Гледат ми се романтични сцени и забавни ситуации.
аз също съм отворена за различни мнения, но в случая с теб разсъждаваме еднакво по въпроса. 😎

Гледала съм Фуркан в "Навсякъде ти", много ми харесаха с Айкубе,леко, приятно сериалче, покрай него и новия му проект /който така и не започнах/ открих нашето великолепие.
) и да настоява за сватбата. Серкан подозира нечисти намерения у него и му няма доверие. "Ферит е много амбициозен човек" - това заяви на Селин. Замислих се, има ли основания? И се загледах в двойката Селин - Ферит, но към Ферит.

Според мен е вариант майката на Еда, сестра на Айфер и дъщеря на бабата, да е от много богат мардински род, с традиции и т.н. Но да се е влюбила в обикновен мъж, от скромно семейство и да е отказала да следва “правилата”, омъжвайки се, за когото трябва и т.н. Затова се местят в Истанбул и започват от нулата. Следвайки мечтите си, създават цветарския магазин и така. Бабата се отказва от своята родна дъщеря заради избора й. Но, когато умират, бабата решава да потърси Еда, за да я отгледа. Всички знаем колко горда е Еда. Разбирайки как е реагирала бабата навремето обаче, отказва да има връзка с нея и така. Това са си само мои предположения. Просто реших да ви ги споделя.
Да му мислят Серкан и сценаристите, ако ме разочароват.

) и да настоява за сватбата. Серкан подозира нечисти намерения у него и му няма доверие. "Ферит е много амбициозен човек" - това заяви на Селин. Замислих се, има ли основания? И се загледах в двойката Селин - Ферит, но към Ферит. 

, с тези нежни сърца, къде се събрахме..... 

Препоръчани теми