Всички информации бяха спекулации от рода "една жена каза". Все пак знаете, че сценарият се пише в движение и са възможни всякакви промени. На нас ни остава да се надяваме, че какъвто и да е изборът на екипа, актрисата ще се впише в каста и образът ѝ ще е успешен

Аз също се надявам на още такива неудобни сцени между двамата, като тази на Еда по бански или на Серкан без риза. Нямам нищо против целувките, прегръдките и т.н. Не държа на явни секс сцени, но лично аз много се подразних на хлапашките сцени между Селин и Демир (Айбуке и Фуркан в Навсякъде ти). Давам ги за пример, защото там наистина прекалиха. Тя дори открито се дърпаше и отбягваше темата. Все пак героите са на по 25-30 години. Живеят заедно, двойка са. Можеха поне в едно легло да спят. Не е нужно да ни показват какво правят, но можеше да го изиграят като в МГ сега - Йозгюр (Джан) грабна Езги (Йозге) на ръце и я понесе към спалнята, а сутринта се събудиха в едно легло, гушнати и тя беше с негова тениска. На всички ни е ясно какво са правили, без да ни показват излишни ласки. В това има доза реализъм. Да, харесвам приказността на ромкомите, но ми идва в повече това девическо поведение. Простете, ако прекалих с изказването си по темата.

Аз също се надявам на още такива неудобни сцени между двамата, като тази на Еда по бански или на Серкан без риза. Нямам нищо против целувките, прегръдките и т.н. Не държа на явни секс сцени, но лично аз много се подразних на хлапашките сцени между Селин и Демир (Айбуке и Фуркан в Навсякъде ти). Давам ги за пример, защото там наистина прекалиха. Тя дори открито се дърпаше и отбягваше темата. Все пак героите са на по 25-30 години. Живеят заедно, двойка са. Можеха поне в едно легло да спят. Не е нужно да ни показват какво правят, но можеше да го изиграят като в МГ сега - Йозгюр (Джан) грабна Езги (Йозге) на ръце и я понесе към спалнята, а сутринта се събудиха в едно легло, гушнати и тя беше с негова тениска. На всички ни е ясно какво са правили, без да ни показват излишни ласки. В това има доза реализъм. Да, харесвам приказността на ромкомите, но ми идва в повече това девическо поведение.

, стягане на багаж , преспиване при Серкан, този самолет май излита за някъде- ама дали Еда ще се качи на него?,
ще има оптимизъм
, може би ще има целувка
това с бомбата не знам какво може да е, каква ще етази експлозия - може би финалът ще е реалност и Серкан наистина си признава чувствата, или въпреки това Еда заминава. 
, стягане на багаж , преспиване при Серкан, този самолет май излита за някъде- ама дали Еда ще се качи на него?,
ще има оптимизъм
, може би ще има целувка
това с бомбата не знам какво може да е, каква ще етази експлозия - може би финалът ще е реалност и Серкан наистина си признава чувствата, или въпреки това Еда заминава.
. Препоръчани теми