Ако ще ме убивате - нека да е с рози
, моля 

Привет, красавици!
По картинки видях две заблудени овце, оплетени в своята собствена мрежа! Мисля си кое липсва, за да се разкрият?! Не може да е инат! Ние знаем истината, за това си мислим, че е инат! Но те не я знаят, толкова гордост бива ли, да не се опиташ да разбереш другия?! Толкова време имаха, още от белезниците, че и после ... Забиха се в договора и обикаляха около него като сателит по орбита около земята! Опознаха се, работиха в екип, почнаха да споделят, да се защитават пред другите, да бъдат един до друг в толкова романтични моменти! Големи хора, непознали любовта до момента! Така ли не са изчели по някой любовен роман като юноши?! Поне щяха да знаят какво прави едим влюбен! Не, наистина не са чели любовни романи!
Никой като не смее да говори за чувства, от страх или неувереност! Поне Серкан да си направи SWOT анализ, нали все залага на наука и професионализъм?! Там щеше да види пресечната точка между тях! Може би е страх да не се изложат, страх от отказ, от неизвестното?! Каквото и да е, не успяха да се намерят!
Лошо е, че след време трябва да започнат отначало, на чисто, защото е ясно, че тяхната история не може да приключи! А може би няма да е толкова лошо?! Да останат един без друг, да не се виждат, да живеят със спомените си и да изгарят в собствения си огън! Защото огънят в камината не е нищо пред пожара, който гори в душите им! Да разберат, че такава любов не търпи разстояния!
Еда заминава и я изпращат, Серкан гледа отдалече ... напомни ми една подобна картина в "Черна любов", когато Кемал заминава да работи в мината, а Нихан разплакана гледа скришно. Много тежък момент беше. После направиха скок във времето - цели 5 години! Тук Еда се връща, дали не е само заблуда от фрага?! А и не разбрахме къде отива! Ако е скок, как ще го измислят?!
Керем бълнува и е легнал, като че на коленете на жена, женски ръце го милват, дано е мама! Дано не е Селин, че ще ходи оскубана тая кокошка!
Ако думите, които казва в бълнуването, се отнасят за брат му, значи демоните се завръщат и ще мине през чистилището! Така и така отвори вратата за миналото и заговори с майка си. Време е семейството отново да стане цяло! Но това, че иска да отиде с брат си - защо го иска сега?! Значи, че без Еда не вижда смисъл в живота си, страда от отчаяние и несподелена любов! Слънцето е залязло и настъпи мрак! Наистина е чистилище за душата му! Това ще го промени изцяло! Ще имаме нов Серкан!
Превода ще разкрие нови въпроси и дискусии. Ей, какъв сериал, такива вълнения, че чак прописахме! Сега спирам, отново се отплеснах!
Целувки и приятна вечер! 

До тук Серкан не се обяснява много, но както и баща му каза в предните епизоди - той има силна интуиция за бизнеса и обикновено не бърка, когато я следва. Мисля си, че Серкан напълно се доверява на интуицията си за Ферит, и не му вярва и грам. Ние до тук не сме видели какви са мотивите на Ферит, но е напълно възможно той да е скрита лимонка, особено след като Каан изчезна от сцената. Това тепърва ще се изясни за нас. Хем не ми се иска да е така, хем си мисля, че това ще е най-логичния тандем Селин-Ферит, който ще работи срещу нашите сладури. Селин, отхвърлена за кой ли път (след всички увещания на Айдан и Еда че Серкан я обича и е точния мъж за нея), и Ферит, за който все още нямам идея какви биха могли да са мотивите му.
Серкан - "Един ден ще се събудим и ще сме женени с две деца", А на нея за пореден път и стана много хубаво от коментара му и така сладко се подсмихна в колата, направо се размечта за момент. Първия път беше, когато Серкан и каза "Отиваме си у дома, г-жо Еда", а сега пусна и нещо като "няма да правиш нищо, просто ще си до мен като моята бъдеща съпруга". Колко му трябва на едно влюбено сърце да се разлети в облаците 

Смях се направо. Обаче много добре вижда положителните му качества на робот бей - щял да трепери над децата, да им пее песнички, ще ги възпита да са честни и трудолюбиви...
Големи са ми скици. 

Направо ми разби сърцето тази сцена. Айдан усети болката на Еда, но така сърдечно ѝ благодари за помощта
Нямам думи. Страхотни са сценаристите, и всички актьори. Евала.
И разочарованието му като разбра, че няма да са сами
. Разговора за фобията ѝ и загубата на родителите ѝ. И всичката нежност, която Серкан показа - първо като ѝ изтри сълзите, после леко я хвана за ръка, и после така нежно си я гушна... 

Може би ако не бяха дошли перушанови щяха да си кажат и още неща, но... Нещата, които ѝ сподели - как тя успява да го накара да прави неща, които никога не е правил, колко много означава за него това, че е помогнала на майка му и как иска да и помогне с фобията ѝ - за мен това беше неговия начин да ѝ покаже какво чувства (при това без да пострада гордостта му). Вечерта пред камината директно ѝ каза, че неговия проблем не е Селин, но пак не каза, че не иска да е с нея, и не успя да каже, че не е влюбен в перушаната, защото ги прекъснаха. 

. Та значи тук е със същата тениска, с която е, когато бълнува. Дали е възможно Еда да е само в мислите му, халюцинация от температурата? Не знам дали ако замине (както виждаме, че прави, и при положение, че преди заминаването си пак отива при Селин да я насърчава) дали би се върнала, и то толкова бързо. Моля ви се някой да ми каже, че Еда ще се върне, и то преди стотния епизод. И без това от този фраг ми лъха само тъга 

Ако сте имали търпение да ме изчетете ви Благодаря 

отново страхотно си писала. Нямам търпение да те изчета, след като изгледаш преведената серия

До тук Серкан не се обяснява много, но както и баща му каза в предните епизоди - той има силна интуиция за бизнеса и обикновено не бърка, когато я следва. Мисля си, че Серкан напълно се доверява на интуицията си за Ферит, и не му вярва и грам. Ние до тук не сме видели какви са мотивите на Ферит, но е напълно възможно той да е скрита лимонка, особено след като Каан изчезна от сцената. Това тепърва ще се изясни за нас. Хем не ми се иска да е така, хем си мисля, че това ще е най-логичния тандем Селин-Ферит, който ще работи срещу нашите сладури. Селин, отхвърлена за кой ли път (след всички увещания на Айдан и Еда че Серкан я обича и е точния мъж за нея), и Ферит, за който все още нямам идея какви биха могли да са мотивите му.
Серкан - "Един ден ще се събудим и ще сме женени с две деца", А на нея за пореден път и стана много хубаво от коментара му и така сладко се подсмихна в колата, направо се размечта за момент. Първия път беше, когато Серкан и каза "Отиваме си у дома, г-жо Еда", а сега пусна и нещо като "няма да правиш нищо, просто ще си до мен като моята бъдеща съпруга". Колко му трябва на едно влюбено сърце да се разлети в облаците 

Смях се направо. Обаче много добре вижда положителните му качества на робот бей - щял да трепери над децата, да им пее песнички, ще ги възпита да са честни и трудолюбиви...
Големи са ми скици. 

Направо ми разби сърцето тази сцена. Айдан усети болката на Еда, но така сърдечно ѝ благодари за помощта
Нямам думи. Страхотни са сценаристите, и всички актьори. Евала.
И разочарованието му като разбра, че няма да са сами
. Разговора за фобията ѝ и загубата на родителите ѝ. И всичката нежност, която Серкан показа - първо като ѝ изтри сълзите, после леко я хвана за ръка, и после така нежно си я гушна... 

Може би ако не бяха дошли перушанови щяха да си кажат и още неща, но... Нещата, които ѝ сподели - как тя успява да го накара да прави неща, които никога не е правил, колко много означава за него това, че е помогнала на майка му и как иска да и помогне с фобията ѝ - за мен това беше неговия начин да ѝ покаже какво чувства (при това без да пострада гордостта му). Вечерта пред камината директно ѝ каза, че неговия проблем не е Селин, но пак не каза, че не иска да е с нея, и не успя да каже, че не е влюбен в перушаната, защото ги прекъснаха. 

. Та значи тук е със същата тениска, с която е, когато бълнува. Дали е възможно Еда да е само в мислите му, халюцинация от температурата? Не знам дали ако замине (както виждаме, че прави, и при положение, че преди заминаването си пак отива при Селин да я насърчава) дали би се върнала, и то толкова бързо. Моля ви се някой да ми каже, че Еда ще се върне, и то преди стотния епизод. И без това от този фраг ми лъха само тъга 

Ако сте имали търпение да ме изчетете ви Благодаря 

отново страхотно си писала. Нямам търпение да те изчета след като изгледаш преведената серия 

Специално за Blue!
Разтърси ме, момиче, този пост е като трактат! Абсолютен анализ на епизода, нищо не си пропуснала! И ако кажеш, че не си адвокат, много си сбъркала! Така ги редиш - так, так,так ! На твоята вълна съм! Този сериал завладява очите, мислите, сърцето и душата! Много адреналин, много вълнения! Отдавна не съм била толкова завладяна от история в киното! Умеят сценаристите да промиват мозъци!
Благодаря ти за споделеното, така добре се чувствам!
Благодаря и на всички момичета, които споделят мислите си и ме карат да бъда съпричастна с тази красива история на любовта! Да споделяме и да бъдем винаги заредени с този ентусиазъм, който ни владее от първия епизод!
Не се надявайте, че няма да пиша след превода! Ще си пазя мястото докрай!
Хубава и зареждаща вечер, сладури!