Отговори
# 435
Чета, чета и... ще е голяма изненада, ако Серкан си разкрие чувствата, Еда откликне подобаващо и гледаме едни по близки отношения между тях. Не дърпаща се Еда , която е в режим да си ходя ли, да остана ли,пък довечера ще преглъщам с чай съзерцавайки звездите или преглъщащ Серкан, за който работата е и любов, да ама не... И някъде там терзаеща се Селин...Защото това с договора вече ми се изтърка...И ми се гледа възраждаща се любов на Айдан и Алптекин...

# 436

Поствам ви това красиво видео с различно паралели от сериала от началото до последния фраг. Прекрасно е ❤

# 437
druon77, Flowers Hibiscus за първата част на поста ти мненията ни се припокриват. Напълно съм съгласна. По отношение на Ферит не ми се иска да се влюбва в Еда, но определено би ми харесало да станат добри приятели. Доколко е възможно такова развитие предстои да видим.

Кате, Flowers Hibiscus винаги имаш точни наблюдения и обикновено докато гледам сериите си мисля за подсказките, които сме обсъждали тук из темата. Аз също смятам, че трябва да има връщане на пръстена, защото честно казано нямам търпение да дойде истинското му подаряване, когато и двамата ще са осъзнати, обичащи се и открито показващи чувствата си. Определено ще ми хареса този момент. Те първите два пъти като слагаха това цвете си ми беше много емоционално, а не ми се мисли как ще е когато е истинско Sparkling HeartRevolving HeartsSparkling Heart

Последните дни имах малко задачки-закачки и повече ви четях, че нямаше време да се включвам своевременно в обсъжданията, момичета, но с гордост мога да кажа, че темата ни си има свой собствен ритъм и винаги има нещо интересно за четене (и гледане), за което благдаря на всички, които се престрашават да споделят Heart [/b]
+1 Изключително е приятно тук и за мен е удоволствие да ви чета. Продължавайте да творите и споделяте, мили момичета Kissing HeartHeart EyesHeart

# 438
Blue Sparkling Heart

В таксито към летището Еда със сигурност вече е свалила годежния пръстен. Мързи ме да прилагам стоп-кадър сега, но ясно се вижда, че го няма на ръката ѝ, което ме наведе на останалите мисли кога и как може да го е върнала Sunglasses

Иначе като сме на тема пръстени, от видеата зад кадър вчера се появи снимката по-долу на Серкан. Би трябвало да е от 12 еп. Thinking Значи той продължава да си го носи... т.е. пак нищо няма да ни е ясно Laughing

# 439
Супер, щом това е ново от Керем и Серкан е с пръстена има надежда с Еда да са заедно и тя да остане. Cake

Остава да видим снимка и на Еда с пръстена, за да сме съвсем сигурни. Flowers Cherry Blossom

А това клипче от Биге дали е ново, Ако е ново може би все пак ще се стигне до сватба, може и да е сватбата на Серкан и Селин.... Fearful

https://www.instagram.com/p/CFXX4N4KwM0/

# 440
Оо, изобщо няма да ми се понрави да видя сватбата на Серкан и Селин. 🤯

# 441
  • София
Облече с повече и по- хубави думи точно това, което си мислех. Подкрепям те напълно.

Благодаря! Днешният ден беше твърде деен за мен по отношение постовете в темата! Среднощен анализ на връзката Серкан и Еда с леко песимистичен оттенък, че развръзката няма да е преди да ни поизмъчат още малко сценаристите (поне още 2-3 епизода); поледван от пост за ролята на Ферит с моето твърдение, че Ферит не обича Селин и всичко което прави е защото играе игра! Нямам обяснение за тази своя активност в рамките на едно денонощие, дали защото наближава края на лятото и това ми навява лека тъга, дали защото заради пандемията ограничихме и дори спряхме някои дейности от предишния си живот или защото за десет епизода се натрупа сериозна фактология? Нямам отговор!
И преди да пожелая на всички прекрасни пишещи любителки на сериала спокойни сънища, искам да ви помоля да споделите вашето мнение по една сцена от края на еп. 6 - за Селин в колата си пред студиото/гаража на Серкан? Логичният отговор на въпроса какво правеше там е, че ги е следила, след като през деня Еда преглътна гордостта си, събра кураж и отиде да я попита за "почивния ден на Серкан", я тя й отговори язвително за "специалните неща и специалните хора", визирайки себе си! Но в същото време тя не беше нито през деня в къщата, нито по-късно на приема за рождения ден на съпругата на г-н Фикрет! Тогава?
И точно в полунощ пожелавам на всички вас спокойни сънища и една успешна, усмихната и удивителна работна седмица! Nature First Quarter Moon With Face

# 442
  • София
Най-после и аз изгледах еп. 10. (party)

Всички вие толкова добре сте го анализирали, че не знам дали мога да допълня с нещо ново. Затова просто ще споделя мислите си относно нещата, които ми направиха най-голямо впечатление. Simple Smile

Генерално за епизода - хареса ми. Имаше си от всичко - романтичните моменти, забавните такива, диалози, от които ми се насълзиха очите. Беше интересен и красив епизод. Убедих се в следното - имам огромна нужда Еда и Серкан да си разкрият чувствата, да се целунат и да ги погледаме щастливи заедно. Много ми харесват всичките им моменти досега, но е време вече да ги видим като истинска двойка. Представям си толкова красиви и романтични сцени. Вай! Вай! Вай!

Любимите ми сцени с тях в този епизод бяха във вилата - от момента, в който той напусна работа и развълнуван тръгна към планинската къща, за да говори с нея. Трите им разговора общо (вътре в къщата, навън на масата и пред камината). Думите, които й изрече, докато спи. Както и искреният комплимент, когато я видя с роклята за интервюто. Серкан Болат е влюбен в Еда. Това е.

Най-смешният момент за мен беше погледът на Еда, когато Селин каза: "Говориш за договор за шоколад, Еда. А сега става дума за нещо много по-важно." Смяла съм се от сърце! Искаше да отхапе главата на Селинката. Grinning

Честно казано, надявам се да не правят Ферит лош. Напротив. Аз също виждам добра синастрия между него и Еда, ще се радвам, ако се сприятелят. Дори съм за следния сценарий - Селин и Ферит се женят; Серкан признава, че е сгрешил относно Ферит; Селин приема любовта на Еда и Серкан и продължава напред, щастлива с Ферит; четиримата си оправят отношенията и няма интриги между тях. Новият лош е съвсем нов герой и тормози всички. Обожател на Еда е рано да има и без това Серкан ревнува от всеки около нея.

Много ми хареса спорът между Айдан и Алптекин, според мен беше добър паралел с този на Еда и Серкан вечерта пред къщата й. Вижда се, че и Айдан, подобно на Еда, носи огън в себе си и трудно се справя с по-възрастния робот Болат.

Относно еп. 11 - искрено вярвам, че Серкан ще се обясни в любов на Еда и ще бъде епично. Heart Eyes

п. п. Направи ми впечатление, че с druon77, super_katia и blue виждаме нещата по доста сходен, да не кажа еднакъв начин. Това ме прави много радостна. Simple Smile Всички вие, които отделяте от времето си и коментирате тук, сте страхотни и се радвам, че сме се намерили. Heart

# 443
Като цяло съм песимист за следващия епизод относно романтика, признания и т.н. ОБАЧЕ сега се сещам за едно клипче, където Керем и Ханде обясняват как еп. 11 щял да бъде много хубав, но за да стигнат то там било необходимо да има епизод като 10. Което естествено звучи обнадеждаващо, но може и те да ни мятат на черешата.
Мислех си за тази къща, в която са, и думите на Еда  че му благодари за прекрасната последна седмица. Сигурно в тази къща се случва нещо емоционално, но не мисля, че е признание...каква е тази къща, защо са там?
Вече съм тотално объркана. Искам романтика! В същото време не вярвам, че скоро ще я получим Joy

Според мен дори играта да е свършила Серкан няма да свали пръстена просто защото му напомня на Еда.

И момичета, добре, че ви има Heart Exl
Досадното на гледането в реално време е чакането на епизод по една седмица. Но пък колко е хубаво да има с кого да коментираш и съпреживяваш всяка серия! Много ми е хубаво да чета вашите коментари, гледни точки, нещата които сте видели по друг начин, нещата които сме усетили еднакво. Много често ме карате да погледна на сцените от друг ъгъл и да преосмисля първоначалните си впечатления. Чувствам се прекрасно и уютно в нашата темичка, като на кафе с приятелки Heart Decoration Coffee People Two Women Holding Hands

# 444
Като цяло съм песимист за следващия епизод относно романтика, признания и т.н. ОБАЧЕ сега се сещам за едно клипче, където Керем и Ханде обясняват как еп. 11 щял да бъде много хубав, но за да стигнат то там било необходимо да има епизод като 10. Което естествено звучи обнадеждаващо, но може и те да ни мятат на черешата.
Мислех си за тази къща, в която са, и думите на Еда  че му благодари за прекрасната последна седмица. Сигурно в тази къща се случва нещо емоционално, но не мисля, че е признание...каква е тази къща, защо са там?
Вече съм тотално объркана. Искам романтика! В същото време не вярвам, че скоро ще я получим Joy

Според мен дори играта да е свършила Серкан няма да свали пръстена просто защото му напомня на Еда.

Досадното на гледането в реално време е чакането на епизод по една седмица. Но пък колко е хубаво да има с кого да коментираш и съпреживяваш всяка серия! Много ми е хубаво да чета вашите коментари, гледни точки, нещата които сте видели по друг начин, нещата които сме усетили еднакво. Много често ме карате да погледна на сцените от друг ъгъл и да преосмисля първоначалните си впечатления. Чувствам се прекрасно и уютно в нашата темичка, като на кафе с приятелки Heart Decoration Coffee People Two Women Holding Hands

Според мен това е къщата, където са починали родителите на Еда.
По-рано тази седмица бяха пуснали тези снимки от сета:

Серкан може би за прощаване е подготвил нещо специално за Еда. Къщата е празна, вижда се на този кадър.
А двамата отварят в синхрон прозорците т.е. нещо като ново начало или нов живот...

Лека нощ, мили момичета и сладки сънища🌛.

# 445
druon77,  и аз такива коментари четох за къщата, но някак Еда ми се струва твърде усмихната. Ако е тази къща наистина, то очаквам тя да е доста тъжна и дори разплакана...

# 446
  • София

Според мен не са ни излъгали - нито те, нито с фрага. Ще си имаме признание най-после, пък било то и в края на епизода. Gift Heart

+1 И аз се чувствам така - харесва ми да чета мненията на другите, без значение дали съвпадат с моето или не. Всяко едно мнение ми дава нова гледна точка или затвърждава моето, което за мен са еднакво ценни неща. Точно като на раздумка с приятелки се чувствам. И е голяма разтуха да вляза в темата, да ви почета и да споделя своите мисли. А и да ви призная - за мен гледането на епизода си е голямо събитие. Днес например си бях спретнала плато с грозде, прошуто и бри. И вино, разбира се. Закъде без вино. Миналата седмица бях на пуканки и Corona. Това са малките неща в живота, които ни правят щастливи. Heart Гледала съм турски сериали през годините и определено съм почитател на романтичните комедии. Драмите много ме напрягат, а и ги разтягат прекалено като епизоди, та спирам да ги следя в някакъв момент. През последните две години предимно гледам HBO GO - харесва ми, че повечето сериали там са с малко епизоди. Обикновено един сезон е от около десет епизода. Отдавна не се бях палила така по турски сериал. Но наистина съм впечатлена от актьорския състав, химията между ГГ, красивата любовна история и това, че епизодите вървят едно такова леко, свежо, развлекателно, но в същия момент те държат под напрежение и чакаш всеки следващ с копнеж и мисли "какво следва". Наистина се надявам сценаристите да са ни подготвили още много интересни сюжетни линии.

А сега, спокойна нощ, момичета. Nature Moon До утре!

# 447
Послeдно включване от мен.
Продуцентката е пуснала в Туитър, че от утре в Инстаграм акаунта на mfyapim, ще има подсказки дали е сън или реалност...

Много, ама много добре си продават сериала.
Нашите са номер 2. в социалните мрежи тази седмица.

Лека нощ.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 02:16 от druon77

# 448

Поствам ви това красиво видео с различно паралели от сериала от началото до последния фраг. Прекрасно е ❤

Уникално видео , ще си го гледам всеки ден до сряда Joy Heart авторът много си е поиграл , знам колко трудно се правят такива миксове и наслагване на сцени , страхотно се е получило Hug

Едно среднощно включване и от мен , но сега успях да изгледам епизод 10 с бг.суб. Беше прекрасен , прекрасен епизод Heart Eyes много хубави сцени имаше между Серкан и Еда Heart
Направо не мога да повярвам как изкараха героя на Каан от филма без да свърши нищо съществено Joy така и не разбрахме точно каква е враждата между двамата , явно четат мненията в нета , че актьорът не се връзва с ролята на лош Joy сега трябва да вкарат някой наистина лош Joy или Ферит да бъде..
Айдан заобича Севда Grinning както си и знаехме , влезе под кожата на всички нашето девойче Heart Eyes
Толкова време разнищвахте секретарката на Алптекин, пък то нищо съществено не излезе Joy засега нови съществени герои няма , явно не намират актриса за бабата , че не се появява още Joy
За финала според мен Серкан нищо няма да каже, ще се оправдае нещо да прекъсне разговора , което пак няма да е ок, защото Селин ще се надява на нещо .. време е да заявиш позицията си Серкан Болат - ледената кралица Nature Snowflake или огън момичето Nature Fire
Дано сцената от фрагмана да е реална , а не нечий сън , че тогава нашата сценаристка Айше няма да спи цяла нощ в сряда от клетви по неин адрес Joy Joy Joy
Имам идея каква може да в реакцията на Еда , когато Серкан й каже "влюбен съм в теб", ще припадне / заспи от вълнение  Joy и без друго не се е случвало скоро Joy

Благодаря на всички за прекрасните коментари , продължавайте да пишете и споделяте клипчета Heart

# 449
  • Плевен / София
Оо, изобщо няма да ми се понрави да видя сватбата на Серкан и Селин. 🤯
направо си е ужасно😪😥😢

Общи условия

Активация на акаунт