено би ми харесало да станат добри приятели. Доколко е възможно такова развитие предстои да видим.
винаги имаш точни наблюдения и обикновено докато гледам сериите си мисля за подсказките, които сме обсъждали тук из темата. Аз също смятам, че трябва да има връщане на пръстена, защото честно казано нямам търпение да дойде истинското му подаряване, когато и двамата ще са осъзнати, обичащи се и открито показващи чувствата си. Определено ще ми хареса този момент. Те първите два пъти като слагаха това цвете си ми беше много емоционално, а не ми се мисли как ще е когато е истинско 

[/b] 

Значи той продължава да си го носи... т.е. пак нищо няма да ни е ясно 

Всички вие, които отделяте от времето си и коментирате тук, сте страхотни и се радвам, че сме се намерили.

Гледала съм турски сериали през годините и определено съм почитател на романтичните комедии. Драмите много ме напрягат, а и ги разтягат прекалено като епизоди, та спирам да ги следя в някакъв момент. През последните две години предимно гледам HBO GO - харесва ми, че повечето сериали там са с малко епизоди. Обикновено един сезон е от около десет епизода. Отдавна не се бях палила така по турски сериал. Но наистина съм впечатлена от актьорския състав, химията между ГГ, красивата любовна история и това, че епизодите вървят едно такова леко, свежо, развлекателно, но в същия момент те държат под напрежение и чакаш всеки следващ с копнеж и мисли "какво следва". Наистина се надявам сценаристите да са ни подготвили още много интересни сюжетни линии.
До утре! 

авторът много си е поиграл , знам колко трудно се правят такива миксове и наслагване на сцени , страхотно се е получило 
много хубави сцени имаше между Серкан и Еда 
така и не разбрахме точно каква е враждата между двамата , явно четат мненията в нета , че актьорът не се връзва с ролята на лош
сега трябва да вкарат някой наистина лош
или Ферит да бъде..
както си и знаехме , влезе под кожата на всички нашето девойче 
засега нови съществени герои няма , явно не намират актриса за бабата , че не се появява още 
или огън момичето

и без друго не се е случвало скоро 
Препоръчани теми