Отговори
# 675

От официалната страница на сериала " След края на епизода ви очаква прията изненада, фенове"

А де? Пълната версия на целувката ... Орязана заради техния СЕМ Rolling Eyes

# 676
  • Плевен / София
Славе, приятната изненада ще е фраг, да ни подпалят от сега, защото от 30.09 се връща ДЕК и конкуренцията се увеличава....

# 677
Започваме Cupid
Приятно гледане на всички, шампанското е заредено, розето е налято Gift Heart, остават положителните емоции и си пожелавам много любов в този епизод Heartpulse

# 678
Момичета привет, нова съм не само в темата, но и в бг мама, следя ви с огромен интерес, чета и препрочитам. Благодаря, че ви има, благодаря че ви намерих. Емоцията  да споделяш с приятели, както ви чувствам е невероятна. Желая ви огромно удоволствие от предстоящия епизод и НЕКА ЛЮБОВТА БЪДЕ С НАС!

# 679
Май пак е имало лайф в инстаграм, някой хвана ли нещо?

# 680
# 681
  • София
Да не излезеш да си разходиш кучето значи - изпуснала съм лайфа, а толкова ги обичам, нищо, че не ги разбирам. Joy

По-късно ще го потърся с превод и ще го споделя тук. Blush

Момичета, редактирам се, защото попаднах на това клипче от лайфа днес:
https://www.instagram.com/p/CFfKeRuADhG/?igshid=jwfipr0yz8lo

Обожавам го този мъж, бре! Така ми се струва или даже се е просълзил?? Изглеждат искрено щастливи. Сигурно и на тях не им се вярва какъв фурор предизвикаха. Heart

# 682
Бърборанке, много ти благодаря Flowers Hibiscus

# 683
Толкова неща се случват около тях, че и на 3 устройства да ги следиш, пак нещо ще изпуснеш Kissing Smiling Eyes Не дизи, а истински екшън Wink

# 684
Току-що попаднах в Туитър в някаква бразилска група и момичета там  си коментират, че хаштагът на епизода е трябвало да бъде "болен от любов" и са сложили тази снимка Simple Smile

П.С. Цял свят се вълнува от Еда и Серкан Simple Smile

# 685
Здравейте група,
чта тук за малко узо, за голямо узо. Аз съм на малко .... към голямо уиски. От време на време ще гледам да ви превеждам основния смисъл. Ако някой друг се е ангажирал обаче, не настоявам.

# 686
Оф бееее...Изчетох ви и съм възхитена и от многото коментари и най-вече от написаното в тях...Чудесни сте...
И да добавя ,че май съм десета,ако правилно определих бройката към фен клуба на Фуркан..Пишехме за него в тази тема, когато даваха филма 'Навсякъде ти"..
Скрит текст:
И аз съм за появата на името на Ханде в заглавието на темата..
Готова съм с пуканките и съм наредена на някой от редовете в киносалона ...Не съм на първия,защото отдавна ги заехте,а като гледам не сме малко...И на втория ми харесва щом съм с вас...

Тооо, гледам Серкан предлага кафе,но утре ще го пием ...

# 687
# 688
  • Плевен / София
29 Потребители и 71 Гости преглежда(т) тази тема.
за да няма бутане....

малко остава....стигнахме до споделянето на Еда за смъртта на родителите и....

# 689
Aз ви наблюдавам от балкона и чакам коментари по епизода, защото не мога да гледам онлайн за сега...

Общи условия

Активация на акаунт