Отговори
# 600
Добро утро и от мен Simple Smile

Не знам дали ще изпишем темата тази вечер, но ми се струва, че Хандето заслужава да присъства в заглавието на следващата, защото приносът ѝ за успеха на сериала не е малък Relaxed

# 601
blue, аз просто изразих моето мнение. Чета всичко в темите, където участвам и приемам написаното от всеки. И аз знам, че и в реална има такива случаи, но за мен не са приемливи, защото аз когато приема едно решение, не се обръщам назад, дори когато е от това естество.
Имам в живота си такова преживяване, но не съм постъпила като Селин след последвали молби. Държа на гордостта си. За мен е унизително да се молиш за любов.
 .Не съм се засегнала от Вашето мнение. За това в края на поста си написах: предположение..

# 602

Ех, да пратят Еда и Серкан някъде пак на някой проект и да трябва да спят в една стая...Nature Volcano Гледат ми се романтични сцени и забавни ситуации.

# 603
mikipoli,, Сладко отмъщение,, с бг. суб. изгледах на сайта а Askim-bg. com.
ok. ru/video
vk. com/video

# 604
Еленка, Hug аз също съм отворена за различни мнения, но в случая с теб разсъждаваме еднакво по въпроса. 😎
Кукличка, щях да си изпусна телефона на твоя пост 🤣😍🤩. За пореден път се убеждавам, че докато съм на работа не трябва да надничам тук, ама пусто, като не мога да изтрая докато се прибера BlushBlushBlush

# 605
  • София
И аз подкрепям в заглавието на следващата тема да присъства името на Ханде - напълно заслужено! Hug

mikipoli, Ninika, druon77, dariVale, аз търсих тема тук за Фуркан (въпреки че единствената, в която пиша, е нашата), но не открих такава. Супер е момчето. Чаровен и срамежлив изглежда, ролята на Демир Ерендил много добре му пасна. Жалко, че сериалът приключи набързо. Нещо объркаха сценаристите, защото започна много добре и с Айбуке бяха страхотен тандем. Но пропиляха потенциала им, за съжаление. Доколкото знам, режисьорът на Навсякъде ти е същият като на Почукай на вратата ми. Simple Smile

Дано само не объркат нещо с нашия сериал, че ще отида до Турция, пред офиса на продуцентската компания и ще направя скандал! Joy

# 606
  • Пазарджик
Бърборанке, druon77, dariVale и аз се включвам при вас Flowers TulipГледала съм Фуркан в "Навсякъде ти", много ми харесаха с Айкубе,леко, приятно сериалче, покрай него и новия му проект /който така и не започнах/ открих нашето великолепие.

+1 Фен съм на Фуркан и с удоволствие се присъединявам към Вас.

# 607
Здравейте, момичета! Simple Smile
По повод Ферит и мотивите му да преглътне отношението на Селин към себе си ("понякога те обичам силно" Grinning ) и да настоява за сватбата. Серкан подозира нечисти намерения у него и му няма доверие. "Ферит е много амбициозен човек" - това заяви на Селин. Замислих се, има ли основания? И се загледах в двойката Селин - Ферит, но към  Ферит.
- Ферит предлага брак на Селин с думите: "Или ще сложим край на връзката си, или на Серкан". (?!) - Това, така директно заявено, направо си ме стресна. Ама, рекох си, хайде от ревност е.
- Ферит отговаря на нападките на Селин по повод споразумението му с Каан: "Споразумях се заради теб". (?!) Защо заради нея, бе джанъм, грешката, ако е само неволна грешка, беше твоя. Селин просто се паникьоса и налъга заради теб.
- Ферит се представя за романтичен мъж, предлага ваканция в Италия, лукс ..., обаче не знае, кои са любимите цветя на Селин. Това, според него" са "глупости", а розите - грешен отговор. Ами "роботът" Серкан е разбрал какво може да зарадва жената до него, влюбеният - тцъ.
- Ферит отговоря на въпроса с една дума да опише партньора си - "заедно сме и сме щастливи, какво повече можем да искаме". Ами ... според мен, така могат да бъдат щастливи съпрузи с 20-годишен стаж, приятели, колеги ... В сравнение с отговора на Еда, неговата романтичност направо ... катастрофира.
Така че ... аз имам сериозни съмнения, че Ферит е влюбен в Селин. Като прибавим тук и думите на Каан (а според мен, те бяха искрени), че Ферит се пазари много добре... скоро и през вас ще мине, бъдете внимателни", моето заключение е, че Серкан не е далеч от истината за него. А дали амбициозността на Ферит е мотивирана от наранено мъжко его, или от желанието да овладее холдинга, или и от двете, това ... предстои да видим.
Приятен ден Simple Smile

# 608

"Играта приключи. Време е за истинска любов..."

# 609
  • София
Момичета,
от няколко дни бистря една идея за бабата, която искам да споделя с вас. Имам теория защо Еда не иска да има контакт с нея. Нямам никаква обосновка. Просто предвид опита ми с други турски сериали това роди фантазията ми. Grinning Според мен е вариант майката на Еда, сестра на Айфер и дъщеря на бабата, да е от много богат мардински род, с традиции и т.н. Но да се е влюбила в обикновен мъж, от скромно семейство и да е отказала да следва “правилата”, омъжвайки се, за когото трябва и т.н. Затова се местят в Истанбул и започват от нулата. Следвайки мечтите си, създават цветарския магазин и така. Бабата се отказва от своята родна дъщеря заради избора й. Но, когато умират, бабата решава да потърси Еда, за да я отгледа. Всички знаем колко горда е Еда. Разбирайки как е реагирала бабата навремето обаче, отказва да има връзка с нея и така. Това са си само мои предположения. Просто реших да ви ги споделя. Hug

Хубав ден и си чакаме новия епизод довечера! Heart Да му мислят Серкан и сценаристите, ако ме разочароват. Joy

# 610
blue, и аз като теб, след поста на kukli4ka JoyStuck Out Tongue Winking Eye, с тези нежни сърца, къде се събрахме..... Heart Decoration

# 611
Здравейте, момичета! Simple Smile
По повод Ферит и мотивите му да преглътне отношението на Селин към себе си
Скрит текст:
("понякога те обичам силно" Grinning ) и да настоява за сватбата. Серкан подозира нечисти намерения у него и му няма доверие. "Ферит е много амбициозен човек" - това заяви на Селин. Замислих се, има ли основания? И се загледах в двойката Селин - Ферит, но към  Ферит.
- Ферит предлага брак на Селин с думите: "Или ще сложим край на връзката си, или на Серкан". (?!) - Това, така директно заявено, направо си ме стресна. Ама, рекох си, хайде от ревност е.
- Ферит отговаря на нападките на Селин по повод споразумението му с Каан: "Споразумях се заради теб". (?!) Защо заради нея, бе джанъм, грешката, ако е само неволна грешка, беше твоя. Селин просто се паникьоса и налъга заради теб.
- Ферит се представя за романтичен мъж, предлага ваканция в Италия, лукс ..., обаче не знае, кои са любимите цветя на Селин. Това, според него" са "глупости", а розите - грешен отговор. Ами "роботът" Серкан е разбрал какво може да зарадва жената до него, влюбеният - тцъ.
- Ферит отговоря на въпроса с една дума да опише партньора си - "заедно сме и сме щастливи, какво повече можем да искаме". Ами ... според мен, така могат да бъдат щастливи съпрузи с 20-годишен стаж, приятели, колеги ... В сравнение с отговора на Еда, неговата романтичност направо ... катастрофира.
Така че ... аз имам сериозни съмнения, че Ферит е влюбен в Селин. Като прибавим тук и думите на Каан (а според мен, те бяха искрени), че Ферит се пазари много добре... скоро и през вас ще мине, бъдете внимателни", моето заключение е, че Серкан не е далеч от истината за него. А дали амбициозността на Ферит е мотивирана от наранено мъжко его, или от желанието да овладее холдинга, или и от двете, това ... предстои да видим.
Приятен ден Simple Smile
+1
Напълно съм съгласна с изказаното за Ферит. И бащата на Серкан го наблюдава внимателно /без да показва/, защото когато Серкан рязко отряза докарания от Ферит човек за договор, Алптекин не се намеси до края. Сигурно е чел договора предварително и знаеше какви са клаузите, но остави Серкан да вземе решение.
Серкан в някакъв разговор /само ми се върти смътно в главата идеята, но с кого, кога - не се сещам в момента/ спомена, че според него Ферит има склонност към насилие. И аз мисля, че сега се прави на много либерален, но ловко отбягна да подпише предбрачното споразумение и ще си покаже рогата си след подписването /ако има такова/. Не е нужно физически да посяга на Селин, достатъчно е да я тормози психически.
Дано ни опровергаят сценаристите и дори лошият да бъде доста добър Simple Smile

# 612
Бърборанка, Айфер е имала брат , тя е леля на Еда от страната на бащата. Тук разбиращите турски  го разгадаха, заради обръщението , което се ползва.  Две различни думи имало за леля. В случая бабата има син и дъщеря и нали по техните традиции  всичко остава за сина, та в тая връзка следващия наследник  е Еда. Аз предполагам, че майката на Еда е била бедна и от там свекървата не я е одобрявала , на всичко отгоре ражда и дъщеря , не син Joy

Съвсем скоро ще разберем какво е било Blush

П.п. относно Фуркан , имаше тема за сериала Навсякъде  ти , но не знам какво е станало с нея и дали е активна.

# 613
  • Плевен / София
blue, и аз като теб, след поста на kukli4ka JoyStuck Out Tongue Winking Eye, с тези нежни сърца, къде се събрахме..... Heart Decoration
ако искате да ви потърся доктор....Кого ще изберете...
Скрит текст:
Любимият ми доктор от "Ударите на сърцето"

или доктор Чудо...
Относно мардинската баба...каквато и да е причината явно е сериозна поне за Еда. Не вярвам обаче скоро да я видим визуално....Нищо не се чу за актрисата, която ще я изиграе....или това ще е друга бомба в серията....

# 614
Предполагам, че бабата непряко ще вземе участие в този епизод. Най-рано в 12 еп. може да я очакваме да се появи физически. Акцентът на днешния епизод трябва да е любовта между ГГ. Да видим какъв хаштаг са избрали Kissing Smiling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт