Отговори
# 645
Кога ще ви изчета не е ясно❤Изгледах всички епизоди на" В очакване на слънцето " и превода на "Почукай на вратата ми".Утре съм на училище😿 и едва ли тази вечер ще съм пред лаптопа с нас,но утре ще си наваксам.На вас приятно гледане и бърз нет🍀

# 646
  • Плевен / София
За мен дълговете на лелята може да са си съвсем реални. все пак цветята не са неща от първа необходимост....Ако трябва да реорганизирам харченето на семейният бюджет покупката на цветя за дома ще е от първите, които ще съкратя...
Сега сериозно....възможно е наистина мардинската баба да е искала Еда да е нещо което не и по сърце...Вижте Джерен...толкова години е учила за адвокат, а иска да е дизайнер на обувки....
Може в новата тема да си спретнем анкета с въпрос "Защо Еда е "отсвирила" баба си? " ... извинете за жаргона, но така ми дойде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 647
Малко остана Simple Smile

П.С.
Скрит текст:
Тези три бомби, честно казано малко ме притесняват, като нищо накрая ще ни извъртят такъв номер, че свят ще ни се завие.
А може да значат, че ще се появят трима нови героя, които ще развалят идилията между Еда и Серкан...

# 648
А, може да е нещо съвем тривиално и да няма семейна драма... (бабата и Еда.)

Еда е амбициозна, умна, има цели в живота и иска да ги постигне сама.
Помните ли, когато Серкан държа речта в университета - стана въпрос, че има две образования - архитектура и астрономия. Мелек се възхищаваше, а Еда коментира, че лесно, когато някой ти плаща образовнието. За Еда може би е важно да успее без това да се дължи на парите на баба й и да е достойна дъщеря на родителите си.

Много често в живота, синове и дъщери на успели в професията си родители правят всичко възможно да излязат от сянката на родителите си.

Серкан също като Еда иска сам да гради успеха си. Има собствена фирма, следва собствения си път. И постоянно изтъква, че Ферит лежи на успеха на баща си и че е много лесно просто да се наследи един бизнес, без да си вложил в него.
Но Серкан е супер амбициозен, иска бизнеса на баща си и го иска целия, включително и дяла на Селин. И не иска никой да му се меси, затова чака баща му да се оттегли.
Баща му иска Серкан да работи със Селин, защото бащата на Селин му е приятел, а и Селин не пуска кокала, не иска да си продаде акциите.

# 649
Скрит текст:
Скрит текст:
Бърборанка и druon77 ставаме три в клуба на Фуркан 😜 Той май няма персонална тема тук. А "Сладко отмъщение" и "Навсякъде ти" си бяха едни много приятни леки сериалчета.
Тъкмо си мислех колко сме противоречиви зрителите на ромкомите от подобен вид. Хем искаме реализъм на образите, хем романтизъм на чувствата. Аз например никак не държа на целувки, прегръдки и преспиване. Разбирам, че е глупаво и нереалистично, но съм напълно доволна от тийнеджърски незрелите постъпки на влюбените. Някак не ми се гледа креватния реализъм.
За това залепвам на всяка следваща съвременна версия на приказката "Красавицата и звяра" 😀😀😀
[/quote/]

Аааа, бройте ме и мене в клуба на Фуркан! Сладко отмъщение изгледах по препоръка на Дари, когато пишехме в темата на Навсякъде ти! Пич си е Фуркан и той-с тази усмивка, с този глас, с визията си, а бе красивчик си е и той с една дума!
Напълно подкрепям поста ти относно това, какво искам и аз да видя в един ромком, приказка, приказка и пак приказка, красива, романтична, такава една сладка, сякаш ядеш розов захарен памук и се носиш върху розови облачета, такава, дето те кара да забравиш реалността за тези два часа, в които ти я разказват и после ти се иска още и още от тази сладка приказка!
И момичета, ама какво правите вие, сутринта ви оставих към  десет часа, сега влизам и 50....50 нови отговора! Нямате стигане ей прекрасници, да сте живи и здрави, удоволствие е да ви чете човек коментарите, един от един по-хубави, благодаря ви за тях, благодаря ви и за приятелския тон, който наложихте тук в темата, това говори колко стойностни момичета сте-етични, добри и много толерантни с останалите!
Бъдете здрави! Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 17:09 от НиМуКа ТеЙоКе

# 650
Продължават да пущат снимки от сватбата вчера:
Заглавието на тази бе: " Нова снимка от снимачната площадка вчера. Колко ли ще са сватбите?"

Прекалено много наблягат на следващия епизод ....

# 651
Здравейте, присъединявам се и аз към вашата дискусия. Следя сериалът от началото и нямам търпение всяка седмица да го гледам, последните 2-3 епизода ги гледам и на английски и български, тъй като понякога има размиване с превода.

В една от групите във фейса имаше въпрос за Каан, дали ще продължи актьорът да играе или е напуснал сериала, интересно ми е какво е вашето мнение.

Аз лично подозирам, че пак ще се появи от някъде Каан, когато всичко е прекалено хубаво, за да е истина и ще направи хаос отново.

Също не разбрах едно нещо какво са правили Еда и момичета - бисквити или торта? На английски бяха превели торта, вчера гледах българският превод и пишеше бисквитки, голяма мистерия остана за мен.

И още една мистерия за мен е братът на Серкан - дали в следващите епизоди ще разкриват лека, по-лека какво е станало с него?

# 652
Anguished Здравейте, любопитки! Kiss

Flowers Leaves Опасна дискусия сте заформили! Предположения, разследвания, вълнения преди епизода ... до следващия, когато ще започнем отново с нови въпроси! Но за това пък ни е интересно и забавно! С Айшето си играем, като играта на котка и мишка, но се питам кой какъв е?!

Flowers Herb 99 предположения имаме, но довечера ще бъде 100 - то, защото Айше се цели там, където никой не гледа! Точно за това винаги сме изненадани! Но и в изненадата си има романтика, нали?!

Flowers Cherry Blossom " Обича ме, не ме обича! Откъснах толкова листа, съсипах толкоз маргаритки, цветя, невинни и добри ..."
 Даааа! Поезия и романтика - чакаме си дозата любов! Търсим я във всичките си творения, вълнуваме се най после да се намерят изгубените души, защото имаме нужда да преживеем нещо прекрасно, дори само на екран!

Flowers Four Leaf Clover Щастлива вечер, мечтателки! Бъдете бели и добри!

-----------
Редактирам поста си ,като видях отново Селин да гледа булчинската си рокля. Каква малдоженка е това?! Какви буболечки има в главата й - та тя не знае дори кой "младоженец" ще застане до нея!!! Не зная с какви думи да я нарека, двулична, нечестна ... и тя играе своята игра, но според мен това нейното си е чист егоизъм! Ще залъгва Ферит, ще се обяснява на Серкан, но за нея най важното е да остане чиста след интригите си и най вече да си осигури съпруг пред обществото и медиите! Нека не се сърдят тези момичета, които я съжаляват! Няма да ме убедите, че тя е правилната "идеална жена"! Ако си го получи, няма да съм недоволна!

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 17:33 от neorum

# 653

И още една мистерия за мен е братът на Серкан - дали в следващите епизоди ще разкриват лека, по-лека какво е станало с него?
Добре дошла при нас, nadali99!
И аз забелязвам някои разминавания в превода, но обикновено не са от съществено значение, основният смисъл се разбира и не се втелясвам много много.
Относно сватбата, според мен епизода довечера ще всърши така, че дс не е ясно кой и дали ще се жени, иначе няма смисъл да ни бомбардират с ролкова снимки от там.

Момичета, още не знам дали ще мога да гледам довечера. Миналия път така накъсваше, че ми скъса и нервите, явно вече сме много маймуни на клона. Нооо със сигурност след епизода ще наваксам!
Безпроблемвн нет на всички!

# 654

mi_si , Hugаз като една романтична оптимистка (не чак като Мело, но все пак...) си го тълкувам, както ми хареса това:
Еда чува разговора и се цъкли тъжно People Eyes (и ние с нея), после плаче, Cry защото смята че Серкан обича Селин, Серкан ще си бие главата в стената Hands Punch (и Енгин му набива канчето), че отново я натъжи, после тез мускули - Hands Muscle не знам дали това ще е опита му да я задържи във фирмата, Еда стяга куфарите Wear Handbag, после е вечерта заедно People Couple With Heart, Еда може би ще отиде някъде Aerial Tramway (вероятно не чак в Италия), той ще я намери Nature Mount Fuji, ще си кажат, че се обичат Sparkling Heart, да вземат да се целунат вече People Couplekiss и тогава като избухне избухне любовта, Nature Boom дето я чакаме 10 епизода вече и ще стане горещо, Nature FireNature FireNature Fire та ще ни прегреят компютрите (не визирам нищо повече от просто да се осъзнаят и съберат, но за мен са си фойерверки след цялото чакане) Nature FireNature BoomNature Dizzy

Уж не вземам голяма кошница, но много искам да ни изненадат приятно Sunglasses

# 655
blue Flowers Hibiscus, стискам палци да е твоят вариант Gift Heart, че моя .... не е за предпочитане Wink

# 656

Скрит текст:
Ще има сълзи Disappointed Relieved, стягане на багаж , преспиване при Серкан, този самолет май излита за някъде- ама дали Еда ще се качи на него?, Airplane ще има оптимизъм Nature Sunrise Over Mountains, може би ще има целувка People Couplekiss това с бомбата не знам какво може да е, каква ще етази експлозия - може би финалът ще е реалност и Серкан наистина си признава чувствата, или въпреки това Еда заминава.
[/spoiler]

Леле,леле,какъв епизод ни очаква:'' Не гледайте ,взривоопосно е ''!:smiles: Аааа,ще гледаме и ние искаме да изгорим в тяхната любов!

Аз си мисля за Алптекин, голям играч е той, добре обигран в работата си!
Как само пързулна Серкан,така лекичко му поднесе,че Ферит ще сключи важен договор за холдинга и той може да греши за него.Каза му ,че ще се състои среща с представител от другата страна,коята все още държи да е в неизвестност,той просто искал Серкан да ЗНАЕ! Провокира го с това " Мисля,че трябва да дадеш шанс на Ферит".
Серкан му отговири,че ще се заеме с холдинга ако стане нещо спешно,"Тогава ще дойда и ще се заема".
Пусна му мухата в главата и след това се наслади на неговото проучване на ситуацията и го остави да вземе решение за въпросния договор на Ферит.
Познава той своето момче,знае как да го нахъса,уж така неволно му съощи за евентуалните  нови партньори и Серкан се взе в ръце и всичко проучи.Голям е Алптекин!

dareVale
,благодарности от сега ,че ще включваш довечера и ще ни разесниш някой неща:hibiscus:

Бърборанке,така се смях,направо си те представих,как си пред продуценската компания и искаш сметка от виновниците за нашето недоволство:joy:Stuck Out Tongue Winking EyeНадявам се ,че ще се справят повече от идеално и за в бъдеще и няма да се наложи да им дърпаш косите:kissing_heart:
Ендер Мъхлар е режисьор на "Навсякъде ти" и на опознавателния трейлър на нашия сериал,след което нещо не се разбират с продуцентите и той напуска.От пъри епизод режисьор е Алтан Дьоназ.Тази информация я знам от момичетата в темата .Yellow Heart
Днес цял ден,никаква не съм я свършила ,ей така съм Thinking,но утре и вдругиден ще ми излезе през носа Joy,да се посмея малко сега,че полсе ще бъда ей така People Eyes
Не остана Heart Eyes

# 657
Скрит текст:
Аааа, бройте ме и мене в клуба на Фуркан! Сладко отмъщение изгледах по препоръка на Дари, когато пишехме в темата на Навсякъде ти! Пич си е Фуркан и той-с тази усмивка, с този глас, с визията си, а бе красивчик си е и той с една дума!
Напълно подкрепям поста ти относно това, какво искам и аз да видя в един ромком, приказка, приказка и пак приказка, красива, романтична, такава една сладка, сякаш ядеш розов захарен памук и се носиш върху розови облачета, такава, дето те кара да забравиш реалността за тези два часа, в които ти я разказват и после ти се иска още и още от тази сладка приказка!
И момичета, ама какво правите вие, сутринта ви оставих към  десет часа, сега влизам и 50....50 нови отговора! Нямате стигане ей прекрасници, да сте живи и здрави, удоволствие е да ви чете човек коментарите, един от един по-хубави, благодаря ви за тях, благодаря ви и за приятелския тон, който наложихте тук в темата, това говори колко стойностни момичета сте-етични, добри и много толерантни с останалите!
Бъдете здрави! Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart
Нещо за Фуркан:
Скрит текст:
Аз понеже съм си Мара Подробната, като си падна по някоя тема я изучавам из основи и от както има Чичко Гугъл направо нямам спиране. Та, обичам да чета за личния живот на актьорите, които са ме впечатлили, както и за неща от сериалите, напр.места, храна, модни стилове. Имам профил в Инстаграм просто за да гледам снимките и видеата, които споделят от личния си живот. И на въпроса... Фуркан има още двама братя Баран и Бурак, които са същите левенти като него. Трябва да кажа, че искрено завиждам на майка им - да ти напълнят къщата трима такива млади, енергични, красиви мъже сигурно е върха на земното щастие. При това майката е единствената жена, обичана безусловно от тия красавци. 😀
Пак от инстаграм съм много умилена от клиповете с племенницата на Ханде Ерчел в профила на сестра й. Малката Мави е такава сладурана безподобна. Сестрата на Ханде явно е блогърка като нашите Наум и Теа Шопови. Та си споделя лични неща като междувременно хвали разни продукти.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:21 от dariVale

# 658
Хаштагът на епизода е: #gitmeeda - ("не си отивай Еда")

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:40 от mi_si

# 659
Захватът е като за целуфан Heart EyesНе изключвам Серкан направо да ѝ предложи брак 😚

Общи условия

Активация на акаунт