Отговори
# 570
  • Плевен / София
Момичета, аз съм против двойна сватба....Еда заслужава да има своя ден като булка, а и съм сигурна, че представите им за сватбен ден на двете със Селин за коренно различни.
50 потребителя преглеждат темата....Наистина сериала разбуни духовете нали?

# 571

https://twitter.com/i/status/1308436820351479816
Bige и Sarp на снимачната площадка днес.

Явно ще е сватбата на Селин и Ферит.
Няма да са Серкан и Селин или Серкан и Еда, защото Айдан не може да излиза от къщата, освен, ако не се е излекувала... А Серкан не би се оженил без присъствието на майка си. Yellow Heart

Не мисля, че е сватбата на Фифи и Ердем, понеже, ако беше тяхната Сарп щеше да е по-официално облечен, с костюм примерно.Bowtie То всъщност не се вижда много много как е облечен... Но булката е Селин, с булчинска рокля е. Wear Dress

Няма да е двойна сватба, виждат се само два високи стола - т.е. само една двойка младоженци ще има. Revolving Hearts Има и три ниска стола - един от една страна - за лицето, което ще ги венчае.
И два ниски, предполагам за свидетелите.
Ако двойката са Селин и Ферит - свидетели могат да са Енгин и Пъръл. Принципно бих заложила на Каан за свидетел, нали е приятел на Ферит... ама щом се махна от сериала, едва ли ще е свидетел.

https://twitter.com/i/status/1308393726415450112

Чудя се дали Еда и Серкан ще присъстват като двойка заедно.
Те какво ли не направиха да развалят тази сватба. Интересно ми е дали ще успеят. Може би Селин, в последният момент, ще каже 'не' на въпроса дали ще се омъжи за Ферит...?Broken Heart

На годежа на Селин Серкан беше сам. Може и сега да е сам Sob

За секунда ми мина през ума Серкан и Еда да са свидетели. Но това е немислимо:
1) Серкан не одобрява Ферит като мъж за Селин
2) Серкан не подписа назначаването на Ферит като консултант в холдинга, макар подписа му да е само формалност
3) Ферит не подписа предбрачния договор, който Серкан предложи
Т.е Серкан не би благословил този брак.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 20:50 от kukli4ka456

# 572
Ей така сме Laughing https://www.instagram.com/p/CFb93JlhdNA/

Много ми е приятно след днешният дълъг ден, да вляза и да прочета всичко, което сте написали. Още не съм успяла да изгледам епизода поради много задължения, но утре ще наваксам.

# 573
Защо да не се състои сватбата на Селин и Ферит? Нека се състои! Така Селин няма да остане сама и с разбито от Серкан сърце, а Еда ще получи доказателство, че Серкан не иска Селин и може да поомекне към него.

Още само 24 часа....

# 574
  • София
gostenka68,
разбуни ги и още как! Според мен никой не е очаквал този сериал да има такава фенбаза и отзвук. Даже четох разни статии, че са залагали на МГ с Джан да е летният сериал на годината, ама уви... Осъзнавате, че това се дължи на екранната двойка Керем/Ханде. Те са златна мина направо. Като гледах трейлъра и снимките преди старта на сериала, не ми направи впечатление да си подхождат толкова. Бях се настроила да гледам един от летните сериали, защото, както неведнъж съм споделяла, съм фен на ромкомите. Стартирах три едновременно - нашия, МГ с Джан и Йозге и Любов на покрива с Фуркан Андъч, че ми е любимец от Навсякъде ти. И просто от първия епизод ме грабнаха нашите сладури. Такава приказна история имат, на толкова красиви кадри се нагледах, като куче и котка се джафкат и им стои така естествено. И така Любов на покрива го зарязах на трети епизод, че нямам време да следя три сериала, МГ го гледам, колкото да се разсейвам, докато излезе нов епизод на нашето филмче. И стискам палци и на ръцете, и на краката сценаристите да избухнат тепърва, че не искам да приключваме скоро! Animal Frog

# 575
Да, така е. Нека се оженят. Интригата ще е пълна - ще разцепят холдинга на две. На мен дори би ми било жал за Ферит, ако няма сватба.  Hearts

Сетих се две неща докато сме на темата със сватбите:

1) Серкан като гледаше Еда с розовата рокля - нали каза, че спира дъха... дизайнът (на роклята). После каза, че един ден, когато Еда бъде булка.... и изречението остана недоизкано, ама сигурно си мислеше как би свалил тази рокля с удоволствие и разни други неща Heartpulse Stuck Out Tongue Closed Eyes

2) Когато Селин попита какква е мечтата на Серкан и Еда отговори, работа, нещо свързано с работата. Computer
Мисля, че Серкан би искал да има щастливо семейство, любов и две деца. People Couplekiss Ама не каза, че му е мечта. А трябваше да чуем коментарът на Селин - който сигурно е верен, че иска да стане глава на холдинга... но едва ли само това иска Wink

# 576
Малко кофти се получава с тези снимки и информации от сета, защото започваме да мислим 2 епизода напред, което отнема част от ефекта на предстоящата серия. Сега искаме - не искаме ще имаме едно наум за сватбата и някои от действията на героите може да не са ни интересни, защото знаем какво следва...или само така си мислим Stuck Out Tongue

# 577
Здравейте, момичета пишещи и непишещи! Аз съм от вторите, но четяща всичко, което вие подготвяте с такава заразителна всеотдайност, заради която днес пиша за да ви благодаря! Heartpulse

Този сериал не тръгна с "голяма кошница", но привлече публиката не с бурна любов или екстравагантни превъплъщения, а консервативни предложения за честност, лоялност, уважение, упоритост и начало на една голяма любов, която все повече "набира скорост" в очите, в усмивките, в  нежните докосвания на главните герои. Ханде и Керем са повече от убедителни, те са зашеметяващо завладяващи. Искрено им желая дълъг сериал, но не до безсмисленост, и още повече успехи, които и досега за техните години са достатъчно големи. И да не позволяват/допуснат мощната турска киноиндустрия да ги изхаби рано, което, за съжаление, се случва. И примери много.

А що се отнася до последните ви публикации май е сигурно само, че Селин ще бъде булката, ама дали ще се ожени за...някого...ще видим Stuck Out Tongue Winking Eye

До утре! Heart Eyes

# 578
  • Плевен / София
gostenka68,
Скрит текст:
разбуни ги и още как! Според мен никой не е очаквал този сериал да има такава фенбаза и отзвук. Даже четох разни статии, че са залагали на МГ с Джан да е летният сериал на годината, ама уви... Осъзнавате, че това се дължи на екранната двойка Керем/Ханде. Те са златна мина направо. Като гледах трейлъра и снимките преди старта на сериала, не ми направи впечатление да си подхождат толкова. Бях се настроила да гледам един от летните сериали, защото, както неведнъж съм споделяла, съм фен на ромкомите. Стартирах три едновременно - нашия, МГ с Джан и Йозге и Любов на покрива с Фуркан Андъч, че ми е любимец от Навсякъде ти. И просто от първия епизод ме грабнаха нашите сладури. Такава приказна история имат, на толкова красиви кадри се нагледах, като куче и котка се джафкат и им стои така естествено. И така Любов на покрива го зарязах на трети епизод, че нямам време да следя три сериала, МГ го гледам, колкото да се разсейвам, докато излезе нов епизод на нашето филмче. И стискам палци и на ръцете, и на краката сценаристите да избухнат тепърва, че не искам да приключваме скоро! Animal Frog
много официално...може по на кратко Гости
Гледала съм доста сериали....има гледали повече разбира се, но такова зарибяване от моя страна мога да го сравня с гледането на Любов и наказание с Мурат и Нюргюл и от по новите Истанбулска невеста с Аслъ и Йозджан Дениз

# 579
Здравейте, работливи пчелички!
                           Чета ви като красива приказка.

Като начало: Честит ни празник, българи!

Със закъснение, но от сърце  да поздравя dessince          с празника на малкото ѝ слънчево  Чудо . Нека е здрава, игрива и дарява близките си с радост и щастие.

Понеже всичко сте разнищили, искам да споделя колко нелепо подтисната се почувствах на няколко пъти при гледането на последната серия.
                           Първата сцена при която Серкан по момчешки доволен постави годежния пръстен на Еда и така хубаво и нежно придърпа ръката ѝ когато Ферит и Селин влязоха. След изненадата и шока от нея, ръката на Еда остана да виси като прекършено крило.
                            Втората - когато пробваха сватбени рокли със Селин. На Еда ѝ се наложи да подтисне гордостта си и чувствата си пред отговорността на задълженията по договор. Беше като премазана птица.
                            Третата - когато Еда говори с Джерен и мило, и толкова по човешки попита:- Ние лоши ли сме, постъпвайки така със Селин. А Джерен отговори:- Не. Ние просто сме професионалисти. И Селин съжалявам. Така объркаха мислите на момичето, че и то не знае къде е. Но поставя въпроса: Ако не можеш да бъдеш с човека който обичаш, има ли шанс да си щастлив с този, който понасяш само защото те обича?
                             Последната сцена - толкова болка имаше в очите на Еда в очакване на признание от Серкан.
                             И ние останахме с това очакване до следващата серия. Не остана много, седмицата вече се изтърколи.
                              Новото в тази серия - Мечтата на Серкан е да оправлява холдинга, след оттеглянето на баща му. 
Това донякъде оправдава нежеланието му Ферит да участва в управителния съвет. Интересно ми е чие мнение сценария ще оправдае. На Еда - Ферит е добронамерен и много влюбен в Селин. Или на Серкан - Ферит е оръжие на Каан и цели банкрута на холдинга.

С пожелания за хубава вечер и красиво развитие на нашата приказка!

# 580
  • София
”Гости” да бъде тогава, харесва ми! Hug Аз не помня в близките години толкова да съм се прехвасвала по турски сериал и то в реално време. Изгледах Навсякъде ти на един дъх, защото много харесах Фуркан и Айбуке като екранна двойка. Бях загледала навремето Черна любов и много харесах Неслихан Атагюл, но драмата ми дойде в повече и го зарязах посредата на първи сезон. Следях и Вътрешен човек с Чаатай и Арас, но по едно време ми стана твърде измислен и превъртах сериите докрая общо взето. Май единствено съм гледала от/до и по няколко пъти Огледален свят (първите два сезона) и Приливи и отливи, ама това беше в “младите” ми години, в които имах нерви за драми и търпение да дочакам някакъв хепи енд. Joy Любов под наем го хванах отнякъде и го следях, защото ми допадаше свежата история, забавните персонажи и химията мъжду главните също я имаше. Та... цялото това отклонение беше, за да кажа смело и отговорно, че Еда и Серкан са любимата ми двойка в турски сериал. Желая им една вълнуваща любовна история, която завършва с достоен хепи енд. А на Ханде и Керем желая първо този сериал тепърва да им донесе още повече популярност и фенове, много успехи занапред и да са все така талантливи и прекрасни. На нас пожелавам 50 епизода, изпълнени с любов, романтика, комедия и интересни сюжетни линии. Heart

# 581
Няма да е сватба между Еда и Серкан, според мен... На всики е ясно, че Еда обожава цветя и.. според мен поне, ако ще в сватба между тях двамата ще е логично, че ще е богато украсено с такива.

# 582
Добър вечер момичета и честит Ден на независимостта,
Ех колко е хубаво, че имаме толкова богата и динамична тема, която спи само 4 часа в денонощието 😂. Благодаря много за всички снимки, видеа и интересни анализи днес. Аз за съжаление от тази седмица се върнах в офиса след 6 месеца работа от вкъщи и нямам много време да пиша, но ви следя, ще пиша вечер и през уикендите повече...
Аз сега се замислям нещо за Селин. Що за човек ще тръгне да се предлага на бившето си гадже, когато в същата къща са годениците им. Ами тя няма и грам такт...
Бързам да споделя две теории от подкаста на Dizzy for Dizi, който излезе днес:
https://open.spotify.com/episode/09bXprz54R4QK7faNQPF2B?si=zOoWt6OQSKmhVTMRYX9Nyw

🌼 Относно смъртта на родителите на Еда. Причината е паднала подпорна стена, което е архитектурен проблем. Ами ако се окаже, че къщата е била построена от бащата на Серкан, когато е бил съдружник с бащата на Каан. Бащата на Каан е използвал евтини и некачествени строителни материали. Серкан ще разследва и ще разбере, но ще скрие от Еда от страх да не я загуби. Еда ще научи и ще отиде в Италия, където ще завърши и стане прочут ландшафтен архитект. Тя ще бъде принудена да се върне в Инстанбул заради проект и пътищата им отново ще се пресекат.
🌸 Ферит не е прочел договора, който подписа с Каан (от последния епизод се видя, че не чете договорите). Ще се окаже, че Каан е сложил клауза, че и той има право на глас, ако Ферит получи право на глас в холдинга. Това ще донесе проблеми за холдинга или Арт Лайф, най-вече защото Ферит не подписа предбрачния договор.

Бърборанке, и аз съм голям фен на Фуркан Андич. Гледала съм го в Мериам и Навсякъде ти. Много ми харесва, супер чаровен, висок, с разкошна усмивка и с много хубав глас като Керем. Пробвах да го гледам сега в Любов под чердака, но не ме грабна историята...

малко снимки от Инстаграм.

Сторито на Керем:

https://twitter.com/eylulthoughts/status/1308363889571176449?s=21

И от Туитър

Среднощни снимки, явно Еда и Серкан са на среща. Четох, че вчера са снимали до 4 сутринта...
https://twitter.com/keremvibes/status/1308490064658399233?s=21

Лека вечер!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 23:12 от druon77

# 583
Съгласна съм със супер_катя, твърде много почнахме да мислим един епизод напред. Предполагам, че това е целенасочено. Но какво точно целят...?
И с този младоженски аутфит на Серкан от последната снимка съвсем искат да ни размътят главите май, но ние си знаем, че Серкан няма да се даде на Селин, олмаз!

# 584
druon77  22 септ. 22:44
Вие говорите /за Селин/,, тя няма и грам такт...,,
А когато Пъръл в 7-ми епизод й каза за случилото се с патента, Селин щастлива, че Е. и С. са се разделили, каза ,, тя ако има и малко гордост няма да се върне /говори за Еда/. А къде ще е нейната гордост и самоуважение, ако тя се върне при Серкан? Искам Пъръл да прогледне и  разбере колко фалшива е приятелката й, т. е.,, ти си единствения човек от фирмата с който се разбирам,, Ако наистина сватбата й е със Серкан, то да си спомни този разговор и попита Селин къде е гордостта й.

Общи условия

Активация на акаунт