Отговори
# 615
Направо не мога да повярвам , толкова успешен летен сериал , а не могат да намерят  актриса, която да изиграе бабата Joy дали те отказват или продукцията не ги одобрява Grinning не знам , но която и да е бабата ще спечели популярност , този сериал ще се продава много  в чужбина Wink

# 616
Гости, благодаря за адекватната намеса. И двамата ги харесвам, но ще взема първия 😍🤩😎. Не гарантирам, че ще има подобрение обаче. И тримата ми предизвикват учестено сърцебиене 😁😜
За бабата имаше някъде из туитър отговор (от Асена ако не се лъжа), че ще се включи скоро и ще е в момент, когато не я очакваме. Ще видим какво са ни приготвили.

# 617
Може и да имат избрана баба, но не я пускаха на терен, защото нямаше нужда от нея до момента Wink Всички информации бяха спекулации от рода "една жена каза". Все пак знаете, че сценарият се пише в движение и са възможни всякакви промени. На нас ни остава да се надяваме, че какъвто и да е изборът на екипа, актрисата ще се впише в каста и образът ѝ ще е успешен Wink

# 618
  • София
Хаштагът на днешния епизод е бомба! Много обещаващо звучи и дано не ни подведат, защото ще се разочаровам много. Вярвам не само аз. Heart

Относно снимката на Серкан от Анталия... и моето дишане се учести. Joy Аз също се надявам на още такива неудобни сцени между двамата, като тази на Еда по бански или на Серкан без риза. Нямам нищо против целувките, прегръдките и т.н. Не държа на явни секс сцени, но лично аз много се подразних на хлапашките сцени между Селин и Демир (Айбуке и Фуркан в Навсякъде ти). Давам ги за пример, защото там наистина прекалиха. Тя дори открито се дърпаше и отбягваше темата. Все пак героите са на по 25-30 години. Живеят заедно, двойка са. Можеха поне в едно легло да спят. Не е нужно да ни показват какво правят, но можеше да го изиграят като в МГ сега - Йозгюр (Джан) грабна Езги (Йозге) на ръце и я понесе към спалнята, а сутринта се събудиха в едно легло, гушнати и тя беше с негова тениска. На всички ни е ясно какво са правили, без да ни показват излишни ласки. В това има доза реализъм. Да, харесвам приказността на ромкомите, но ми идва в повече това девическо поведение. Простете, ако прекалих с изказването си по темата. Hug

# 619
Гости Hug, направо да записваме часове, че едно чакане ще има за тях Flowers Hibiscus
Но...,дали ще се справят с проблема или още повече ще го задълбочат,не знам, да не се наложи и ние да сваляме часовници:stuck_out_tongue_winking_eye:
Wear Watch

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 13:16 от Ninika

# 620
  • София
Момичета, в Инстраграм сме с 995 к последователи. Мисля, че днес ще чукнем 1 м. Юхууу! Purple Heart

# 621
Хаштагът на днешния епизод е бомба! Много обещаващо звучи и дано не ни подведат, защото ще се разочаровам много. Вярвам не само аз. Heart

О
Скрит текст:
тносно снимката на Серкан от Анталия... и моето дишане се учести. Joy Аз също се надявам на още такива неудобни сцени между двамата, като тази на Еда по бански или на Серкан без риза. Нямам нищо против целувките, прегръдките и т.н. Не държа на явни секс сцени, но лично аз много се подразних на хлапашките сцени между Селин и Демир (Айбуке и Фуркан в Навсякъде ти). Давам ги за пример, защото там наистина прекалиха. Тя дори открито се дърпаше и отбягваше темата. Все пак героите са на по 25-30 години. Живеят заедно, двойка са. Можеха поне в едно легло да спят. Не е нужно да ни показват какво правят, но можеше да го изиграят като в МГ сега - Йозгюр (Джан) грабна Езги (Йозге) на ръце и я понесе към спалнята, а сутринта се събудиха в едно легло, гушнати и тя беше с негова тениска. На всички ни е ясно какво са правили, без да ни показват излишни ласки. В това има доза реализъм. Да, харесвам приказността на ромкомите, но ми идва в повече това девическо поведение.
Простете, ако прекалих с изказването си по темата. Hug
В тази тема няма нужда да се извиняваш за мнението си!!!

А какъв е хаштага?

# 622
  • София
dariVale, моя грешка - хаштаг още няма. Просто видях поста в страницата на продуцентите и той гласи: “Game over! Now it’s time for true love...” Него визирах под “хаштаг”. (засрамено човече)

# 623
dariVale, моя грешка - хаштаг още няма. Просто видях поста в страницата на продуцентите и той гласи: “Game over! Now it’s time for true love...” Него визирах под “хаштаг”. (засрамено човече)
Е, че то това изречение е по-хубаво от просто една дума! Ха дано и да не ни подвеждат леко продуцентите Simple Smile
Макар, че ако трябва да го тълкувам в предпазлив стил - договорът е изтекъл, да започне гонитбата на истинската любов. Защото не вярвам Еда да се предаде лесно или Серкан да почне да реди букети и любовни записки по три пъти на ден Wink  Simple Smile

# 624

Ще има сълзи Disappointed Relieved, стягане на багаж , преспиване при Серкан, този самолет май излита за някъде- ама дали Еда ще се качи на него?, Airplane ще има оптимизъм Nature Sunrise Over Mountains, може би ще има целувка People Couplekiss това с бомбата не знам какво може да е, каква ще етази експлозия - може би финалът ще е реалност и Серкан наистина си признава чувствата, или въпреки това Еда заминава.

# 625
  • София
В реално време ще се гледа довечера. Няма как. Нервите ми не издържат. Joy

После в събота пак с бг буквички. Blush

Аз силно се надявам да има епично любовно признание и истинска първа цвлувка! People Couplekiss

# 626

Ще има сълзи Disappointed Relieved, стягане на багаж , преспиване при Серкан, този самолет май излита за някъде- ама дали Еда ще се качи на него?, Airplane ще има оптимизъм Nature Sunrise Over Mountains, може би ще има целувка People Couplekiss това с бомбата не знам какво може да е, каква ще етази експлозия - може би финалът ще е реалност и Серкан наистина си признава чувствата, или въпреки това Еда заминава.
Лелелеееее, Айшето глей къв картинен ребус ни зададе Wink.
Според мен Еда ще излети и ще кацне някъде /Италия или Мардин - слънчевият пейзаж/ От там - сърцето: осъзнаване на любовта. Бомбата може да е някой проект за който Серкан или някоя фирма, зад която стои баба й ще я извикат и после огън и жупел - Еда ще се развихри.
Бомбата може да е: Еда да разбере, че баба й е платила стипендията, може да е: да разбере, че Селин и Ферит вдигат сватба, което ще означава, че нейните предположения за любовта на Серкан към Селин не са верни.

# 627
По тази подсказка излиза, че признанието на Серкан няма да е последна сцена. Ха, дано!

# 628
Чудя се и дали ще използват коза, че Еда знаеше че Ферит е изпратил годежния договор на медиите, но не каза на Серкан.
Обикновено в ромкомите използват нещо, което Главната е скрила от Главния и около въпросното скрито нещо се развихря драмата тамън като влюбените са се открили един на друг.
Във Вратата до сега и двамата Главни са чисти като момини сълзи помежду си.

# 629
  • София
Чудя се и дали ще използват коза, че Еда знаеше че Ферит е изпратил годежния договор на медиите, но не каза на Серкан.
Обикновено в ромкомите използват нещо, което Главната е скрила от Главния и около въпросното скрито нещо се развихря драмата тамън като влюбените са се открили един на друг.
Във Вратата до сега и двамата Главни са чисти като момини сълзи помежду си.

Напълно е възможно. И по мой спомен винаги става така - тъкмо се събират и следва малка криза, защото някой е скрил нещо от другия.

Общи условия

Активация на акаунт