Отговори
# 660

Леле,  леле Nature Fire ама защо в скрит текст тази красота Heart махнах таговете да им се любуваме при всяко скролване на страницата Heart Eyes

# 661
Захватът е като за целуфан Heart EyesНе изключвам Серкан направо да ѝ предложи брак 😚

Ууааауууу,БОМБА гиби.......

# 662
Нямам търпение за днешната серия да видя Серкан как ще признаел на Еда че се влюбил в нея.

# 663
Леле,  леле Nature Fire ама защо в скрит текст тази красота Heart махнах таговете да им се любуваме при всяко скролване на страницата Heart Eyes
[/quote]

От телефона, нямам идея как е станало, но сега го редактирах Flowers Hibiscus

# 664
  • София
Момичета, влязох в една среща, която се проточи два часа, излизам и влизам в темата, и какво да видя - изписали сте две страници и половина. Само така! Изчетох ви, смело мога да заявя, че ви обожавам. Благодаря ви за ентусиазма, който споделяме покрай нашия сериал. Малко остана. Слагайте шампанското да се изстудява!!! Heart

п. п. И не се шегувам, махнаха PCR теста за Турция. Ако ме разочароват довечера, ще се ходи до Истанбул. На протест срещу продуценти, сценаристи, режисьори. Всички са в кюпа, ако надробят глупости. Joy

# 665
  • София
Привет от мен на всички чаровни, усмихнати и успешни момичета в темата! Flowers Hibiscus
Верно, нямате изчитане само за два дни отсъствие! Blush Отново сте споделили много мнения, предположения, подсказки....Страхотни сте! Нямам време за каквито и да е анализи, пиша само защото съм провокирана и няма как да пропусна, след като вече съм от семейството за кажа, че съм за: 1) членство в новоучредения фен-клуб на Фуркан Андъч, когото страшно много харесвам; 2) твърдо подкрепям предложението (мислех си го още преди да пуснете тема 38) по някакъв начин да отдадем дължимото на Ханде Ерчел, като включим името й в заглавието на темата!
Приятно гледане довечера (съзнателно не ви пожелавам безпроблемен интернет, миналата сряда го направих и при мен интернета спря в 21.30 часа Angry
Хубава и усмихната вечер и дръжте шампанското на студено в хладилника! Дано да имаме повод (въпреки моите песимистични анализи, че Еда няма лесно да се предаде поне още 2-3 епизода)! Надявам се да съм сгрешила, т.е. сценаристите да не мислят като мен  Champagne

P.S. По повод написаното от dariVale, ако тук решите да учредите още един клуб - на тези дето им викат иронично Мара подробната или перфекционисти, директно ми попълвайте членската карта! Със същата диагноза съм, за ужас на част от фамилията Sunglasses

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 19:35 от nrgmama

# 666
Здравейте!
Пипнах някакъв вирус и днес си спестих ходенето на работа затова тази вечер ще съм  на линия. Ето и линкове за гледане

https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://www.canlitv.today/fox-tv-1

Хаштага "несиотивайеда" май подсказва, очаквайте неочакваното. А и подсказките на Айше ханъм, ще е малко тъжен в началото епизод, и после бомбе, ашк и атеш....

# 667
  • София
Любими мои, честити ни 1 милион последователи в Инстаграм:
https://www.instagram.com/p/CFe-mO7KBeM/?igshid=1tdtwz96027v6

Heart Purple Heart Blue Heart Yellow Heart

# 668
  • Плевен / София
Захватът е като за целуфан Heart EyesНе изключвам Серкан направо да ѝ предложи брак 😚
да приготвям успокоителните...току виж ускореното сърцебиене се окаже опасно😘

# 669
Не може ли без повторение на предишната серия...ние си го знаем наизуст...ами това е цял час...

# 670
Сладурани малки и големи Добър вечер ! Да се
присъединя и аз,че искам Ханде да е включена в темичката...прочетох ви и ооооо за пореден път ,ще се повторя ВЕЛИКИ сте в анализите .Питам:-Коя зодия е Серкан не Керем...защо питам ли Simple Smile ми синът ми визуално,по характер си е двойник на Серкан и ми се иска да разбера дали са и една и съща зодия.....и аз ,ще следя таз вечер онлайн...

# 671
Не може ли без повторение на предишната серия...ние си го знаем наизуст...ами това е цял час...

Не може,някои помнят малко и късо Smirk

Гости,

Скрит текст:

# 672
  • Плевен / София
Славе, благодаря ...към него съм си приготвила и едно малко узо....
Нямам вече търпение.😏

# 673
Славе, благодаря ...към него съм си приготвила и едно малко узо....
Нямам вече търпение.😏
никога не пий малко узо,ако ще е узо то да е поне 100г..иначе боли глава от мен да знаеш....Simple Smile

# 674
Champagne Спрягате шампанското! Ами, охлаждам го още от миналата седмица! Кристалните чаши съм извадила! Да имаме повод, ще го гръмнем с удоволствие! Да се види и чуе как се вълнуваме и живеем с тази история!

Flowers Hibiscus След епизода е достатъчно късно за споделяния, но ще съм безкрайно благодарна, ако някой, който разбира езика, да напише нещо, само с няколко изречения! Да не взема да получа аритмия, че и такъв специален часовник още нямам! Ще си мечтая за предложение за брак на Еда с пръстена, който видяхме на снимка! Wear Ring  Може да е рано за тази стъпка, но историята на любовта не е свързана с времето, а с преживяните мигове!

Heart Eyes Приятни часове пред екраните, мили момичета! С тази красота за очите и наслада за душата! Heart

Общи условия

Активация на акаунт