Отговори
# 60
Здравейте, момичета!

Благодаря за новата ни уютна тема!:heartpulse:

Благодаря на всички, които я посещават и украсяват с прекрасните си коментари, детайлни анализи и интригуващи сценарни предположения!:hibiscus:

Понякога след края на филм/епизод/ в мен напира възклицание или възмущение и  този път е:
                              Пусти инат!  Пуста гордост!  Пусти страх!

Няма да коментирам серията, защото вие всичко сте разчоплили. Искам да вметна само усещането си относно Ферит. Млад и влюбен до уши, достатъчно умен, за да събере "2+2", и предположи договорката между Серкан и Еда. Да знаеш за чувствата на любимата си е едно, а да ги чуеш заявени ясно и категорично - съвсем друго. С горчилката и обидата от чутото, в съперничество с бившия, Ферит е решен да играе с методите на Серкан. Или всичко, или нищо. Да видим докъде ще доведе това /споре мен договорено/ предизвикателство.

Всяка серия отразява 2 до 3 дни от живота на героите и ни ги поднася последователно. Ако продължи така до евентуална сватба ще стигнем след 2-3 серии. Мисля, че и в следващата серия ГГ ще се лутат между чувствата си, отговорността от поетите по договор задължения, страх от отхвърляне и мъчително очакване на знак за взаимност. Надявам се да е поднесено по оригинален и забавен начин.   

Общо за филма: Вечната история. Представена красиво и вълнуващо.
                                                 Изключителен каст. Харизматични актьори. Много добра игра.
                 Харесвам всички персонажи/ изключение прави само Каан/. Разбирам постъпките им и ги смятам за логични. Защото всеки носи товара на миналото си и постъпва спрямо житейския си опит и знания.
                                                 Красива природа. Интересни препратки към история и митология. Успоредно поднесени разговори, педставящи различни гледни точки. Сцени, докосващи душата, напоени с много смисъл и символизим. Умело втъкани комедийни елементи.
                                                 Изобщо терариума - живот, който сами градим и в който се учим да дищаме и живеем заедно.

Хубава и приятна вечер на всички!

# 61

Страхотен клип!

# 62
  • Пазарджик

+1  Браво за автора !

# 63
Айдан & Айфер: Супер, годежът приключи. Това беше ужасна идея Simple Smile
Серкан & Еда: Да, прави сте... Вместо това ще се оженим Smiling Imp
Айдан & Айфер: Какво? Неее Tired Face
Sweat Smile

Знаете ли, Еда скоро не е припадала?
Това плуване в басейна със спасителя и после в Анталия много добре й се отрази... Swimmer
Няма да е лошо да дадат още сцени край море или басейн докато е топло времето. Да погледаме мускулите на Серкан или някой готин бански на Еда Nature Fire
Или ако няма сцени по бански нека Еда да се събужда в прегръдките на Серкан. Revolving Hearts

Дано до края на епизода Серкан да вземе решение Селин или Еда. Ама според озета май цял епизод ще се чуди как да я задържи до себе си и може и да не набере смелост.

А може би в сцената на пейката Еда пита цветето "Обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича". И той да я пита личния въпрос, какво й е казало цветето, и че ако той я обича, тя обича ли го Stuck Out Tongue

# 64
Здравейте!

И аз мисля, че Каан ще е новия партньор в холдинга.

Няма да е Каан,  друг ще наруши равновесието  влизайки в играта.

По информация на
💥 Бирсен Алтунташ сообщает, что #ИсмаилЭгеШашмаз покинул сериал #ПостучисьВМоюДверь. По слухам, ходящим за кулисами, к летнему сериалу присоединится новый эффективный молодой человек, который усилит напряженность в проекте.

Не развиха образа на Каан, така представен ....стана излишен. Можеха да го направят по силен и интересен герой.
Вероятно сценаристите залагат на ревност у Серкан, за да осъзнае какво изпитва към Еда.
Ще е интересно ако ги разделят и се появи около Еда ухажор

# 65
Вчера забравих да споделя, ама днес викам, айде и момичетата малко да се посмеят Kissing Smiling Eyes Прибирам си се към нас и по едно време забелязвам насреща БМВ кабрио като на Серкан бей. Автоматично извърнах поглед, нахилих се като зелка и си викам - все едно Еда и Серкан профучаха край мен Satisfied Стана ми едно такова готино, още ми е кеф като се сетя Relaxed

Ееее,Кате, разсмя ме с твоята случайна среща с БМВ-кабриото People Eyes

Да си кажа честно, аз ставам и си лягам с вас момичета и с нашата темичка и с нашето сериалче, най ми е приятно сутрешното кафе да го пия с вас:heart_decoration:, еее, хвърлям и по едно око и през деня, че сърце не трае, абе направо съм в играта на вратата Relaxed.
И аз мисля, че героят, който ще влезе в този епизод, ще е новия член на холдинга, чакам с нетърпение ревнивия Серкан Smile
Милият той, какво ли ще направи за да не напусне Еда живота му:thinking:

Бърборанке, от където и да го погледнеш, си е мъжкар от класа.
Самоуверен и харизматичен

# 66
Образа на Каан какво има да му измислят - класически злодей. Актьора просто не се справи с ролята. Правилно го махат. Направо е като някаква карикатура. Не изглежда отмъстителен, а ехиден, не е страшен, а мазен. Даже и мъжкарски не ми изглежда, ами пуберитетски. Лично няма да страдам. 🤣

# 67
  • София
За тези, които имат интерес, видеото с рекламата на Ханде Ерчел за облеклата "Nocturne" на този сайт:
https://vk.com/video-85669918_456239366?list=11559a420fb5bb18c0
 Прекрасна е Ханде! Приятно гледане! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:00 от nrgmama

# 68
Образа на Каан какво има да му измислят - класически злодей. Актьора просто не се справи с ролята. Правилно го махат. Направо е като някаква карикатура. Не изглежда отмъстителен, а ехиден, не е страшен, а мазен. Даже и мъжкарски не ми изглежда, ами пуберитетски. Лично няма да страдам. 🤣

Във всеки сериал има различни хора, , както и в реала .  Не успяха да го представят като мъж конкурент на Серкан. Това не развиха. Не го виждам като злодей, в други сериали има къде по -отвратителни образи. Противоречивите герои движат действието, а тук той е излишен. По скоро сценаристите го изградиха такъв. А и артиста е неподходящ за подобна роля, изглежда всичко друго, но не и отмъстителен. Изглежда ми уравновесен, спокоен млад мъж. Мое мнение, така го възприемам.
Не съм гледала последния епизод,  и не зная дали изобщо става ясно коя е причината за ненавистта му към Серкан. Трябва да е сериозна .

# 69
Здравейте,

Прекрасна нова тема! Поздравления за полезното и чудесно оформление!

Попаднах на следната снимка с пояснения, че ще има двама нови актьори. Единият ще е доведения от Ферит нов съдружник, а другият - новата "секретарка" на Алптекин:

# 70
  • София
Във всеки сериал има различни хора, , както и в реала .  Не успяха да го представят като мъж конкурент на Серкан. Това не развиха. Не го виждам като злодей, в други сериали има къде по -отвратителни образи. Противоречивите герои движат действието, а тук той е излишен. По скоро сценаристите го изградиха такъв. А и артиста е неподходящ за подобна роля, изглежда всичко друго, но не и отмъстителен. Изглежда ми уравновесен, спокоен млад мъж. Мое мнение, така го възприемам.
Не съм гледала последния епизод,  и не зная дали изобщо става ясно коя е причината за ненавистта му към Серкан. Трябва да е сериозна .[/i]
Присъединявам се към това мнение, определено актьорът успя да "изработи" няколко момента, за да злепостави Серкан по някакъв начин, но факт е, че те бяха леко смехотворни, поднесени му на тепсия, без никакви усилия от негова страна! Случайно видя Еда до колата си на пътя (което принуди Серкан да ревнува), случайно получи от Ферит снимката с договора, случайно видя папката с новия проект на Серкан в къщата! Нямаше нито едно добре обмислено, целенасочено отмъщение спрямо Серкан, т.е. той демонстрираше някаква вражда към него, но ние не видяхме истински подготвяна атака срещу Серкан, освен че му отмъкна проекта за екохотела! Вероятно няма и да научим истинската причина за тази взаимна омраза (след като актьорът излиза от сериаала), стана ясно само, че враждата е стара и е започнала от бащите на Серкан и Каан!
О, влизат двама нови участници! Няма как поне един от тях (и двамата млади, симпатични мъже) да не се завърти около Еда! Ще бъде интригуващо!
Да пожелаем на Исмаил  Шашмаз нови и успешни проекти! А ние да броим часовете до сряда, 20.00 часа!
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:54 от nrgmama

# 71
Радвам се, че махат Каан. Нито героя, нито актьора ми харесваха.Дано новивият да е достоен противник на Серкан (ако има някакво противопоставяне) и да не е подъл и злобен.

Това, че махат Каан може да накарат Серкан да омекне по отношение на Ферит и да се примири със сватбата. Да го приключват вече този договор! Надявам се да не откараме до 40ти епизод с договора.

# 72
По повод Каан и надписа на камиона - "По-добре враг като лъв, отколкото като чакал".

Редактирам се - надписът на камиона е: "Нека да нямам приятел като чакал и да нямам враг като лъв!" според руския превод:

Интересно ми е какъв ще е новия враг?

Трудно ми е да категоризирам Каан. Присъединявам се към мненията на nrgmama и eliNIM.

Според мен той трябваше да бъде "червената херинга" - злодея, който има оправдание да бъде такъв в историята. Баща му банкрутирал заради бащата на Серкан. Достатъчна причина да изпитва завист и злоба към семейство Болат. Заигравката му с Мело - "целта оправдава средствата", но твърде много "случайности" и липса на реално замислени и развити като интриги злодеяния.

Освен това беше разкрит от момичетата детективи и бързо неутрализиран. Много бързо сякаш му изчерпаха образа сценаристите.

paterina, смятам, че новият съдружник ще замести Каан като чакал или лъв. Ще е свързан с Ферит и Серкан ще иска да ги отстрани от холдинга в комплект. За целта пак ще трябва да раздели Селин и Ферит. Сценаристите си пазят причината за действията на Серкан спрямо Селин.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:46 от Mira07

# 73
По повод Каан и надписа на камиона - "По-добре враг като лъв, отколкото като чакал".

Редактирам се - надписът на камиона е: "Нека да нямам приятел като чакал и да нямам враг като лъв!" според руския превод:

Може би най- правилния ще бъде превода директно от турски.

В един от руските форуми превеждат надписа ,, Вместо да бъда приятел като чакал позволете ми да бъда враг като лъв”

Стратегията е в начина на взаимоотношенията и постигане на целта.
Чакалът изчаква , каквото остане от по силните хищници е за него. Лъвът не се страхува, наблюдава, дебне и напада .... за да е сит.
Мъж като лъв.

А в друг форум превеждат надписа на камион. ,, Вместо да имам приятел чакал, по добре да имам враг като лъв”
Чисти взаимоотношения, смели решения.

И от двата превода - Серкан предпочита силния пред нерешителния характер.
А не се ли отнася същото и за Еда?!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 00:50 от eliNIM

# 74
Аз новият хубавец го искам за Мелек, тя заслужава хубав брюнет, който да я обича и да изпълни мечтите й. Ако е партньор в холдинга ще се вижда с Мелек често. А и след като Каан и разби сърцето се надявам да си е взела урок и този път тя да завърти главата на любимия и да го постави на място, ако се налага.

За равността на Серкан предпочитам да е без повод - както със спасителя и мениджърът. По-смешно ми е така, защото ревнува, а всъщност няма от какво, защото нито Еда и нито другия имат интерес един към друг.

Общи условия

Активация на акаунт