Отговори
# 195
  • Плевен / София
Не знам защо толкова му се дразните на договора, като е видно, че е само предлог и вече дори Серкан и Еда се смеят на нарушаването на клаузите му. Аз като характер съм повече логична, отколкото романтична. За това, ако бях на мястото на Еда повече бих се зарадвала на назначаването ми във фирмата като ландшафтен дизайнер, отколкото на терариума с две цветя и три китайски пластмасови фигурки.
Като се има предвид професионализма на Серкан първото е по-голям комплимент и признаване качествата на Еда, отколкото второто.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ако ще ме убивате - нека да е с рози Flowers Rose, моля Sweat Smile

Независимо дали сме по характер повече логични в мислите и действията си или повече романтични, в конкретния случай мисля, че не би следвало да се смесват нещата. В смисъл, Еда определено беше приятно изненадана,  щастлива и благодарна от предложението на Серкан да заеме длъжността ландшафтен дизайнер! И оцени това като голямо признание от негова страна (това става ясно при разговора й със Джерен, когато тя сподели новината с нея)! Колкото до терариума и придружаващата го бележка, те имаха съвсем друго предназначение, Еда искрено се зарадва и на двете, защото това беше средството чрез което тя получи дълго очакваното от страна на Серкан извинение! Извинение, което според мен той й дължеше!
Хубава вечер! Nature Moon
Да...това си е прецедент за Серкан....да направи нещо със собствените си ръце, което ще подари....
Ако Серкан се е разболял ми е чудно кога ли ще е станало....доста време мина от престоя им в горската къща, когато го намокри дъжда....Може да се е разболял от мъка по Еда Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно ми е и как Ферит който е толкова влюбен в Селин не знае кои са любимите и цветя...

# 196
Ами Ферит й е подарявал рози или други жветя, Селин е ахкала колко са красиви, не е искала да го засегне или не го е чувствала толкова близък, за да сподели, че в същност обожава орхидеи.
Между другото любимите й цветя са като любимите места /за които научихме от Серкан/ - екзотични и луксозни.

# 197
Ново от Ханде

# 198
  • София
Сега, като споменахте, че бълнуването може да е за брат му - всъщност има логика. Но какво ще го е предизвикало? От една страна е много романтично да се е разболял от мъка по Еда. Но от друга - това е странно за персонажа Серкан. Не знам дали няма да дойде една идея преувеличено. Не знаем как са подредени хронологично събитията във фрага. Може бълнуването да е преди заминаването на Еда и да няма нищо общо с нея. Но все пак смятам, че Серкан ще я догони и ще й разкрие чувствата си. Много е рано да ги разделят и да има скок - реално те не са се събирали.

# 199
Така и не обсъдихме въпроса - къде, според вас, отива Еда?

# 200
Blush Привет, красавици!
Включвам се за малко само по картинки, без превод и с вашите постове! Ще се окаже възлов сериал, с буквичките ще стане ясно какво и как се подрежда картината!
Stuck Out Tongue Winking EyeПо картинки видях две заблудени овце, оплетени в своята собствена мрежа! Мисля си кое липсва, за да се разкрият?! Не може да е инат! Ние знаем истината, за това си мислим, че е инат! Но те не я знаят, толкова гордост бива ли, да не се опиташ да разбереш другия?! Толкова време имаха, още от белезниците, че и после ... Забиха се в договора и обикаляха около него като сателит по орбита около земята! Опознаха се, работиха в екип, почнаха да споделят, да се защитават пред другите, да бъдат един до друг в толкова романтични моменти! Големи хора, непознали любовта до момента! Така ли не са изчели по някой любовен роман като юноши?! Поне щяха да знаят какво прави едим влюбен! Не, наистина не са чели любовни романи!
 Memo Никой като не смее да говори за чувства, от страх или неувереност!  Поне Серкан да си направи SWOT анализ, нали все залага на наука и професионализъм?! Там щеше да види пресечната точка между тях! Може би е страх да не се изложат, страх от отказ, от неизвестното?! Каквото и да е, не успяха да се намерят!
Sparkling Heart Лошо е, че след време трябва да започнат отначало, на чисто, защото е ясно, че тяхната история не може да приключи! А може би няма да е толкова лошо?! Да останат един без друг, да не се виждат, да живеят със спомените си и да изгарят в собствения си огън! Защото огънят в камината не е нищо пред пожара, който гори в душите им! Да разберат, че такава любов не търпи разстояния!

От фрага какво ми направи впечатление:
   Two Hearts Еда заминава и я изпращат, Серкан гледа отдалече ... напомни ми една подобна картина в "Черна любов", когато Кемал заминава да работи в мината, а Нихан разплакана гледа скришно. Много тежък момент беше. После направиха скок във времето - цели 5 години! Тук Еда се връща, дали не е само заблуда от фрага?! А и не разбрахме къде отива! Ако е скок, как ще го измислят?!
   Two Hearts Керем бълнува и е легнал, като че на коленете на жена, женски ръце го милват, дано е мама!  Дано не е Селин, че ще ходи оскубана тая кокошка!
   Two Hearts Ако думите, които казва в бълнуването, се отнасят за брат му, значи демоните се завръщат и ще мине през чистилището! Така и така отвори вратата за миналото и заговори с майка си. Време е семейството отново да стане цяло! Но това, че иска да отиде с брат си - защо го иска сега?! Значи, че без Еда не вижда смисъл в живота си, страда от отчаяние и несподелена любов! Слънцето е залязло и настъпи мрак! Наистина е чистилище за душата му! Това ще го промени изцяло! Ще имаме нов Серкан!

Book Превода ще разкрие нови въпроси и дискусии. Ей, какъв сериал, такива вълнения, че чак прописахме! Сега спирам, отново се отплеснах!

Kissing Heart Целувки и приятна вечер!

# 201
Според мен, Серкан бълнува по Еда. Той и казва и името "Еда, не ме оставяй, ще дойда с теб". Също мисля, че женскитр ръце са на Еда.

# 202
  • Плевен / София
Ами Ферит й е подарявал рози или други жветя, Селин е ахкала колко са красиви, не е искала да го засегне или не го е чувствала толкова близък, за да сподели, че в същност обожава орхидеи.
Между другото любимите й цветя са като любимите места /за които научихме от Серкан/ - екзотични и луксозни.
нищо, че тя обичала дребните неща Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен, Серкан бълнува по Еда. Той и казва и името "Еда, не ме оставяй, ще дойда с теб". Също мисля, че женскитр ръце са на Еда.
от моята партия си Kissing Heart
Така и не обсъдихме въпроса - къде, според вас, отива Еда?
как къде... в Италия...но не за дрехи....

# 203
Привет и от мен, момичета Flowers Hibiscus

След като изгледах и с английските буквички отново мога да кажа, че епизода ми хареса.
Ще се опитам да не изпадам в много подробности, вече сте писали за всички силни моменти, но и аз ще си излея мислите.

Липсата на комуникация е най-големия проблем в отношенията между хората, и това не важи само за сериалите. Надявам се да не ни мъчат още много сценаристите, че нерви няма да ми останат. Не го гледам, ами направо го живея тоя сериал. Лоша работа Sunglasses

Серкан тъкмо се зарадва, че Еда му е простила и хоп, Селин го сюрпризира. Така рязко го заля със студената вода, че не можа да се опомни. И Еда и Серкан очакваха да прекарат заедно още 44 дни (дни, в които могат да се случат много неща), а изведнъж се оказа, че разполагат само със седмица. Всъщност след тази серия даже станаха 2 дни вместо 7. Еда по-добре овладя емоциите си, Серкан изобщо не успя. Мисълта, че губи Еда толкова скоро направо го побърка. Мисълта, че Еда иска час по-скоро всичко да свърши го убива. А в добавка и Ферит си проправя път към управлението на холдинга им, това съвсем му дойде Rage До тук Серкан не се обяснява много, но както и баща му каза в предните епизоди - той има силна интуиция за бизнеса и обикновено не бърка, когато я следва. Мисля си, че Серкан напълно се доверява на интуицията си за Ферит, и не му вярва и грам. Ние до тук не сме видели какви са мотивите на Ферит, но е напълно възможно той да е скрита лимонка, особено след като Каан изчезна от сцената. Това тепърва ще се изясни за нас. Хем не ми се иска да е така, хем си мисля, че това ще е най-логичния тандем Селин-Ферит, който ще работи срещу нашите сладури. Селин, отхвърлена за кой ли път (след всички увещания на Айдан и Еда че Серкан я обича и е точния мъж за нея), и Ферит, за който все още нямам идея какви биха могли да са мотивите му.

"Любовта прави най-добрите наблюдения и най-лошите изводи". Не помня на кого беше тази мисъл, но е абсолютно вярна.  Еда, влюбена до уши, успя да проследи всяка емоция на Серкан за сватбата на Селин. Само дето изтълкува всичко по грешния начин - че Серкан ревнува. Той пък реши, че тя няма търпение да приключи всичко. И двамата много ги заболя, и двамата си правят грешните изводи отново. С тази гордост и инат има да ни късат нервите още доста.

Смешно ми стана как пред холдинга Серкан май не можа да познае Еда така облечена. И пак се стопира с комплимента - Великолепно ... точна си, точно на време идваш Open Mouth  Серкан - "Един ден ще се събудим и ще сме женени с две деца", А на нея за пореден път и стана много хубаво от коментара му и така сладко се подсмихна в колата, направо се размечта за момент. Първия път беше, когато Серкан и каза "Отиваме си у дома, г-жо Еда", а сега пусна и нещо като "няма да правиш нищо, просто ще си до мен като моята бъдеща съпруга". Колко му трябва на едно влюбено сърце да се разлети в облаците Revolving HeartsSparkling HeartNature CloudNature Dizzy

Паралелните разговори с Енгин и Джерен отново бяха много добро попадение. Много бяха сладки и двамата. Еда с малките роботчета People Family Heart Eyes Смях се направо. Обаче много добре вижда положителните му качества на робот бей - щял да трепери над децата, да им пее песнички, ще ги възпита да са честни и трудолюбиви... Revolving HeartsГолеми са ми скици. Heart EyesSunglasses

Айдан не мога да я проумея. Харесва Еда. Много ми беше въздействаща и тази сцена - ще държиш ли ръката ми след като изтече договора? Не мога да разбера какво толкова се е вкопчила в тази Перушина Селин. Както вече писах ми се струва, че Еда и Айдан са много сходни като характери. По коментара на Алптекин от предната серия Айдан е била мила и дразнеща, точно както Еда действа на Серкан. Направо го побърква. Ще ми се по-скоро да смени курса Айдан, ама се съмнявам, че нещо ще стане преди да стане известно, че Еда е богата наследница. Сейфи продължава да си ми е много готин. Голяма душа е HugInnocent

Тъжно ми беше заедно с Еда по време на пробите на булчински рокли. Направо ѝ се чудя и възхищавам как издържа на всичко, и то с високо вдигната глава. Да пробваш рокли за брак, който няма да се случи, с мъж, когото обичаш лудо, но смяташ, че той е влюбен в друга... И да пускаш малки подсказки на съперницата си, че любимия ти е влюбен в нея, но не смее да си признае, за да ѝ дадеш кураж да действа по-настъпателно.  Broken HeartBroken HeartBroken Heart Направо ми разби сърцето тази сцена. Айдан усети болката на Еда, но така сърдечно ѝ благодари за помощта Sad  Нямам думи. Страхотни са сценаристите, и всички актьори. Евала.

Най-любими ми бяха сцените в горската хижа. Еда и Серкан бяха толкова открити един с друг. Като започнем от вълението на Серкан, когато Еда го извика в хижата, направо му светна лицето от надежда. Heart Eyes И разочарованието му като разбра, че няма да са сами Unamused. Разговора за фобията ѝ и загубата на родителите ѝ. И всичката нежност, която Серкан показа - първо като ѝ изтри сълзите, после леко я хвана за ръка, и после така нежно си я гушна... HugHeart EyesHeart Може би ако не бяха дошли перушанови щяха да си кажат и още неща, но... Нещата, които ѝ сподели - как тя успява да го накара да прави неща, които никога не е правил, колко много означава за него това, че е помогнала на майка му и как иска да и помогне с фобията ѝ - за мен това беше неговия начин да ѝ покаже какво чувства (при това без да пострада гордостта му). Вечерта пред камината директно ѝ каза, че неговия проблем не е Селин, но пак не каза, че не иска да е с нея, и не успя да каже, че не е влюбен в перушаната, защото ги прекъснаха.

Разговорът между двете двойки преди интервюто - отново хубав паралел. Еда и Ферит се чувстваха доста зле. Селин за пореден път се опита да засегне Еда, Серкан пък Ферит. Селин от ревност, Серкан от мъжка гордост и вероятно състезателен дух. Еда отново прие това за ревност. Серкан се изсмя на отговора на Селин, че я радват малки неща с коментара, че харесва луксозни почивки, маркови дрехи, изобщо стандарта ѝ е доста висок. Еда и това прие като знак за близост - те се познават толкова добре. Не успя да разбере, че всъщност Серкан отново направи съпоставка на двете жени в живота си, знае на какви малки неща се радва Еда и всъщност искаше да каже, че Селин хич не харесва малки неща. 

Подслушаният и грешно разбран разговор с Енгин даде криле на Селината. Нали не знае за договора - реши, че думите на Серкан са за нея. А Еда пак дочу разговор, който не трябва. Предполагам, че дори няма да изчака отговора на Серкан, а ще си тръгне веднага. Той дали ще отговори и дали ще тръгне да я спре - за второто по-скоро си мсля, че няма. Пуста гордост и инат и на двамата - има да ми късат нервите още кой знае колко време. Това май го пиша за десети път тук ThinkingThinking

За новия фраг - след незнамкоепоред гледане ми възникна нехубава хипотеза и моля някой да ме успокои, че няма да стане така. Значи в началото на фрага дават Серкан да гледа не мога да определя как (тъжно може би), но ще сложа снимката . Та значи тук е със същата тениска, с която е, когато бълнува. Дали е възможно Еда да е само в мислите му, халюцинация от температурата? Не знам дали ако замине (както виждаме, че прави, и при положение, че преди заминаването си пак отива при Селин да я насърчава) дали би се върнала, и то толкова бързо. Моля ви се някой да ми каже, че Еда ще се върне, и то преди стотния епизод. И без това от този фраг ми лъха само тъга CryCryCry

Мили момичета, сега като погледнах - изобщо не ми се е получило да съм кратка. Извинявайте Hug Ако сте имали търпение да ме изчетете ви Благодаря Blue HeartPurple HeartGreen Heart

ПП. Neorum , Hug отново страхотно си писала. Нямам търпение да те изчета, след като изгледаш преведената серия Purple Heart

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 20:30 от blue`

# 204
Ами Серкан Болат е не само жесток и безчувствен робот. Той много добре знае какво обича бившата му приятелка, която дори не е обичал...

# 205
  • Плевен / София
Скрит текст:
Привет и от мен, момичета Flowers Hibiscus

След като изгледах и с английските буквички отново мога да кажа, че епизода ми хареса.
Ще се опитам да не изпадам в много подробности, вече сте писали за всички силни моменти, но и аз ще си излея мислите.

Липсата на комуникация е най-големия проблем в отношенията между хората, и това не важи само за сериалите. Надявам се да не ни мъчат още много сценаристите, че нерви няма да ми останат. Не го гледам, ами направо го живея тоя сериал. Лоша работа Sunglasses

Серкан тъкмо се зарадва, че Еда му е простила и хоп, Селин го сюрпризира. Така рязко го заля със студената вода, че не можа да се опомни. И Еда и Серкан очакваха да прекарат заедно още 44 дни (дни, в които могат да се случат много неща), а изведнъж се оказа, че разполагат само със седмица. Всъщност след тази серия даже станаха 2 дни вместо 7. Еда по-добре овладя емоциите си, Серкан изобщо не успя. Мисълта, че губи Еда толкова скоро направо го побърка. Мисълта, че Еда иска час по-скоро всичко да свърши го убива. А в добавка и Ферит си проправя път към управлението на холдинга им, това съвсем му дойде Rage До тук Серкан не се обяснява много, но както и баща му каза в предните епизоди - той има силна интуиция за бизнеса и обикновено не бърка, когато я следва. Мисля си, че Серкан напълно се доверява на интуицията си за Ферит, и не му вярва и грам. Ние до тук не сме видели какви са мотивите на Ферит, но е напълно възможно той да е скрита лимонка, особено след като Каан изчезна от сцената. Това тепърва ще се изясни за нас. Хем не ми се иска да е така, хем си мисля, че това ще е най-логичния тандем Селин-Ферит, който ще работи срещу нашите сладури. Селин, отхвърлена за кой ли път (след всички увещания на Айдан и Еда че Серкан я обича и е точния мъж за нея), и Ферит, за който все още нямам идея какви биха могли да са мотивите му.

"Любовта прави най-добрите наблюдения и най-лошите изводи". Не помня на кого беше тази мисъл, но е абсолютно вярна.  Еда, влюбена до уши, успя да проследи всяка емоция на Серкан за сватбата на Селин. Само дето изтълкува всичко по грешния начин - че Серкан ревнува. Той пък реши, че тя няма търпение да приключи всичко. И двамата много ги заболя, и двамата си правят грешните изводи отново. С тази гордост и инат има да ни късат нервите още доста.

Смешно ми стана как пред холдинга Серкан май не можа да познае Еда така облечена. И пак се стопира с комплимента - Великолепно ... точна си, точно на време идваш Open Mouth  Серкан - "Един ден ще се събудим и ще сме женени с две деца", А на нея за пореден път и стана много хубаво от коментара му и така сладко се подсмихна в колата, направо се размечта за момент. Първия път беше, когато Серкан и каза "Отиваме си у дома, г-жо Еда", а сега пусна и нещо като "няма да правиш нищо, просто ще си до мен като моята бъдеща съпруга". Колко му трябва на едно влюбено сърце да се разлети в облаците Revolving HeartsSparkling HeartNature CloudNature Dizzy

Паралелните разговори с Енгин и Джерен отново бяха много добро попадение. Много бяха сладки и двамата. Еда с малките роботчета People Family Heart Eyes Смях се направо. Обаче много добре вижда положителните му качества на робот бей - щял да трепери над децата, да им пее песнички, ще ги възпита да са честни и трудолюбиви... Revolving HeartsГолеми са ми скици. Heart EyesSunglasses

Айдан не мога да я проумея. Харесва Еда. Много ми беше въздействаща и тази сцена - ще държиш ли ръката ми след като изтече договора? Не мога да разбера какво толкова се е вкопчила в тази Перушина Селин. Както вече писах ми се струва, че Еда и Айдан са много сходни като характери. По коментара на Алптекин от предната серия Айдан е била мила и дразнеща, точно както Еда действа на Серкан. Направо го побърква. Ще ми се по-скоро да смени курса Айдан, ама се съмнявам, че нещо ще стане преди да стане известно, че Еда е богата наследница. Сейфи продължава да си ми е много готин. Голяма душа е HugInnocent

Тъжно ми беше заедно с Еда по време на пробите на булчински рокли. Направо ѝ се чудя и възхищавам как издържа на всичко, и то с високо вдигната глава. Да пробваш рокли за брак, който няма да се случи, с мъж, когото обичаш лудо, но смяташ, че той е влюбен в друга... И да пускаш малки подсказки на съперницата си, че любимия ти е влюбен в нея, но не смее да си признае, за да ѝ дадеш кураж да действа по-настъпателно.  Broken HeartBroken HeartBroken Heart Направо ми разби сърцето тази сцена. Айдан усети болката на Еда, но така сърдечно ѝ благодари за помощта Sad  Нямам думи. Страхотни са сценаристите, и всички актьори. Евала.

Най-любими ми бяха сцените в горската хижа. Еда и Серкан бяха толкова открити един с друг. Като започнем от вълението на Серкан, когато Еда го извика в хижата, направо му светна лицето от надежда. Heart Eyes И разочарованието му като разбра, че няма да са сами Unamused. Разговора за фобията ѝ и загубата на родителите ѝ. И всичката нежност, която Серкан показа - първо като ѝ изтри сълзите, после леко я хвана за ръка, и после така нежно си я гушна... HugHeart EyesHeart Може би ако не бяха дошли перушанови щяха да си кажат и още неща, но... Нещата, които ѝ сподели - как тя успява да го накара да прави неща, които никога не е правил, колко много означава за него това, че е помогнала на майка му и как иска да и помогне с фобията ѝ - за мен това беше неговия начин да ѝ покаже какво чувства (при това без да пострада гордостта му). Вечерта пред камината директно ѝ каза, че неговия проблем не е Селин, но пак не каза, че не иска да е с нея, и не успя да каже, че не е влюбен в перушаната, защото ги прекъснаха.

Разговорът между двете двойки преди интервюто - отново хубав паралел. Еда и Ферит се чувстваха доста зле. Селин за пореден път се опита да засегне Еда, Серкан пък Ферит. Селин от ревност, Серкан от мъжка гордост и вероятно състезателен дух. Еда отново прие това за ревност. Серкан се изсмя на отговора на Селин, че я радват малки неща с коментара, че харесва луксозни почивки, маркови дрехи, изобщо стандарта ѝ е доста висок. Еда и това прие като знак за близост - те се познават толкова добре. Не успя да разбере, че всъщност Серкан отново направи съпоставка на двете жени в живота си, знае на какви малки неща се радва Еда и всъщност искаше да каже, че Селин хич не харесва малки неща. 
Подслушаният и грешно разбран разговор с Енгин даде криле на Селината. Нали не знае за договора - реши, че думите на Серкан са за нея. А Еда пак дочу разговор, който не трябва. Предполагам, че дори няма да изчака отговора на Серкан, а ще си тръгне веднага. Той дали ще отговори и дали ще тръгне да я спре - за второто по-скоро си мсля, че няма. Пуста гордост и инат и на двамата - има да ми късат нервите още кой знае колко време. Това май го пиша за десети път тук ThinkingThinking

За новия фраг - след незнамкоепоред гледане ми възникна нехубава хипотеза и моля някой да ме успокои, че няма да стане така. Значи в началото на фрага дават Серкан да гледа не мога да определя как (тъжно може би), но ще сложа снимката . Та значи тук е със същата тениска, с която е, когато бълнува. Дали е възможно Еда да е само в мислите му, халюцинация от температурата? Не знам дали ако замине (както виждаме, че прави, и при положение, че преди заминаването си пак отива при Селин да я насърчава) дали би се върнала, и то толкова бързо. Моля ви се някой да ми каже, че Еда ще се върне, и то преди стотния епизод. И без това от този фраг ми лъха само тъга CryCryCry

Мили момичета, сега като погледнах - изобщо не ми се е получило да съм кратка. Извинявайте Hug Ако сте имали търпение да ме изчетете ви Благодаря Blue HeartPurple HeartGreen Heart

ПП. Neorum , Hug отново страхотно си писала. Нямам търпение да те изчета след като изгледаш преведената серия Purple Heart
Ще се върне....иначе Серкан ще тръгне след нея...
За подчертаното в синьо....мога да кажа само"гладна кокошка, просо сънува..."

# 206
На мен пък ми е интересно за родителите на Селин. Съдружници са с Алптекин, тя имала страхотни спомени от горската къща, от дете, което значи, че са били близки не само служебно. Ходели са си на гости, а до сега нищо не се знае за тях.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 21:13 от dessince

# 207
  • Плевен / София
Ами Серкан Болат е не само жесток и безчувствен робот. Той много добре знае какво обича бившата му приятелка, която дори не е обичал...
няма как да не знае....отраснали са заедно....познават се и двамата са работохолици, а романтиката им е чужда.....
На мен пък ми е интересно за родителите на Селин. Съдружници са с Алптекин, тя имала страхотни спомени ат горскята къща, от дете, което значи, че са бере близки не само служебно. Ходели са си на гости, а до сега нищо не се знае за тях.
Аз поне не изпитвам голяма нужда да знам повече за тях. Достатъчно ми е това което каза бащата на Серкан, че не би купил дела на близък приятел.
Хареса ми, че Еда запази тайната за Селин....Много лесно можеше да каже каквото е научила и Селин окончателно щеше да е "битти".

# 208
  • София
След не знам кое по ред гледане на фрага за еп. 11, съм сигурна само в едно - че ръцете около Серкан, докато бълнува, са на Еда. Вижда се татуировката й на звезда.

Всичко друго е много объркано.

Трите сцени с Еда накрая - когато казва “сбогом, Серкан Болат”, признава на Селин, че Серкан я обича и се сбогува с Джерен, не знам в каква последователност са, но са от един ден и са свързани, защото Еда е с една и съща блуза.

Според мен отново се опитват да ни объркат с този фраг - да си мислим, че Еда ще замине. Да, епизодът ще е емоционален, но не мисля, че ще ги разделят и ще има скок.

Сцената с бълнуващия Серкан също ми е много особена - защо ли ни я показват и дали тя ще бъде толкова важна или отново ни отвличат вниманието с нея?!

Освен това забелязвате ли, че няма и помен от двете сватби?? И двете ли ще бъдат отменени? Какво ще означава това за връзката на Селин с Ферит?

Да ви призная, на мен също ми е тъпо за Селин. Тя искаше да продължи живота си и беше намерила начин да го направи. Единствено я виня за близостта и приятелството й със Серкан. Защото въпреки общия бизнес и семейно приятелство, не можеш да имаш такива отношения с бившия си - особено ако все още имаш чувства към него. Не е здравословно за теб самия най-малкото. Тя трябваше да се отдалечи от Серкан и да ограничи контакта с него. А не да го играе първа приятелка. Иначе цялото й поведение е съвсем логично и оправдано. Само че Серкан с поведението си, Еда и Айдан с приказките си я объркват и ще вземе наистина да повярва, че той я обича. Вероятно после ще бъде наранена. Интересно как ще се развие образът й. Това ще е важно решение за сценаристите.

# 209
Kissing HeartHeartHeart Eyes Специално за Blue!

Innocent Разтърси ме, момиче, този пост е като трактат! Абсолютен анализ на епизода, нищо не си пропуснала! И ако кажеш, че не си адвокат, много си сбъркала! Така ги редиш - так, так,так ! На твоята вълна съм! Този сериал завладява очите, мислите, сърцето и душата! Много адреналин, много вълнения! Отдавна не съм била толкова завладяна от история в киното! Умеят сценаристите да промиват мозъци!
  Flowers Bouquet Благодаря ти за споделеното, така добре се чувствам!

Flowers Four Leaf Clover Благодаря и на всички момичета, които споделят мислите си и ме карат да бъда съпричастна с тази красива история на любовта! Да споделяме и да бъдем винаги заредени с този ентусиазъм, който ни владее от първия епизод!

Flowers Leaves Не се надявайте, че няма да пиша след превода! Ще си пазя мястото докрай!

Heartbeat Хубава и зареждаща вечер, сладури! Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт