Отговори
# 105
# 106
С този хаштаг остава всички влюбени да си признаят чувствата в един и същи епизод и екранът да зелепне от шекер Animal See No Evil На прима виста се сещам за следните възможни признания:

- Серкан на Еда
- Еда на Серкан
- Селин на Серкан
- Ферит на Селин
- Ердем на Фифи
- Алптекин на Айдан
- Енгин на Пъръл или обратното
- Енгин на Джерен Kissing Smiling Eyes или обратното
- даже Сейфи и Айфер бих сложила, ама ще стане малко прекалено Satisfied

Иначе Керем и Ханде преди малко бяха на живо в инстаграма, но за съвсем кратко. Облогът им беше нещо от сорта да се изплашат един друг и който спечели да избере която и да е снимка от телефона на другия и да я сподели публично (Хандето не беше много съгласна с това).

# 107
С този хаштаг остава всички влюбени да си признаят чувствата в един и същи епизод и екранът да зелепне от шекер Animal See No Evil На прима виста се сещам за следните възможни признания:

- Серкан на Еда
- Еда на Серкан
- Селин на Серкан
- Ферит на Селин
- Ердем на Фифи
- Алптекин на Айдан
- Енгин на Пъръл или обратното
- Енгин на Джерен Kissing Smiling Eyes или обратното
- даже Сейфи и Айфер бих сложила, ама ще стане малко прекалено Satisfied

Иначе Керем и Ханде преди малко бяха на живо в инстаграма, но за съвсем кратко. Облогът им беше нещо от сорта да се изплашат един друг и който спечели да избере която и да е снимка от телефона на другия и да я сподели публично (Хандето не беше много съгласна с това).
Laughing Laughing Laughing

# 108

Енгин се обяснява в любоФ на Пъръл, ама тя нИще

# 109
А Серкан бей как гледа след Еда Kissing Face Пак нещо го е накълцъла на ситно Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 110
Приятно гледане на всички и безпроблемен нет Simple Smile

Ново от лайфа:

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 20:05 от mi_si

# 111
Привет привет! Hug

Благодаря за новата темичка! Надявам се да я изпишем с много удоволствие и любов, които ни предоставя тази магическа приказка! Sparkling Heart Flowers Rose Heart Eyes

П.С. - не мога да ви изчета, толкова много страници наведнъж Grinning но от сега си казвам, че ще имам коментар веднага след серията, защото винаги краят ме провокира да си изкажа мнението на момента. Joy И най-вече приятно гледане! Heart Eyes

# 112
  • Плевен / София
Озетът свърши...гответе пуканките, питиетата, успокоителните...кой каквото иска...серията започва. Да видим чия любов ще ни изненада 😉

# 113
Аз тази вечер ще я карам без звук защото слушалките ми се развалиха ако успея да навържа по картинки ще се призная за награда

# 114
Здравейте!
Тази реклама на Ханде много странна.

# 115
Много силна сцена. Секран полудя...Еда го разчете, като яд за това, че не успя да ги раздели и му каза: - Толкова ли е трудно да кажеш на жена, че я обичаш?

Серкан се ядоса (според мен), че има малко време да оправи нещата с КААН и да махне Ферит от холдинга.

Но сцената с майката на Серкан е страхотна. Каза, че сега е неин ред да държи ръката на Еда.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:55 от Фрау Клау

# 116
Аз си мисля, че Серкан се ядоса на това, че не предположи женитбата толкова скоро.
Беше сигурен, че Селин е негова.

# 117
Така облечена, в черно, Еда ми мяза на жената - котка Simple Smile

# 118
  • Варна
Има ли къде да се гледа он-лайн с руски превод?

# 119
Ето и Еда каза, че ще се женят!
А той си мисли за холдинга!
Май ще ходят в Италия...

Общи условия

Активация на акаунт