и се сгоди за нея въпреки, че знаеше за чувствата и към Серкан. С бързата сватба според мен действа на принципа "клин, клин избива"....Кой знае, може и да обърне палачинката, ако Селин го зареже пред олтара
Важното е той да си я харесва... Иначе някъде четох, че Керем си пада по светъл тип жени, нещо подобно на него самия... От сериала мисля, че актрисата, която изпълнява ролята на Пъръл, би била негов тип... Но в привличането между мъж и жена не винаги 2 + 2 прави 4. Така че залагаме на Хандето...
Да е успяла да му завърти главата не само в сериала, а и примерно в реала...
Гледам ги по онлайн излъчванията и си мисля, че все още свенливо подхождат един към друг... Иначе Керем е по-освободен и по-комуникативен. Обигран изглежда... Като кавалер поема отговорността върху себе си, лекичко ми изглежда заинтригуван от Ханде... Добре я беше проучил, примерно... тя не помнеше неговата рождена дата, макар че бяха празнували този ден на сета... Докато той веднага назова деня на нейния рожден ден... И други неща ми направиха впечатление, ама няма да досаждам повече... Лека вечер на всички! 

сега в интерес на истината , нямаме търпение да излязат новите епизоди. Макар , че се разочаровах, като прочетох във ФБ , че май официално са заявили , че ще са 13 епизода. Дано не е вярно , все пак рейтингите са високи .

, аз също съм с пъстри очи - сиво зелени със светло кафяво около зеницата . Излищно е да казвам ,че се влияят от дрехите , светлината , даже и от настроението. Моят мъж ги определея като ''змийски '' 
, за да сме сигурни . Това не е лошо като идея , нали ? 

Препоръчани теми