Отговори
# 120
Русото пиле пак е перушина Joy дори и сватбена

# 121
Нищо не разбрах  този път ,само  дзверенето  ми  остана ... А и тези щраусови полета  като им ги заобличат ...

Ферит-чо ...????

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 23:45 от sofia26

# 122
Следващият враг и то много по истински ще е Ферит. Много знакова беше репликата му от спомена на Селин "Хайде да приключим със Серкан..." А Пилето така и не разбра смисъла... Но Алптекин е скритата лимона. Вижда и разбира всичко, но оставя Серкан да се научи като се бори. Мисля, че и Ферит пързаля дуртия хитряга. И на Айдан е заложил капан - опитва се да я "събуди" като я кара да ревнува.
Ферит предложи да се оженят след седмица и да от летят веднага за Италия на предсватбено пазаруване. Серкан накара Еда да ги спре на всяка цена. Серкан написа предбр.договор според който Ферит няма да има право на глас в холдинга, защото е женен за Селин. Селин обаче взе да се дърпа. Еда й каза, че и те със Серкан са имали дори предгодежен. Селин й се присмя, че е бил за шоколадчета, Еда ппдлудя и каза че имат предсватбено договор защото ще се женят.
На съвещанието в холдинга Ферит представи новия партньор, бил известен, имал пазари в Европа. Еда каза, че е чела книгите му. Обаче Серкан отказа партньорството, после се аргументира като и чете не изгодните клаузи и накрая завърши с реплика към Ферит "Холдинга не е като да управлявал хотели оставени ти от баща ти." Навън ги чакаше Каан, продал си фирмата на Ферит.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 23:02 от dariVale

# 123
  • Плевен / София
Аз си мисля, че Серкан се ядоса, защото така губи Еда...договор йок и Еда йок...
Еда каза нещо на Селин, което я озадачи и може би ще доведе до разговора и със Серкан. Каан май остави фирмата си на Ферит. Той предложи нещо, но Серкан му каза, че холдинг не е като хотел. Това разбрах

# 124
Аз си мисля, че Серкан се ядоса, защото така губи Еда...договор йок и Еда йок...
Еда каза нещо на Селин, което я озадачи и може би ще доведе до разговора и със Серкан. Каан май остави фирмата си на Ферит. Той предложи нещо, но Серкан му каза, че холдинг не е като хотел. Това разбрах

И на мен ми  се  иска "беса"  на Серкан да  е заради  Еда ...страхотно изиграно  от Керем .
Доста се прекали с това всеки и всички да се месят в живота им.

# 125
Ще има напрежение да другата сряда, каква ли ще отговори Серкан?

# 126
  • Плевен / София
Язък...новия мъж беше, за да ревнува бащата, а не сина😪

# 127
И сега как ще се спи?! 😬
Оффф, май и фрагман няма да има - мъкаааа.

# 128
Язък...новия мъж беше, за да ревнува бащата, а не сина😪

Серкан се е ангажирал с присъствие в конака заради Айдан и проблемите им ,  а тя си  играе на ревност.
Очаквах нещо да открехнат за брат му , ама не би

# 129
Еда каза на Селин "Серкан ми разказа че ти си безгрешна, силна, съвестна, сериозна жена". Селин се учуди, защото на нея не го бил казвал. Еда я насърчи, че трябва да говори със Серкан, защото знае че той няма да ги направи сам. Това даде кураж на Селин.
След това Еда обясни и на Айдан, че е казала а Селин, че Серкан я обича и Айдан й благодари. Айдан разбира, че Еда страда, но честно и до край си играе ролята.
 Е съм гледала до сега в турски сериал толкова силен женски образ, весела, но и твърда. Добра, но и отстоява ща себе си. Тя организира срещата във вилата, за да могат Серкан и Селин да говорят. А Серкан се разочарова и й каза на Еда "Толкова ли те е страх да останеш насаме с мен."
Да видим какъв ще е отговора му към Селин

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 00:37 от dariVale

# 130
Просто не разбрах къде беше сюприза без коментар съм
Почна да се тъпче на едно място и Серкан всяка серия ми иде го халосам с нещо по главата то тъпо тъпо ама чак прегрява....брех сефте не подкрепям персонаж на Кире - шок съм.Можело значи ....Satisfied
Слаба серия като изключим 2-3 сцени.

# 131
Еда  нали му разказа за проблема си в затворено пространство  и нещо за родителите си .Утре с озвучка го грабвам

# 132
  • София
Не издържах и пуснах епизода. Animal See No Evil Хванах около 40 минути. Чудя се следното - какво ли ще отговори Серкан на Селин? От този отговор много зависи накъде ще поеме сюжетът. Simple Smile

Иначе подробен коментар за епизода ще напиша, след като го изгледам в събота. Дотогава с интерес ще ви чета. Hug

Лека вечер, момичета! Nature Moon

# 133
Мисля, че Еда няма да дочака отговора на Серкан, ще си тръгне. Той ще каже на Селин да си гледа работата, ще тръгне след Еда. Надявам се са я стигне, да я хване, да я целуне така, че да и се навият чарапите, да и каже да не си тръгва и т.н. И много искам вече чувствата им да избухнат с всичка сила.

# 134
  • Плевен / София
Еда каза на Селин "Серкан ми разказа че ти си без грешна, силна, съвестна, серкозна жена". Селин се учуди, защото на нея не го бил казвал. Еда я насърчи, че трябва да говори със Серкан, защото знае че той няма да ги направи сам. Това даде кураж на Селин.
След това Еда обясни и на Айдан, че е казала а Селин, че Серкан я обича и Айдан й благодари. Айдан разбира, че Еда страда, но честно и до край си играе ролята.
 Е съм гледала до сега в турски сериал толкова силен женски образ, весела, но и твърда. Добра, но и отстоява ща себе си. Тя организира срещата във вилата, за да могат Серкан и Селин да говорят. А Серкан се разочарова и й каза на Еда "Толкова ли те е страх да останеш насаме с мен."
Да видим какъв ще е отговора му към Селин
Благодаря,  но си мисля, че отговора ще бъде друг път...или няма да има...както остава без отговор и въпроса на Еда....
Както казват" внимавай какво си пожелаваш.."
Серкан искаше отношения в " рамка" , на разстояние и Еда му го дава...това, че робота започна да чувства променя ситуацията....

Общи условия

Активация на акаунт