Селин е влюбена в Серкан. Тя го каза многократно това. И пред него го призна поне два пъти. Много е трудно да се откъснеш от човека, когото обичаш и да стоиш далеч от него, защото така е по-добре за теб. Това и тя го знае, и Еда и Серкан го знаят, но никой от тримата не може да се отдалечи от любимия си човек (Селин и Еда от Серкан, и Серкан от Еда). Просто необходимостта ако не можеш да си с него, то поне да го виждаш, е по-силна от логиката.

и всички момичета, които пишете
И аз съм тук, защото ми е изключително приятно да чета размислите ви. Това е първата тема, в която се престраших да пиша и много се радвам, че ви открих.
и не съм адвокат, но никога не е късно да сменя попрището 
Селин е влюбена в Серкан. Тя го каза многократно това. И пред него го призна поне два пъти. Много е трудно да се откъснеш от човека, когото обичаш и да стоиш далеч от него, защото така е по-добре за теб. Това и тя го знае, и Еда и Серкан го знаят, но никой от тримата не може да се отдалечи от любимия си човек (Селин и Еда от Серкан, и Серкан от Еда). Просто необходимостта ако не можеш да си с него, то поне да го виждаш, е по-силна от логиката.

и всички момичета, които пишете
И аз съм тук, защото ми е изключително приятно да чета размислите ви. Това е първата тема, в която се престраших да пиша и много се радвам, че ви открих.
и не съм адвокат, но никога не е късно да сменя попрището 

Сега се смея, но колко нощи тогава съм плакала...
и на мен ми се иска второто - Ферит просто да бъде по-спокоен, че Селин ще си е негова. Не че няма разводи, но... Хич не искам да заформят интрига в тази посока. До момента ми харесва героя му, изглежда добряк (засега), нищо че според някои е чехльо. Не може всички да са алфа мъжкари като Серкан.

Сега се смея, но колко нощи тогава съм плакала...

И нашият вече почти е втасал, даже почва да го осъзнава. 

Препоръчани теми