Отговори
# 480
Бърборанке, Kissing Heart отново сме на една вълна в мислите си. Направо си писала от моята клавиатура. Единствено не ми се иска много Мардинската баба да е злодея. По скоро да се появи с гръм и трясък, да се опъне на Болатови, кои са те да се цанят за зетьове в рода с хилядолетна история, но после като види че се обичат Еда и Серкан да ги подкрепи (може и не съвсем явно, все пак гордостта е....), но ми се иска да им помогне срещу евентуално появил се лош елемент.

druon77 Flowers Hibiscus Благодаря за интервюто. Не го бях гледала и ми беше много интересно. Все повече се убеждавам, че Керем освен добър актьор и симпатичен млад мъж, е и много стойностен човек. Heart Eyes Добре че е расъл по чужбините. Blush

# 481
Kissing Heart Здравейте, прекрасни!

Flowers Bouquet Най напред да пожелая много здраве и щастливо детство на красивата кукличка! А на мама и тати много радостни мигове с нея! dessince, искам да ти кажа, че човек на 4 години задавал най много въпроси през живота си! ( написано е в медицинските книги ). Така че,  трябва да се подготвиш за тази игра на въпроси и отговори! Много питат тогава децата и трябва да имаш готов отговор за невероятни, понякога шокиращи въпроси! Kiss

Flowers Herb Снощи си правих собствено разследване на двата фрага, лутах се в лабиринтите от сцени и реплики. Не искам да бъда конкурент на Катето, тя е всепризната, но се опитах да подредя кадрите и накрая сътворих следното:

Събитията в 2 дни:

Края на епизода:
   Animal Paw Prints Сутринта във вилата Селин и Серкан говорят, Селин се разкрива и ще чака отговор, но няма да го получи. Може Ферит да ги прекъсне, но по вероятно е Серкан да не иска да отговори, защото в епизода последния му поглед е в Еда. Той разбра, че Еда ги вижда и чува и за това Селината няма да получи отговор.
   Animal Paw Prints Всички си тръгват. Серкан веднага се среща с Енгин (той е със същата черна ризка от вилата), защото от вечерта разговора остана недовършен. Говорят за Еда и Серкан разказва как Еда въздейства върху хората. "Знае как да им влезе в главата". Енгин: "Това наричаме любов, братле!".
   Animal Paw Prints После Серкан се прибира, преоблича се със синя риза. Еда също се прибира, облича карирано сако, бял потник и къси панталони. Може би на терасата говорят с Джерен и Еда казва: "Договорът със Серкан приключи. Серкан и Селин ще се съберат".
   Animal Paw Prints Серкан и Еда се срещат или във фирмата, или при Серкан, нали Серко извика екипа да работят при него?!
   Animal Paw Prints Еда и Серкан са отишли в къщата, където отварят дървените врати. Не може да се разгадае каква е тази празна къща, как попаднаха там двамата и за какво. Еда държи в едната ръка лист, в другата ръка писалка.
Разговора, който водят там, отначало е с благодарности един към друг. " Благодаря, Серкан Болат! Даде ми седмици, които няма да забравя никога!" Серкан: "Ти също ме събра със Селин. Изпълни мисията си". Двамата са тъжни, прегръщат се като за сбогуване. След това ще настъпи обрат. Предположението ми е, че Серкан й предлага да работи по проекта на тази къща, за да не си тръгне. Еда е ядосана и казва: " Ако искаш някой в живота си ... вместо да му предлагаш работа, може да направиш нещо много просто. Да кажеш: "Не си тръгвай!". Така се прави! " Еда е много разочарована и си тръгва разплакана. Последната й капка надежда изтича със сълзите й. Серкан пак беше робота, който Еда познава.
   Animal Paw Prints През деня Селината с розовата рокля на точки размишлява за отговора на любимия си Серкан и отива при Айдан, като й казва: "Наясно съм, че не е лесно решение, но той трябва да помисли и да вземе решение!"
   Animal Paw Prints Когато Серкан е в спалнята си със снимката на двамата в ръка, той си спомня последните думи на Еда.  Разбира, че я е загубил завинаги.
   Animal Paw Prints Серкан е тъжен и разстроен  и отново се среща с Енгин, може би Енгин е дошъл при него. Серкан: "Не мога да кажа "не тръгвай" на някой, който иска да си тръгне!" , а Енгин му казва: "Остави сега гордостта и логиката настрана, просто случай сърцето си!"
   Animal Paw Prints Серкан ще заспи разстроен, че сам е виновен за това, че Еда ще си тръгне. Разболява се, може би от шока, който преживява. Сейфи (или Енгин) ще й се обадят, че Серкан не е добре. Тя идва, вижда го в това състояние и остава при него. През нощта Серкан започва да бълнува: " Еда! ОстАви ме! Нека дойда с теб!" (може би Еда му е казала, че ще замине). За да го успокои, тя ляга при него и на другата сутрин е кадъра, който толкова ни зарадва - Еда и Серкан на дивана, спят прегърнати. Еда е взела решение и ще си тръгне, но трябва да направи последната крачка в тази история.
   Animal Paw Prints Еда се е приготвила за пътуване и отива при Селин. Трябва да й каже истината:
"Селин. Серкан те обича. Но не може да каже". "Еда, ти си му годеница!". "Не съм му годеница. Не съм." Сега вече е изпълнила до край мисията си. Заминава, за да бъде далеч от Серкан и мечтите си, и да продължи.   
   Animal Paw Prints Мама Айдан му казва: "Довечера отива в Италия! Не знаеше ли?"
   Animal Paw Prints Серка звъни по телефона от колата, но чува "Сбогом, Серкан Болат!"
   Animal Paw Prints Серкан трябва да я спре, отива до тях и вижда сбогуването с приятелките. Еда тръгва с такси за аерогарата, а той я следва и спира таксито. 
   Animal Paw Prints Последния разговор и признанието, което чакаме 10 епизода:
"- Какво правиш? Ще изпусна самолета!
- Добре. ще те изпратя с частен самолет!
- Какъвто и да си, аз си тръгвам!
- Еда, не тръгвай!
- Дай ми една причина да остана, Серкан!
- Влюбих се безумно в теб! "

Heartpulse Вече имаме някаква надежда, че тези двамата най после ще прогледнат! Но няма да е лесно - Серкан да я убеди, Еда да повярва!

Heart Exl Имаме още въпроси: *за празната къща?, * къде изчезна Ферит?, *с какви пари Еда заминава за Италия?. Няма я бабата, може би Еда е приела от Серкан връщането на стипендията.

Stuck Out Tongue Winking Eye Имаше ли смисъл или нямаше, но написах това, с риска, че много неща се повтарят! Направих го, за да не тъпча на едно място! 

Flowers Four Leaf Clover Не знаем как ще продължи историята. До сряда ще късаме маргаритки "Ще замине - няма да замине". Еда е упорита, взела е решение в себе си. Но все пак нали попита за поне една причина да остане. Серкан най после го каза, но дали това ще е достатъчно за нея?! Еда чу, но няма да е лесно да преобърне мислите си на 180 градуса. Серкан отново ще е на ход да показва и доказва истината в думите си! Няма да има скоро целувка! Освен, ако Айшето не е решила, че някои вече са пред аборт и трябва да се намеси по бързо! 

Flowers Hibiscus Свършвам, момичета, досадна отново с дългия си пост!

Heart ExlЕдин съвет: Когато четете дълъг текст, може да използвате "диагоналната система" - като судентите! Или изобщо не четете! Stuck Out Tongue Winking Eye

Kiss Целувки! Kiss

# 482
  • София
neorum, аз четох с интерес. Наистина това е най-логичният развой на събитията спрямо кадрите от двата фрага. Но очаквам всичко от нашите любими сценаристи и могат да ни изнедат. Кой знае какво са ни подготвили?! Но, ако не получим признание най-после, лично аз ще съм много разочарована. Broken Heart

blue, знам си аз, че мислим еднакво. Kissing Heart А за мардинската баба - като казвам злодей, знаеш ги злодеите от ромкомите - те не са си баш злодеи. По-скоро очаквам да всее смут, а после нещата да се наредят. Ако ще имаме истински злодей, който да им спретне някоя голяма лошотия, наистина е по-добре да е друг. Чудя се обаче - защо Еда е толкова сърдита на баба си и не иска да я чува? Възможно ли е бабата да е искала да я омъжи за някой мардински бей? Ще е много смешно, ако се появи с уредения зет и го натресе на Серкан под носа. Не ми се мисли господин ревнив робот как ще реагира. Joy

# 483
Извинявам се, че пак се включвам Blush, но ме провокира разследването на neorum. Аз не знам каква ще е последователността на събитията, но ... откъсите от разговор с Енгин в двата фрага според мен са от една и съща вечер - след връщането от горската хижа. Дрехите на Серкан и Енгин, и обстановката са същите. За терасата - Серкан според мен излъга Еда, че ги е събрала с перушаната, за да се съгласи Еда да си вземе парите за стипендията. Такава им беше уговорката - и двамата трябва да получат нещо (Серкан настоя на това). И понеже е сигурен, че ако Еда смята, че не е изпълнила задачата си по договора (която тя мисли, че е да събере Селин и Серкан) няма да вземе парите му, и няма да може да продължи обучението си. Серкан е доста тъжен, докато ѝ обяснява, че е изпълнила мисията си. Еда му благодари и го прегърна и това беше нейното сбогуване (тя вече си направила плановете явно), просто той не го разбра. Ще включи чак когато Айдан му каже, че Еда заминава. Между другото и нейния глас трепери, имам чувството, че едва сдържа сълзите си. Ханде може да има да догонва Керем по актьорско майсторство, но добре се справя. А и когато работиш с талантливи хора неминуемо попиваш опит.
За другите събития идея нямам кое след кое следва. Да идва вече сряда.

Бърборанке, това е страшна идея - да доведат някой мардински зет от богат род с хилядолетна история (така тежко, тежко). Тогава какъв ревнив Серкан ще видим, чак не ми се мисли SmileySmileSmile

# 484
Ферит е човекът който ще изненада неприятно Серкан по един или друг начин. За мен хич не е доброжелателен. Както се казваше " пътя към ада е постлан с добри намерения". А ако го изиграе чрез мис Перо ще стане мазало.
Винаги съм смятала ,че Феро е скрита лимонка, гаднярче и мушок. Перушана е начинът ,по който се кани да влезе в холдинга и ако стане, Серкан бей ще бере ядове.Rage

# 485
Привет!
Аз мисля, че Еда категорично отказа да получи стипендията си и пари от Серкан и затова предложи да си отработи във фирмата парите, т.е. да работи, без да получава заплата.

# 486

Ситаре Акбаш / Фифи/ е получила специалната награда на фестивала " Altin Koza" , от Тюркан Шарой за участието си във филма Умут Евирген /?/

Скрит текст:
Ситара Акбаш(Фифи) получила специальную награду от Тюркан Шорай на кинофестивале «Altin Koza» за свою роль в фильме Умута Эвиргена. Поздравляем!

# 487
Здравейте, чудесни сте Heart Decoration
Нещо за настроение, страхотна карикатура!

Идеята на бърборанка за мардинския зет е веднъж.
Еда може и да е сърдита на баба си, но в техния род всеки трябва да изпълни дълга си, независимо от обстоятелствата.
Направо си я представих как е дошла с жениха и няма искам, не искам, ще се прави годеж.!
Тогава нашия зетко, ще има да мига с очи. Sad
Ще е много комично, но все пак ми се иска да не е толкова вкоренена в традиции баба от Мардин:stuck_out_tongue_winking_eye:Hug

И аз като Gugutka, мисля, че Еда не прие условието на Серкан за възстановяване на стипендията й, а работата и във фирмата за опит ще е нейната полза от това споразумение.

Страхотни, страхотни сте! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 19:57 от Ninika

# 488
Аз искам мардиската "феодалка " да е 1:1 с Еда ...силна ,пряма , честна  ,открита .А заради голямото самомнение
на  Айдан  ,по-богата и  уважавана  в средите на бизнеса.

Но отношенията Еда-бабане и Айфер -ане  са ми голяма загадка .

Надявам се на стойностна развръзка  от СЦ.

# 489
  • Плевен / София
Аз искам мардиската "феодалка " да е 1:1 с Еда ...силна ,пряма , честна  ,открита .А заради голямото самомнение
на  Айдан  ,по-богата и  уважавана  в средите на бизнеса.

Но отношенията Еда-бабане и Айфер -ане  са ми голяма загадка .

Надявам се на стойностна развръзка  от СЦ.
+1 Hands Plus1

# 490

Ситаре Акбаш / Фифи/ е получила специалната награда на фестивала " Altin Koza" , от Тюркан Шарой за участието си във филма Умут Евирген /?/

Скрит текст:
Ситара Акбаш(Фифи) получила специальную награду от Тюркан Шорай на кинофестивале «Altin Koza» за свою роль в фильме Умута Эвиргена. Поздравляем!
Получила е награда за главна роля във филм драма " I am The Sea" на режисьора Умут Евирген. Не намерих името и информация за филма на турски.
За името Умут Евирген не срещам никаква режисьорска история в мрежата. Само поредица от авантюри, богат плейбой, побойник, собственик на нощни клубове, бивш партньор на Туба Буюкюстюн и настоящ на Мелиса Шенолсун.

# 491
От Туитър:

П.С. Керем и като дядо ще е симпатяга ... Wink

# 492
# 493
# 494

Това ли беше подсказката Joy не разбирам  турски, само отделни  думи,  но разбрах, че Сейфи пита за фрагмана дали е истина или сън и всички му отговарят уклончиво Joy "не знам", "знам, но няма  да кажа" Joy ужасни са , обичат да ни държат на тръни Sweat

Общи условия

Активация на акаунт