Отговори
# 495
  • София

Това ли беше подсказката Joy не разбирам  турски, само отделни  думи,  но разбрах, че Сейфи пита за фрагмана дали е истина или сън и всички му отговарят уклончиво Joy "не знам", "знам, но няма  да кажа" Joy ужасни са , обичат да ни държат на тръни Sweat

Да, Ханде казва “реалност”, Керем отговаря “мечта”. Не очаквах да ни кажат нещо повече. Само тийзват, за да поддържат интереса. Ох... да идва сряда! Sweat Smile

# 496
  • Плевен / София

Това ли беше подсказката Joy не разбирам  турски, само отделни  думи,  но разбрах, че Сейфи пита за фрагмана дали е истина или сън и всички му отговарят уклончиво Joy "не знам", "знам, но няма  да кажа" Joy ужасни са , обичат да ни държат на тръни Sweat
при толкова много сериали и борба за зрителски интерес си е цяло изкуство да караш гледащите да очакват с нетърпение определен сериал....Пиарът се оказва по важен даже и от сценария Grinning

# 497
Важното е, че в подсказката Алптекин и Айдан бяха официално облечени, което също си е подсказка Wink

Иначе аз чак на 1500-ното ми гледане на втория фрагман забелязах, че Селин си гледа булчинската рокля Animal See No Evil

Забелязах и че Серкан, докато си спи гушнат с Еда няма часовник на ръката, а иначе отново е със смарт устройството Sunglasses Да видим дали е случайно това или пак ще има важна сигнализация Wink

И последно - в къщата с отварянето на прозорците Еда още носи годежния пръстен, но после в таксито е без него, както вече бях споделила.

И само да се допълня за обецата на Еда. Змията е животно, на което са му придадени много митични свойства. Не знам дали нарочно е подбрана, защото преди това Еда беше със звездички, но ще ми е интересно специалисткие по символиките да се включат с идея какво може да е скритото послание на Айше този път Nerd

# 498
Леле, Кате, аз чак сега видях роклята JoyJoyJoy. Иначе видях ваната и решетестата преграда. Добре, че си ти да ми отваряш очите, направо проспивам някои неща. Аз се чудех какво блее по стените Селината, ама реших че от много размисъл какво да прави така се е концентрирала Sunglasses
За смарт часовника - хубаво се е сетил да го махне този път, че както са се гушнали направо ще се включи противопожарната система. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

За змията и на мен ще ми е интересно ако някой знае какво символизира. Тя и в 10 епизод доста я носеше. За предните серии не съм обърнала внимание.

# 499

За змията и на мен ще ми е интересно ако някой знае какво символизира. Тя и в 10 епизод доста я носеше. За предните серии не съм обърнала внимание.

По принцип змията има доста значения като митологичен символ. Тя може да е мъдрост, пазителка на домашното огнище в някои митологии, хтоничен символ или символ на злото и ред други. На мен ми се струва, че тук е спазено библейското значение на змията-прелъстителка, която прелъстява Адам да вкуси от дървото на познанието заедно с Ева... Не знам как в турската митология се интерпретира това влечуго, но знаем, че Айшето обича да вмъква митологеми от време на време... Явно е добра познавачка на чуждите култури и митологии...

# 500
  • София
Привет момичета! Очевидно краткото клипче пуснато в Twitter е обещаната подсказка, от която както и очаквахме не получихме нито ясен, нито точен отговор! Остана ми само насладата от сиво-сините гълъбови очи и неподправения чар на Сейфи, който е главния интервюиращ! Heart Eyes

Днес е последния ден на лятото и по странно съвпадение на обстоятелствата последния ми по-неангажиран ден от едно прекрасно, отиващо си лято! Не знам колко често ще имам възможността и удоволствието да се включвам в темата, затова искам да благодаря на всички пишещи момичета за невероятното настроение, увлекателните разсъждения, разкритите конспирации, задълбочените анализи и всеки друг вид информация (снимки, клипове, гифчета и т.н.), която споделяте в темата! Със сигурност ще ви следя редовно и когато мога ще пиша! Прекрасни сте, удивителни сте, възхитителни сте! Flowers BouquetFlowers RoseFlowers Tulip

Истински щастлива съм, че открих темата, че бях радушно посрещната от верните фенове на Керем Бурсин, че имах невероятното удоволствие да бъда част от голямото семейство фенове на сериала "Почукай на вратата ми"! Аз почуках на вашата врата и вие я отворихте за мен! Благодаря! И накрая завършвам с част от една красива българска песен: "И никой не разбра, отива си лятото, идва есента, тръгвам някъде и непознати улици ще извървя, себе си искам да разбера......" Heart

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 22:41 от nrgmama

# 501
И на мен нищо не ми стана ясно от подсказката.
Ханде казва, че сцената с признанието на чувствата е реалност Heartpulse, Керем казва, че сън / мечта Broken Heart.
Но има един неоспорим факт - двамата са в една и съща каравана Minibus и се надвам да имат общи сцени заедно. Purple Heart И ако имат общи сцени заедно - то сцената е реалност и Еда ще остане със Серкан поне за в близко бъдеще. Cupid
* И аз не бях забелязала, че Селин гледа роклята. Супер Катя си е супер.
Може би Селин ще облече тази рокля, но дали ще каже 'да' на Ферит не се знае.
Има снимки от снимачните площадки с Джерен, Мелек, Сейфе, Айдан, Алптекин, Серкан, Ередем, Енгин, Селин... но с Ферит не съм видяла. Интересно е дали ще ма сватба. Малко ще ми е тъжно за Ферит, ако Селин го зареже.

# 502
  • София
Момичета, споделям това стори с вас и ви пожелавам сладки сънища > https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2403306860804339983 … shid=a74bf1wboz93

Heart Nature Moon Heart

# 503

Еда и цветята

А относно подсказката " Мечтата да стане реалност", възможно ли е?

# 504
  • София
Еда и цветята

А относно подсказката " Мечтата да стане реалност", възможно ли е?

Изключително чаровна актриса е Ханде Ерчел и на снимките с цветята изглежда просто възхитително! От цялостното й излъчване струи красотата на изящното изкуство, което самата тя носи в себе си! Умело използват образованието на актрисата сценаристите, поздравявам ги! Не знам колко добър художник е Ханде Ерчел (в интернет пространството има само няколко снимки, на които тя рисува), но винаги когато я гледам в сцена с цветя попадам в една магия, едно съвършенство, една спойка между очарователната млада жена и експлозията от светлина, цветове и багри!  Heart

# 505
nrgmama, каквато съм ревла, направо ме просълзи:yellow_heart:HugFlowers Four Leaf Clover

"Ти политаш пак по лунните пътеки, яхваш пак небесните комети, литни смело към дъгата, слънчевия лъч нека да те поведе, мини през цветните пътеки на улици едни и на крилете на поривния вятър в дом на щастие ти се завърни"

Щастлива съм, че се срещнахме тук, в тази топла тема, тема за романтика, любов и красота.
За приятелите, любовта и още нещо........

И..... до чести нови срещи...... Flowers Hibiscus, който, когато може, а ние си знаем, че винаги си хвърляме по едно око, вече без да почукваме, направо си влизаме. Nature SunnyNature StarNature Sunrise:sunrise_over_mountains:sparkler::

# 506
Честит Рожден Ден на малката сладурана Heart много да ви радва и да е много щастлива Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 507
Прави сте,  знаех си и аз за тази подсказка, но все пак и се надявах Grinning
Засега рейтингите са много добри,  така че поне до Коледа ще снимат Grinning аз не се притеснявам толкова от новите сериали , малко от тях издържат на втори-трети сезон Grinning

Попаднах отново на страхотен фен клип Hug

https://youtu.be/cE0DU3ox2XA

Пожелавам ви лека вечер и сладки сънища , а утре си очакваме озетчето Grinning

# 508
Добър вечер момичета,

dessince, Честит Рожден Ден на твоето малко съкровище! 🎉🥳🎂 Нека бъде единствена като Еда, силна като Фифи, весела като Мело, остроумна като Айдан, умна като Джерен и добра като Айфер.

nrgmama, надявам се да ни навестяваш дори и по-рядко и е удоволствие да те имаме като участничка в темата. Огромно благодаря за твоите интересни коментари и постове. 💐

Super_katia е както обичайно нашият ненадминат Шерлок Холмс и орлово око. Относно обицата змия на Еда, змията е също символ на изцеление, трансформация, прераждане и т.н. Намерих нещо интересно относно Шахмаран, митическо създание, което е полу-жена, полу-змия...Владетелка на мъдростта и пазителка на тайните. Тази легенда е особено популярна в района на... Мардин:
https://bg.wikipedia.org/wiki/Шахмаран
https://en.wikipedia.org/wiki/Shahmaran

За второстепенните герои. На мен Енгин не ми харесва нито с Джерен нито с Пъръл. Джерен ми изглежда супер детски до него, а Пъръл е страшна сухарка. Фифи има толкова силен характер и не виждам как биха й намерили подобаващ кавалер. И на мен ми се иска да намерят някой мъж за Айфер. Тя ми е един от любимите персонажи. Ердем много естествено стана един от момичетата. Вече направо се фръцка като момиче, беше ми много смешен като каза, че лелята е права... Айдан и Алптекин ми бяха много забавни. Иска ми да разберем повече за тяхната история и как са се отчуждили. И Селин, ами тя когато разбере за договора и, че Серкан се е влюбил в Еда само за месец, ще има да скубе перушини от мъка... Аз се надявам Ферит да я зареже на сватбата.

И най-накрая, според мен в последната сцена от фрага Серкан ще каже на Еда “...и знам, че и ти ме обичаш”.
Струва ми се, че той или по някакъв начин ще се досети или Джерен, Сейфи или лелята ще му кажат, че и Еда изпитва чувства към него. Този поглед ми се струва доста уверен и той не би се разкрил толкова открито, ако няма поне минимална гаранция, че Еда го харесва... Това е Серкан все пак.

Не мисля, че СЦ ще рискуват пак да подведат зрителите, защото в един момент това омръзва... А и вече сериалът след 10 епизода има нужда от restart...Да приключим с договора, да видим Еда и Серкан щастливо влюбени, да вкарат най-после бабата и да завъртят нови интриги т.н..

Лека нощ и спокойни сънища.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 02:04 от druon77

# 509
nrgmama, надявам се да ни навестяваш дори и по-рядко и е удоволствие да те имаме като участничка в темата. Огромно благодаря за твоите интересни коментари и постове. 💐
+1 Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

И най-накрая, според мен в последната сцена от фрага Серкан ще каже на Еда “...и знам, че и ти ме обичаш”.
Струва ми се, че той или по някакъв начин ще се досети или Джерен, Сейфи или лелята ще му кажат, че и Еда изпитва чувства към него. Този поглед ми се струва доста уверен и той не би се разкрил толкова открито, ако няма поне минимална гаранция, че Еда го харесва... Това е Серкан все пак.

Не мисля, че СЦ ще рискуват пак да подведат зрителите, защото в един момент това омръзва... А и вече сериалът след 10 епизода има нужда от restart...Да приключим с договора, да видим Еда и Серкан щастливо влюбени, да вкарат най-после бабата и да завъртят нави интриги т.н..
druon77, Hug много ми хареса твоя сценарий. Искрено се надявам да стане точно така. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт