Отговори
# 450
Тъкмо и аз си мислех, че отдавна не е заспивала Еда, ако заспи след признанието на Серкан ще е уникално направо 😄

# 451
Според мен това е къщата, където са починали родителите на Еда.

Серкан може би за прощаване е подготвил нещо специално за Еда. Къщата е празна, вижда се на този кадър.
А двамата отварят в синхрон прозорците т.е. нещо като ново начало или нов живот...
Изключено е да е къщата, където са починали родителите на Еда, защото няма как да е така усмихната! Освен това защо да води Серкан там на този етап?

Ако се доверим на дизи клишетата, може да е домът, в който са живели сем. Болат преди години и един вид Серкан да отваря сърцето си пред Еда, но пак по неговия роботски начин няма да успее да се изкаже до край Rolling Eyes

# 452
Аз мисля, че може да е и някакъв проект, по който ще работят заедно.

# 453
Страхотни коментари, както винаги, прекрасни сте момичета!
Днес моето малко момиче, моята сбъдната мечта става на 3! Почерпете се, макар и виртулно за нейно здраве!

Скрит текст:

# 454
  • Плевен / София
Днес моето малко момиче, моята сбъдната мечта става на 3! Почерпете се, макар и виртулно за нейно здраве!

Скрит текст:
Честит рожден на малкото слънчице
Пожелавам и да е много здрава и все така усмихната
Относно нашите влюбени гълъбчета.....не знам къде отварят тези врати, но ми се иска да отворят сърцата си един към друг.....Време е вече, аз се уморих , а за тях не знам как е....
И малка забележка към стилистите обличащи Еда....тази комбинация сако+къси панталонки за мен е неразбираема....аз ли съм демоде
Хубав ден и събирайте сили за сряда...Еда може да не припадне заспивайки, но аз може и да го направя, ако отново се разминат

# 455

Скрит текст:
Да ти е живо и здраво Слънчицето!!! Прекрасна е ! LollipopIcecreamLollipop
И има от боята на Керем Wink, но на мацки русото е още по-неустоимо! People Princess

# 456
Честит рожден ден и от мен на малката принцеса!Да бъде все така усмихната,лъчезарна,да има едно страхотно детство и много да Ви радва ! Heart

# 457
dessince, честит рожден ден на малката сладурана! Да е много здрава, щастлива и усмихната.

# 458
  • София

Скрит текст:

Честит празник и от мен на малката ти дъщеря! Желая й много здраве и изпълнено с весели игри, радостно  настроение и слънчеви усмивки детство! BirthdayBalloonParty Time

# 459
dessince, да е жива и здрава малката сладурана и много да ви радва! Balloon BirthdayGift Tada

# 460
  • София
dessince, прекрасна е дъщеричката ти! Да й е честит празникът, желая й много здраве, щастие, обич и безгрижно детство. Sparkling Heart Animal Unicorn Flowers Cherry Blossom Dango Ribbon

# 461

Скрит текст:
Честит рожден Ден на малката, красива принцеса! Sparkling Heart

# 462
dessince  , честита ти рожденичка , да е жива и здрава, все така усмихната Heart
П.п. моят син също е 2017 набор Blush

Днес очакваме подсказки дали признанието е сън или реалност,  ако попаднете  на нещо в инстаграм или туитър , споделяйте! Ако нямах другиа работа  щях цял ден да вися в социалните  мрежи , ама нейсе Joy

# 463
  • Пазарджик
dessince, Честит рожден ден на сладкото бонбонче! Да е благословена, здрава и щастлива! BirthdayLollipopBalloon

# 464
Здравейте,

Десинце, щастливо детство на твоето малко слънчице!

Да вземе Еда да прочете упътването на Серкан, че да може по лесно да разчита фабричните му настройки... При него реакциите са непредвидими и трудни за разкодиране.

Общи условия

Активация на акаунт