То всъщност не се вижда много много как е облечен... Но булката е Селин, с булчинска рокля е. 
Има и три ниска стола - един от една страна - за лицето, което ще ги венчае. 

https://www.instagram.com/p/CFb93JlhdNA/

Ама не каза, че му е мечта. А трябваше да чуем коментарът на Селин - който сигурно е верен, че иска да стане глава на холдинга... но едва ли само това иска 

Аз не помня в близките години толкова да съм се прехвасвала по турски сериал и то в реално време. Изгледах Навсякъде ти на един дъх, защото много харесах Фуркан и Айбуке като екранна двойка. Бях загледала навремето Черна любов и много харесах Неслихан Атагюл, но драмата ми дойде в повече и го зарязах посредата на първи сезон. Следях и Вътрешен човек с Чаатай и Арас, но по едно време ми стана твърде измислен и превъртах сериите докрая общо взето. Май единствено съм гледала от/до и по няколко пъти Огледален свят (първите два сезона) и Приливи и отливи, ама това беше в “младите” ми години, в които имах нерви за драми и търпение да дочакам някакъв хепи енд.
Любов под наем го хванах отнякъде и го следях, защото ми допадаше свежата история, забавните персонажи и химията мъжду главните също я имаше. Та... цялото това отклонение беше, за да кажа смело и отговорно, че Еда и Серкан са любимата ми двойка в турски сериал. Желая им една вълнуваща любовна история, която завършва с достоен хепи енд. А на Ханде и Керем желая първо този сериал тепърва да им донесе още повече популярност и фенове, много успехи занапред и да са все така талантливи и прекрасни. На нас пожелавам 50 епизода, изпълнени с любов, романтика, комедия и интересни сюжетни линии.

Препоръчани теми