Отговори
# 465
Страхотни коментари, както винаги, прекрасни сте момичета!
Днес моето малко момиче, моята сбъдната мечта става на 3! Почерпете се, макар и виртулно за нейно здраве!

Скрит текст:
Честит рожден ден, дете!Бъди героя на мама и тати ! Когато пораснеш не забравяй да запазиш най-големите си фантазии и да ги изпълняваш. Защото невъзможно днес, става възможно утре. Изпълнявай своите мечти по детски, да вярваш в тях до последно и никога да не се отклоняваш от верния път!
---------
Много ми прилича на нашия Керем/Серкан  Simple Smile...

# 466
dessince, да е жива и здрава принцесата! Да е винаги радост на мама и гордост на тати! Да расте весела, усмихната, малко палава, но повече послушна! 🎉
Голяма е чаровница. ❤

# 467
  • София
Е, много е чаровен, особено усмихнат:

https://www.instagram.com/p/CFZPt6Jq-dq/?igshid=14n84e39u2mw

Heart Eyes

# 468
dessince, прекрасна е малката госпожица Heart EyesKissing HeartHeart. Присъединявам се и аз към пожеланията. Нека расте здрава, усмихната и безгрижна, заобиколена от много обич и верни приятели. Flowers HibiscusSparkling HeartPurple HeartBlue HeartGreen HeartHug Нека порасне силна и уверена в себе си млада дама. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 469
# 470
dessince, честита рожденичка, да ти е жива и здрава! Flowers Hibiscus
Ново:

# 471
Извинявам се , че се намесвам толкова рязко , но много би ми било интересно да чуя Вашите разсъждения относно героите , за които съм писала и аз.
Естествено, че се интересувм от Еда и Серкан, но Вие за тях всичко сте изписали и аз нямам какво да добавя повече.

# 472
  • Плевен / София
dessince, честита рожденичка, да ти е жива и здрава! Flowers Hibiscus
Ново:

Скрит текст:
Серкан се усмихва така само когато Еда е около него Grinning
Идвам да се разпиша! С мъжо наваксахме и доизгледахме до епизод 10, чак не сме спали снощи Grinning  сега в интерес на истината , нямаме търпение да излязат новите епизоди. Макар , че се разочаровах, като прочетох във ФБ , че май официално са заявили , че ще са 13 епизода. Дано не е вярно , все пак рейтингите са високи .

Аз идвам да коментирам Енгин. От самото начало аз мислех , че ще се влюби в Джерен, Пъръл не я виждам с него , обаче май наистина се оказа , че е влюбен в двете ? Не знам, но наистина си мисля , че ще е с Джерен , може би...
За Мело все си мисля , че ще е много подходяща за Сейфи,  но не знам дали ще ги направят екранна двойка. Забавляват ме двамата , големи са скици. Grinning
Фифи не я виждам изобщо с Ердем, но пък като ловиха риба , тя каза, че мечтае за мъж, който само да командва , така че знае ли човек..
Селин имам усещането , че буквално ще остане сама . Ще изгуби не само Ферит, но и Серкан.
Фифи въобще не я виждам с мъж до нея.....Мело е прекалено отнесена и със Сейфи ще станат взривоопасна комбинация, а и имам чувството, че той е на другия бряг...
Енгин е за мен скрита лимонка....Имаше желание да се сближи с Пъръл, но Джерен влезе като ураган в неговият свят и тя като Еда направи живота му цветен...Пъръл е прекалена сухарка, работохоличка като Серкан и Селин...те затова са и приятели де....чудя се как Енгин е оцелял сред тях....

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 15:31 от gostenka68

# 473
Едно забавно клипче, което ми се появи в Туитър: Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1307479997343584256

# 474
След еуфорията от фрага, сега си го пуснах отново за да чуя любимото: Влюбих се лудо в теб! Еми тук ще ни изпързалят СЦ. Бих повярвала, ако не познавах играта на Керем Бюрсин. Но той прави 1000 мимики в секунда, той може да изрази чувства и без да каже и дума. И това изказване по-скоро ми звучи ... иронично. Както имаше коментари, може би ще има продължение от рода .... това ли искаше да чуеш?!

# 475
Здравейте момичета,
Не знам дали е пускан линк преди, но намерих едно доста дълго и интересно интервю с превод на английски, където Керем говори за детството си, живота в Бостън и университета, театъра и актьорството (родителите му са били против в началото, но той решил да се лансира след като най-добрия му приятел е загинал при инцидент с колело), хората, които са променили живота му, спорта (преди е тренирал плуване и даже е държал рекорди на 100м) и т.н. Той споделя и за каузата,  която защитава относно правата на жените (въпреки, че не харесва израза защото е сексистки и това са чисто и просто човешки права) и насилието срещу жените. Дори той е бил още преди години единственият турски актьор, който е говорил за насилието над жени в сериалите.
Цитирам и едно негово интервю, което споменават и което е доста показателно за човекa Керем:
“Може би да си “идеален мъж” е не само за мен и моите постижения. Защото животът не е само за мен. Той е да помагаш на другите, да допринасяш за здравето, успеха и щастието им. Това е което може да ме направи “идеален човек”. Винаги предпочитам да давам, това което вселената ми е дала.”

https://youtu.be/P28UfEI59bY

Сега си мисля, че продуцентката и Айшето са го избрали и заради каузата му. В крайна сметка нашият сериал е сериал, който поставя жените на преден план. А и само той може да изиграе Серкан Болат по този уникален начин.
Нашите са единственият летен сериал в топ 10 на седмицата🥂🍾.

Хубав ден и лека седмица 🌼!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 16:04 от druon77

# 476
Едно забавно клипче, което ми се появи в Туитър: Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1307479997343584256

Hands Plus1 Smile Smile Smile

# 477
Идвам да се разпиша! С мъжо наваксахме и доизгледахме до епизод 10, чак не сме спали снощи Grinning  сега в интерес на истината , нямаме търпение да излязат новите епизоди. Макар , че се разочаровах, като прочетох във ФБ , че май официално са заявили , че ще са 13 епизода. Дано не е вярно , все пак рейтингите са високи .

Аз идвам да коментирам Енгин. От самото начало аз мислех , че ще се влюби в Джерен, Пъръл не я виждам с него , обаче май наистина се оказа , че е влюбен в двете ? Не знам, но наистина си мисля , че ще е с Джерен , може би...
За Мело все си мисля , че ще е много подходяща за Сейфи,  но не знам дали ще ги направят екранна двойка. Забавляват ме двамата , големи са скици. Grinning
Фифи не я виждам изобщо с Ердем, но пък като ловиха риба , тя каза, че мечтае за мъж, който само да командва , така че знае ли човек..
Селин имам усещането , че буквално ще остане сама . Ще изгуби не само Ферит, но и Серкан.
Енгин има доста сходства в характера с приятеля си. И той - да има как някоя да го грабне и докато се усети да е женен с две деца без да се налага да се напъва с ухажване.
Разочарована съм, че хвърли око на Джерен. Но пък от житейска гледна точка това е най-истинското развитие на образа. Мъж рядко успява да бъде приятел с жена без задни намерения.
Неговата история е някак умалено копие на Серкановата - правилната жена /Пъръл/ и новото предизвикателство /Джерен/.
Сейфи е възрастен според мен за Мело. На мен много ми харесаха заедно с лелята на Еда.
За Мело не виждам подходящ персонаж за сега. Както и за Фифи. Ердем чат-пат става, но е твърде отвеян и отстъпчив според мен. Като приятел на Великолепната четворка го бива, но като гадже бързо ще омръзне на решителната Фифи.
Много ми харесва Великолепната Четворка. Как се критикуват, иронизират, шегуват една с друга и как неистово се подкрепят в нужда. Толкова са цветни и различни, но прекрасни - като букет от полски цветя.
Селин вероятно ще остане сама, особено ако Ферит завие в посока отмъщение за несподелената любов.
Защото тя на първо място е невероятно лоялна към холдинга и отговорнастта си като притежателка на част от него. Прикри Ферит за простотията с договора, защото той супер нелепо обясни, че се е пошегувал. Още една подобна шега от него и тя ще заподозре злонамереност и тогава с отношенията им наистина ще  е свършено.
Смятам, че ако Серкан седне и поговори човешки с нея за чувствата си към Еда тя ще го разбере, ще приеме загубата и ще се почувства след време освободена да търси щастието си на друго място.
Сега е с единия крак извън връзката с Ферит, защото се страхува да не изпусне и минималния шанс да бъде със Серкан. И аз я разбирам напълно - вложила е толкова години емоции, чувства, енергия че не иска да се откаже лесно от тази идея (повече от мечта), защото сега й се струва, че все едно ще се отрече и зачеркне 2/3 от същността на досегашния си живот.
И накрая на това пространно изложение ще кажа - комплименти на сценаристите за образите, които изграждат. Макар и летен, макар и ромком, този сериал ни дава материал за анализ.

# 478
dessince, Честит рожден ден на прекрасното ви дете! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
Нека имате един вълшебен ден на радости и усмивки!
На малката фея, желая едно весело детство, нека е цветно, слънчево и игриво!

# 479
  • София
Butterfly:3, по темата с второстепенните герои - в този сериал някак си историята се завъртя предимно около Еда и Серкан. Такава магичност витае около тях, че грабват вниманието и не позволяват на друг да го получи. Поне при мен имат този ефект. Интересни са ми и другите персонажи, забавлявам се с тях, но вътрешно си мисля “хайде, хайде, по-бързо да минава тази сцена и да идват пак Еда и Серкан на хоризонта”. В другия ромком на Фокс главните герои нямат тази химия, затова пък второстепенните са много добри и покрай тях се случват интересни неща. Понеже не сме в темата за тях, няма да задълбавам. Ако трябва да избирам между двата сериала, гласувам с две ръце и 10 пръстчета за нашия сериал, но това се дължи изцяло на екранната двойка ЕдСер, които просто ме завлядяват и залепват пред екрана. Докато другия сериал го следя не заради основната любовна история, а заради сюжета като цяло и повече заради случките покрай второспенните герои, които внасят много цвят в картинката. Мисълта ми е, че според мен и при нас има хляб за интересни сюжетни линии покрай останалите персонажи, просто сценаристите трябва да се постараят. Защото се притеснявам, че само главните герои няма да успеят да изнесат целия сериал, ако искаме да гледаме 50 епизода, например. Simple Smile

Енгин е интересен персонаж. Според мен трябва да го сближат повече със Серкан. В момента липсва броманс в сериала. А във всеки сериал е хубаво да имаме едни такива мъжки отношения. Не ми допада триъгълника, който заформиха с Джерен и Пъръл. Според мен и двете героини, макар и много различни, са симпатични и имат своите качества, затова заслужават точен мъж, който да ги цени. В началото, след като се запознаха на годежа, мислех, че ще съберат Джерен с Енгин. После пък се сприятелиха и тя му помагаше за Пъръл. Тогава наистина повярвах, че той е влюбен в Пъръл и ми харесваше динамиката между тях. Как единствено той успява да я извади от нейния роботски режим. Към днешна дата предпочитам Енгин да е с Джерен. Според мен трябва да развият образа му, да спре да слуша кой какво му казва и да послуша сърцето си - за което съветва и Серкан. С Джерен биха били добра двойка - забавни и нещо като Купидони за нашите любимци. А на Пъръл ми се иска да намерят някой нов и достоен, който да я извади от комфортната й зона.

Относно Сейфи, той дефинитивно е на другия бряг. От самото начало си го мисля. Дори актьорът смятам, че е гей. Нямам нищо против и съм на мнение, че този тип герои внасят много хумор във всеки филм. Мисля, че и това му е ролята тук. Да подкрепя Айдан и да гледаме комични моменти с тях. Отношенията Айдан/Сейфи ми напомнят на тези на лелята и Корайчо от Любов под наем. Същите образи са! Много ме разсмиват. Очаквам да развият образа на Айдан, като разкажат повече за фобията й, другия син и разрива в отношенията й с Алптекин. Надявам се да измислят нещо добро, защото Айдан като персонаж има голям потенциал.  

Ферит и Селин са другите, в които виждам хляб. Аз харесвам Селин като образ. Надявам се да не я превърнат в озлобената бивша, която плете интриги. Напротив. Предпочитам да я видя като зряла жена, продължила напред с живота си и приела невъзможността да бъде със Серкан. Дали ще я омъжат за Ферит или не, няма значение. Покрай нея могат да измислят доста неща вбъдеще. Ферит също е интересен образ и се надявам да не го превръщат в злодей. Според мен могат да ни изненадат с нещо приятно около него.

Имам големи очаквания от новия злодей. Защо това да не е бабата? Защо, след като Серкан и Еда се съберат, да не се появи бабата с гръм и трясък, за да заяви, че Серкан не е достоен зет за мардински род. Все пак всички сме чували и знаем, че в Мардин се спазват много старите традиции. Там все още са на почит уредените бракове и т.н. Ще се забавлявам много, ако някой каже на Айдан, че нейният син не е достоен за зет, защото не е с подходящо потекло, ай сиктир. Joy

Мело, Фифи, Лейля и Ердем са тук, за да внасят цвят и го правят много добре. Не знам дали нова любов за Мело ще е толкова интересна за гледане, нито реална връзка между Ердем и Фифи - не мога да си ги представя като двойка. На този етап са ми достатъчно смешни (Ердем и Фифи), както са си. Мело, може би, е по-добре да се развие професионално и да израстне емоционално. Но за леля Айфер ми се иска да измислят някой. Всъщност “учителят по грънчарство” на Айдан е подходящ типаж, но надали - нали актьорът щял да бъде гост само за няколко епизода.

Получи се дълъг коментар, дано да имате търпение да ме изчетете. Накратко, исках да обясня колко интересни персонажи си имаме, и че всичко е в ръцете на сценаристите. Simple Smile

Хубав следобяд, момичета! Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 16:49 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт