Отговори
# 90
Привет,
аз бях останала с впечатление, че Серкан не харесва Ферит защото е близък приятел с Каан и втория може да го използва за да навреди на холдинга. Сега когато Каан изчезва от хоризонта (а това сигурно ли е или предположение) няма защо да е срещу Ферит. На мен Ферит ми харесва, много спокоен и разбиращ беше до 8 епизод. Доста рязко го промениха в 9 еп. изведнъж стана един активен в холдинга и много сърдит на  Селин.

Тази покана да гледаме сериала и обещанието, че ще признае любовта си май ни пързалят не биха издали точно това, което всички много чакат.

# 91
Бърборанке,в един фен-профил в инстаграм правят преводи на лайфовете до ден след самия лайф.
Редактирам се: Ето го и него - https://instagram.com/sencalkapimi.english?igshid=lq9oazilykfo

# 92

Вече се гъбаркат с нас. Пуснаха тази снимка с текста "Какво ли се случва там? Последни 4 часа."

# 93
  • София
Бърборанке,в един фен-профил в инстаграм правят преводи на лайфовете до ден след самия лайф.
Редактирам се: Ето го и него - https://instagram.com/sencalkapimi.english?igshid=lq9oazilykfo

Благодаря ти! Heart

# 94
Здравейте в новата тема ето едно забавно клипче
https://youtu.be/9RBkkt_QZbc

# 95
Пост от Туитъра на Айше.
Серкан Болат, готов ли си за последната ни игра.

# 96
Хаштагът на епизода довечера е: aşktasürpriz - Любовта е изненада или Изненада в любовта (с Гугъл преводач)

# 97
  • София
Чудесно звучи хаштага за епизода тази вечер  #aşktasürpriz( Изненада/сюрприз в любовта!) Чудя се дали е възможно изненадата да е неприятна за нас, защото ние така или иначе очакваме изненади?! Мернах някъде из интернетпространството, че Серкан Болат щял да предпиеме решителни стъпки, но в какво посока....Еда или Селин? Flowers Hibiscus
Останаха няколко часа! Приятно гледане на всички момичета, които гледат епизода онлайн и безпроблемна интернет връзка! Хубава вечер и да си пожелаем един много красив, интригуващ, вълнуващ и завладяващ епизод! Blush

# 98
Ще има ли линкове за гледане ? Благодаря предварително

# 99
Съвсем искат да ни побъркат с хаштага и всичките други подмятания GrinningGrinning
Дано наистина има изненада и да бъде приятна!! Grinning

Чакаме и включването в ИГ с Ханде и Керем,доколкото разбрах щели да разкрият за някакъв техен облог GrinningGrinning

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 18:30 от Étoile*

# 100
Момичета, не знам какво да кажа. Ако кажа, че ще гледам - се появява някоя пречка. Ако кажа, че няма да гледам - успявам да се класирам някак. Със сигурност обаче ще гледам целия епизод като го качат веднага след онлайна.

Хубав епизод пожелавам и приятно гледане!

За момичетата, които по-рано изказаха притеснение, че са твърде нетърпеливи. Къзлар, тук всички сме с една диагноза - треснати от врата, хич да не се притеснявате! Wink

# 101
Sparkling Heart Привет, момичета ! В очакване ли сте?!

Relaxed Много активни беее, снимки, клипчета! Не оставяте празно място!
Grinning Поместили сте клипчета, на които много се смях, но най ме грабна "ревнивото" клипче на sani212, благодаря! Смях до сълзи!

Stuck Out Tongue Winking Eye За това поставям ревността в основата на поста си. Толкова адреналин! Клипчето ме накара да си припомня всички ревниви моменти! Че това момче ревнува постоянно, всеки ден!

Flushed Керем го пресъздава уникално, забавно, толкова първично и по детски сладко! Ревнувайки, Серкан се тревожи за своята звездичка! Ето моментите:

Animal Beetle продавача на земята за екохотела - но той е само за момента, после е далече от Еда и не е опасен!
   Animal Beetle Каан - ремонта на колата и визитата при Еда - все пак Еда не го познава и е встрани от нея.
   Animal Beetle тренера по плуване - Еда е очарована, но надали Серкан ще го покани за втори урок! Големи терзания и вълнения бяха, а и сам си го причини!
   Animal Beetle мениджъра на певицата с ботаниката и кучето - но той е в далечна Америка, а и Серкан също има куче! Слава богу!
   Animal Beetle красотата на Еда и възхищението на всички от нея, особено в Анталия
   Animal Beetle Критериите на Еда за мъжка хубост - Серкан не ги покрива, а това си е за ревнуване! А ако някой красавец ги покрие?!
   Ревността се пренася и в бъдещето, когато Еда няма да е пред очите му след края на договора ... А ако някой друг е до нея?!    Тя е много красива! Големи терзания!
Heart Exl Защо ли не ревнува Селин? Нали е бивша изгора? До скоро са били заедно! Ферит е неудобен за бизнеса, но няма повод за ревност нито с годежа, нито със сватба! 

Cupid Серкан, хубавецо! Отговори си сам на въпроса защо ревнуваш единствено Еда  и как ще опазиш тази красота само за себе си?! Спешно трябва да се "признаеш за виновен", договора ще свърши, а и сценаристите може да те изненадат с новичкия! Отново адреналин и часовник с включена аларма!

Revolving Hearts И двамата със Сириус сте влюбени и тъгувате за Еда! Сириус е пренесъл нейните вещи!  А и тази ревнива чаша-издайница! От толкова време не познава други цветове, освен червен и черен : влюбен, тъжен, влюбен, тъжен ...

Heart Eyes Серкан Болат! Аман бе, момче! Достатъчно! Еда чака, ние чакаме!  А  и " 10 епизода наистина стига "!

# 102
Аз няма да мога да гледам, с мъжО ще ходим на кино.. може ли някой от време на време да казва по-важните неща, които се случват, защото нямам търпение да разбера тия важни Серканови решения😀

# 103
# 104
Задава се интересен епизод, а днес няма да мога да гледам Confused
 Момичета споделяйте важните моменти моля! Hug
Пожелавам ви безпроблемен интернет и невероятен епизод!

Общи условия

Активация на акаунт