Разбирам го! Къде ще намери друга такава приказная фея?? 
, но като говорим за химия между ГГ в турски дизита , първото нещо за което се сещам са Туба Бююкюстюн и Мурат Йълдъръм и тяхната "Горда Аси". Така се бях запленила по тях. До ден днешен прехвърля любими моменти.
, така красиво стоят един до друг, великолепие и удоволствие да ги гледаш, да очакваш с нетърпение следващия епизод, да се вълнуваме за техните Еда и Серкан. 
надявам се не приемаш отговорите ми като заяждане. Просто си обсъждаме неща, които ни вълнуват. 
До тук Серкан не се обяснява много, но както и баща му каза в предните епизоди - той има силна интуиция за бизнеса и обикновено не бърка, когато я следва. Мисля си, че Серкан напълно се доверява на интуицията си за Ферит, и не му вярва и грам. Ние до тук не сме видели какви са мотивите на Ферит, но е напълно възможно той да е скрита лимонка, особено след като Каан изчезна от сцената. Това тепърва ще се изясни за нас. Хем не ми се иска да е така, хем си мисля, че това ще е най-логичния тандем Селин-Ферит, който ще работи срещу нашите сладури. Селин, отхвърлена за кой ли път (след всички увещания на Айдан и Еда че Серкан я обича и е точния мъж за нея), и Ферит, за който все още нямам идея какви биха могли да са мотивите му. 

. Защото ще означава, че ще сме си спретнали прекрасна вечеринка с любимите герои
.

От предишното споменаване на бабата останах с впечатление, че бабата се интересува от Еда, следи живота и, че я обича и че иска да и помага.
Айфер сякаш е в добри отношения с нея и казваше на Еда, че парите по право й се полагат. 
Не може за няма причина за поведението на Еда. 

Айфер ще иска да я измъкне от ситуацията. Но не може да помогне на Еда с пари и да я прати да учи в Италия и да я отърве от Серкан и бъдещи драми... бабата е единствен изход - има пари и връзки. 

Гледала съм Фуркан в "Навсякъде ти", много ми харесаха с Айкубе,леко, приятно сериалче, покрай него и новия му проект /който така и не започнах/ открих нашето великолепие.
в Мерием ролята му беше страхотна, Навсякъде ти също го следях. Сладко отмъщение не можах да го намеря с бг суб, още преди години го търсих. Ако го има някъде , моля споделете 

Препоръчани теми