Отговори
# 585
  • София
druon77, като гледам как са барнали Керем с папионка, явно и Секран ще ходи на сватба. Пък и си носи пръстена, хареса му явно - не му се ще да разваля годежа с Еда. Joy Разбирам го! Къде ще намери друга такава приказная фея??

За Фуркан Андъч и аз мисля, че е много чаровен. Но нещо не улучва проектите. И мен не ме грабна историята в Любов на покрива/чардака.

# 586
Eлена, така е, но точно в следващото си изречение Селин каза "Въпреки че, когато говорим за Серкан, човек понякога забравя гордостта си"  и бас държа че визираше и себе си (при това от опит - все пак стана ясно, че  са били заедно вероятно доста време). Друг е въпроса в какво положение поставя и себе си, и годеника си.

# 587
Момичета, не мога да ви догоня Flowers Hibiscus

Сигурно остарявам:stuck_out_tongue_winking_eye:Joy, но като говорим за химия между ГГ в турски дизита , първото нещо за което се сещам са Туба Бююкюстюн и Мурат Йълдъръм и тяхната "Горда Аси". Така се бях запленила по тях. До ден днешен прехвърля любими моменти.
Там се впечатлих  и на нещо друго, какви хубави поговорки и пословици има в турското народно творчество.

........И сега след толкова години Ханде и Керем People Couple With Heart, така красиво стоят един до друг, великолепие и удоволствие да ги гледаш, да очакваш с нетърпение следващия епизод, да се вълнуваме за техните  Еда и Серкан.

# 588
blue 22 септ. 23:34
Да, зная за продължението в разговорът, но има голяма разлика в двата случая, т. е. : 1)Еда дълбоко наранена от думите на Серкан и се оттегля/правилно/
2) Селин го напуска и се Сгодява за Ферит и Живеят заедно. Ето тук е голямата разлика и за това не приемам, че,, когато става дума за Серкан... ''. За мен у Селин няма и грам гордост и самоуважение ако се върне при Серкан.
  Относно Ферит- в еп 10.  на срещата в холдинга ми направи впечатление реакцията и израза на лицето му когато Серкан отхвърли договорът. Мисля, че той много добре до сега прикриваше омразата си към Серкан. Може би наистина не е прочел договора със Каан, или го е прочел и всичко в него го устройства, за да мъсти на Серкан. Предположения, ще видим.

# 589
Добро утро, момичета Flowers Hibiscus
обичам да хвърлям по едно око тук и рано, и късно, та се включвам, за да направя уточнение по предходно свое изказване.

Елена, Hug надявам се не приемаш отговорите ми като заяждане. Просто си обсъждаме неща, които ни вълнуват.

Може би не съм се изказала правилно и съм оставила впечатление, че подкрепям Селин в действията ѝ. В никакъв случай не е така. За мен тя е необходимия протагонист на нашето момиче. Селин също е влюбена жена - в Серкан, и също е наранена - от неговата студенина и безразличие. Двете с Еда са безкрайно различни характери, както и Серкан отговори при подготовката за интервюто - между Еда и Селин няма нищо общо, никакви допирни точки. Не случайно Робо така излезе от орбита след появата на това емоционално торнадо Еда. Сценаристите ни показват възможните варианти пред Серкан. Между другото и в живота доста често се срещат жени (а и не само) с нагласата и действията на Селин. Да бъдеш с някого, без чувства, а само за да не си сам ?!? За мен това непонятно, аз съм в другата крайност - по-добре сам, отколкото в неподходяща компания. Но хората сме различни. Явно за Селин е по-важно да се осигури с брак, положение и не знам още какво. Какви са били мотивите ѝ за новата връзка, за да се раздели със Серкан, след като е смятала, че Серкан не я обича? Дали е искала да си уреди живота или да провокира ревност у Серкан, или пък и двете... аз още не съм сигурна. Знам само, че Селин е много объркана, влюбена и наранена жена. Това не е добра кобинация. Какви ще ги натвори в бъдеще предстои да видим. По отношение на Ферит и аз имам подозрения. Тук ще си цитирам единия пост, в който съм коментирала, другия нямам време да търся по страниците сега, но и за мен той е подозрителен субект Thinking
А в добавка и Ферит си проправя път към управлението на холдинга им, това съвсем му дойде Rage  До тук Серкан не се обяснява много, но както и баща му каза в предните епизоди - той има силна интуиция за бизнеса и обикновено не бърка, когато я следва. Мисля си, че Серкан напълно се доверява на интуицията си за Ферит, и не му вярва и грам. Ние до тук не сме видели какви са мотивите на Ферит, но е напълно възможно той да е скрита лимонка, особено след като Каан изчезна от сцената. Това тепърва ще се изясни за нас. Хем не ми се иска да е така, хем си мисля, че това ще е най-логичния тандем Селин-Ферит, който ще работи срещу нашите сладури. Селин, отхвърлена за кой ли път (след всички увещания на Айдан и Еда че Серкан я обича и е точния мъж за нея), и Ферит, за който все още нямам идея какви биха могли да са мотивите му.
И друг един момент ми направи впечатление на мен, при това не добро - Ферит при срещата му с Каан, когато Каан го заплаши със записа. Поведението на Ферит не беше нито професионално, нито партньорско, нито джентълменско. Много ми беше грозно на мен как се отнесе с все още настоящия си към онзи момент бизнес партньор. Т.е. за мен Ферит вече подава няколко сигнала, че Серкан може да очаква неприятности и нож в гърба от неговата посока. Но това си го виждаме ние, а не Селината. Но Серкан го усеща явно. 

Мили момичета, засега приключвам с фермана, и ви пожелавам прекрасен ден Kissing HeartHugHeart

# 590
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Най после е сряда...готови ли сте за довечера....Да започнем с това, а довечера може и нещо по силно за блясък в очите😏

Сигурни ли сте, че ще ни стигнат страниците за онлайна довечера?😘

Да му мисли Серкан, ако ме разочарова довечера🤨

# 591
Надявам се да не стигнат Simple Smile. Защото ще означава, че ще сме си спретнали прекрасна вечеринка с любимите герои Simple Smile.
Вчера преглеждах инфо за Керем и попаднах на тийзъра за сериала. Там Еда е с друг годежен пръстен редом до Серкан - с огромен квадратен диамант. Или ще има втори годеж, този път истински, или в движение ювелирите са направили пръстена-цвете. Сегашният е много по-оригинален, със смисъл и символика и много по-красив. Не мога да правя снимки от видео, но който може и има време да направи един паралел.

# 592
Дари, до колкото знам са сменили режисьора след тийзъра, може да не са му допаднали кадрите на предишния и да не ги е използвал. 🤷‍♀️

# 593
Добро утро и от мен и честит SCK ден,
Да, сериалът смени режисьор преди да започнат да излъчват епизодите и разликата се дължи на това според мен.

Бърборанке, ей ще си спретнем един фен клуб на Фуркан. Аз съм го гледала и в Tatli Intikam, пак ромком. Актьорът, който играе Ферит беше най-добрият му приятел там. Ама най-ми хареса в Мериам. Драматичната роля много му отиваше, ама си изплаках очите с този сериал...

Желая ви страхотен ден мили момичета.

# 594
Урааааа, дойде и нашият ден Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 09:35 от Ninika

# 595
Бърборанка и druon77 ставаме три в клуба на Фуркан 😜 Той май няма персонална тема тук. А "Сладко отмъщение" и "Навсякъде ти" си бяха едни много приятни леки сериалчета.
Тъкмо си мислех колко сме противоречиви зрителите на ромкомите от подобен вид. Хем искаме реализъм на образите, хем романтизъм на чувствата. Аз например никак не държа на целувки, прегръдки и преспиване. Разбирам, че е глупаво и нереалистично, но съм напълно доволна от тийнеджърски незрелите постъпки на влюбените. Някак не ми се гледа креватния реализъм.
За това залепвам на всяка следваща съвременна версия на приказката "Красавицата и звяра" 😀😀😀

# 596
Нямам търпение за новия епизод. Stuck Out Tongue От предишното споменаване на бабата останах с впечатление, че бабата се интересува от Еда, следи живота и, че я обича и че иска да и помага. Green Heart Айфер сякаш е в добри отношения с нея и казваше на Еда, че парите по право й се полагат. Euro
От думите на момичетата бабата дори би и купила замък в Италия стига да поиска - т.е. в очите на момичетата бабата би помогнала на Еда, и те вероятно смятат, че дръпнатото поведение на Еда не е ок или че причините не са толкова важни. Казаха й в началото - че ако се е сгодила за Серкан заради пари или заради стипендията - не е трябвало да го прави.

Но сигурно има някаква уловка. Вероятно бабата има изисквания към Еда, към това как, къде да живее... Thinking Не може за няма причина за поведението на Еда. Thinking
Еда явно обвинява бабата в нещо... ама в какво?
Не мога дори да предположа, защо Еда дори не иска да споменават бабата? Сякаш причината е лична, някакъв конфликт?
Би било глупаво да е само от гордост - "виж ме мога да се справя без теб, ще докажа, че съм достойна дъщеря на родителите си".
Преди мислех, че Еда обвинява бабата за смъртта на родителите си. Но стана ясно, че е случаен инцидент, че бабата няма нищо общо.
А може би бабата не й е позволила да ходи на гроба им, или на погребението...
И тази странна сънна болест не е ясно откъде е... заспива при стрес.
Дали пък бабата не я е обвинила някога в нещо, Еда да не е успяла да реагира и така да се е появила болестта.

От озета става ясно, че Айфер е затънала в дългове. Когато разбира за договора между Еда и Серкан сигурно много ще се ядоса - понеже според договорът Еда получава работа при Серкан и иска да си върне стипендията. Излиза, че го е напрвила за пари. Moneybag
Айфер знае, че Еда е влюбена - и че Еда страда, освен това Еда преживя ужасния годеж и всичкия стрес около семейството и приятелите на Серкан, които я гледаха с презрение, пренебрежение, неодобрение и унижение. Broken Heart Айфер ще иска да я измъкне от ситуацията. Но не може да помогне на Еда с пари и да я прати да учи в Италия и да я отърве от Серкан и бъдещи драми... бабата е единствен изход - има пари и връзки. Moneybag

От снимките по сетовете на епизода имаше само един кадър от Мардин - на който нямаше хора.
Но се надявам по някакъв начин Еда да се срещне лице в лице с баба си. Дано ги съберат по някакъв начин в следващите епизоди, но нямам идея как това ще стане.
Еда не би приела пари от бабата, т.е. трябва много отчаяно да иска да се махне далече от Серкан, или пък лелята няма да й каже, че стипендията са пари от бабата.
Не ми се вярва Еда да кандидатства и хоп след 2 дни да я одобрят за стипендия. Това със стипендиите обикновено е по дълъг процес и се определя от много критерии.

Има и още нещо - бабата може тъкмо да си е подобрила отношението към Серкан, но пак ще си развали мнението за него - ако разбере, че Серкан използва Еда, за да спечели пълен контрол над холдинга.
На нейно място - направо бих му измъкнала холдинга под носа. И бих разбила мечтата му да го оглави... така както Серкан разби мечтата на Еда да учи в Италия.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 09:43 от kukli4ka456

# 597
Бърборанке, druon77, dariVale и аз се включвам при вас Flowers TulipГледала съм Фуркан в "Навсякъде ти", много ми харесаха с Айкубе,леко, приятно сериалче, покрай него и новия му проект /който така и не започнах/ открих нашето великолепие.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 10:02 от Ninika

# 598
Добро утро и от мен, желая ви един успешен ден, който да мине бързо Wink Flowers Hibiscus

# 599
Бърборанке, druon77, dariVale и аз се включвам при вас Flowers TulipГледала съм Фуркан в "Навсякъде ти", много ми харесаха с Айкубе,леко, приятно сериалче, покрай него и новия му проект /който така и не започнах/ открих нашето великолепие.

Записвам се под номер 5 във фен клуба Joy в Мерием ролята му беше страхотна, Навсякъде  ти също го следях. Сладко  отмъщение  не можах да го намеря с бг суб, още преди години го търсих. Ако го има някъде , моля споделете Flowers Hibiscus

Мисля, че ще изпишем темата тази вечер Heart

Приятен ден ви желая Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт