Здравейте, любопитки! 
Опасна дискусия сте заформили! Предположения, разследвания, вълнения преди епизода ... до следващия, когато ще започнем отново с нови въпроси! Но за това пък ни е интересно и забавно! С Айшето си играем, като играта на котка и мишка, но се питам кой какъв е?!
99 предположения имаме, но довечера ще бъде 100 - то, защото Айше се цели там, където никой не гледа! Точно за това винаги сме изненадани! Но и в изненадата си има романтика, нали?!
" Обича ме, не ме обича! Откъснах толкова листа, съсипах толкоз маргаритки, цветя, невинни и добри ..."
Щастлива вечер, мечтателки! Бъдете бели и добри!
аз като една романтична оптимистка (не чак като Мело, но все пак...) си го тълкувам, както ми хареса това:
(и ние с нея), после плаче,
защото смята че Серкан обича Селин, Серкан ще си бие главата в стената
(и Енгин му набива канчето), че отново я натъжи, после тез мускули -
не знам дали това ще е опита му да я задържи във фирмата, Еда стяга куфарите
, после е вечерта заедно
, Еда може би ще отиде някъде
(вероятно не чак в Италия), той ще я намери
, ще си кажат, че се обичат
, да вземат да се целунат вече
и тогава като избухне избухне любовта,
дето я чакаме 10 епизода вече и ще стане горещо, 

та ще ни прегреят компютрите (не визирам нищо повече от просто да се осъзнаят и съберат, но за мен са си фойерверки след цялото чакане) 

, стягане на багаж , преспиване при Серкан, този самолет май излита за някъде- ама дали Еда ще се качи на него?,
ще има оптимизъм
, може би ще има целувка
това с бомбата не знам какво може да е, каква ще етази експлозия - може би финалът ще е реалност и Серкан наистина си признава чувствата, или въпреки това Еда заминава.
Надявам се ,че ще се справят повече от идеално и за в бъдеще и няма да се наложи да им дърпаш косите:kissing_heart:
,но утре и вдругиден ще ми излезе през носа
,да се посмея малко сега,че полсе ще бъда ей така 

Не изключвам Серкан направо да ѝ предложи брак 😚 Препоръчани теми