Отговори
# 690
Нареждам се и аз. Blush
Пожелавам ни един невероятен епизод, да завърши с целувка поне... Hug

# 691

Шампанско, розе, узо, уски, аз пък си изпих терафлуто и витамините и се нареждам да гледам...рекламите след малко...Joy

# 692
Този поглед на Еда е в посока на Серкан-мобила Sunglasses Не че нещо, но виждам един пръстен как се задава от там Wear Ring

# 693

Шампанско, розе, узо, уски, аз пък си изпих терафлуто и витамините и се нареждам да гледам...рекламите след малко...Joy

Славенче, оправяй се бързо, ние ще пием по едно и за твое здраве Green Heart, другата седмица ще си на линия за сватбата Simple Smile

# 694
Здравейте група,
чта тук за малко узо, за голямо узо. Аз съм на малко .... към голямо уиски. От време на време ще гледам да ви превеждам основния смисъл. Ако някой друг се е ангажирал обаче, не настоявам.
Срещала съм ви в други групи. С удоволствие ще четем вашите  преводи, защото мисля, че знаете езика. Радвам се, че ще сме заедно и ще четем и вашите коментари. Мисля, че няма друг който да се е ангажирал, а и да са повече не пречи. При онлайн не всичко се чува.Ако сте от известните преводачи се извинявам, но почти не помня профили и никове.

# 695
Майко какво правите бе?
Нямам време за нищо тези дни от тръстика е сега се прибирам даже да видим какво ни чака тази серия
Много моля темата да се съхрани някак ще се опитам да пусна нова до края нна серията...

# 696
Идвааам! Hug Grinning

Чакам го този епизод с такова нетърпение! Хайде дано не ни разочароват, а изненадат приятно. Heart Kiss Flowers Hibiscus

# 697
Не съм от известните преводачи Grinning Просто езика ми е майчин. Но вашите коментари са толкова богати, че се пристрастявам към групата. А иначе наистина е по-добре да има повече преводачи и коментари. Че аз го гледам на лаптопа, ако беше на ТВ по-лесно щях да превеждам по-голяма част.
Ще гледам да приспя мъжа (който също гледа сериала) за да пусна на неговия лаптоп филма а на моя да пиша.

# 698
  • Плевен / София
Не съм от известните преводачи Grinning Просто езика ми е майчин. Но вашите коментари са толкова богати, че се пристрастявам към групата. А иначе наистина е по-добре да има повече преводачи и коментари. Че аз го гледам на лаптопа, ако беше на ТВ по-лесно щях да превеждам по-голяма част.
Благодаря, че ще ни превеждате...аз ще се огранича с коментарите, за да има място за вашите....накрая на темата сме. Само трябва да има по един пост между вашите, за да ненарушаваме правилата на форума

# 699
Ще гледам да приспя мъжа (който също гледа сериала) за да пусна на неговия лаптоп филма а на моя да пиша.
И от мен още от сега едно огромно БЛАГОДАРЯ Flowers Hibiscus

# 700
  • София

И аз се нареждам да ви благодаря! Hug
Направо се редактирайте, за да не нарушаваме правилата с последователни постове. Blush

Редактирам се! Обичам Серкан. Евала за постъпката - как си хвана момичето за ръка. Ясен отговор даде на Селин. Повече от ясен! Heart

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 21:16 от Бърборанка с розови очила

# 701
Ааа, не се ограничавайте в коментарите. Не ме ласкайте толкова. Колкото мога - ще съм с вас. Почва.
2 дена има да решава Серкан.
Еда - след като си изпием кафето да тръгваме.
Ферит иска да тръгнат по-рано, за да оставят Еда и Серкан насаме.
Защо ме целуна.
За да разсея Ферит, и двамата сме напрегнати.
Еда - а ти защо ме хвана за ръката
Серкан - да тръгваме
Енгин идва при Джерен. Дж не иска Енгин да знае че тя е богаташка, ще каже че е стажантка. Той иска да пие кафе, ама тя  не иска да влезе, че коелгите да не я закачат, че е дошъл някой симпатичен госодин

# 702
  • Плевен / София
Ох, не разбирам езика....но това си беше вербален шамар за Селин...хващането за ръката и целувката по бузата...

# 703
Ох, не разбирам езика....но това си беше вербален шамар за Селин...хващането за ръката и целувката по бузата...
Ама и Еда хитруша.. 😂 Той сипва сол, а тя допълнително отгоре налива 😂

# 704
Лелята май има затрдунения, и ги крие от Еда.
Еда пита Серкан, защо не е казал на Селин да се раздели от Ферит.
Еда - пускам радиото и нека песента да е поздрав за теб
... и разбира се песента е за любов. С омраза започнахме с теб...може ми трябва да превъзмогнем гордостта... моля те почукай на вратата ми

Общи условия

Активация на акаунт