Отговори
# 405
Вай бе, изпреварили сме Доктора чудо.

# 406
Ехаа, браво, чудесни рейтинги. ❤❤

# 407
  • София
Момичета, три неща:

neorum, обожавам да чета коментарите ти! Прекрасни са всеки път. Simple Smile

Рейтингите - топ!!! Все така да продължаваме. Hands V И аз се учудих, че сме изпреварили Доктора. Евала!

Клипчето от интервюто зад кулисите - много ми харесва, че вече са се сближили и отпуснали. Личи си, че не се притесняват един от друг, което само може да им помогне. Ханде как свободно си е поставила ръката на рамото му... Според мен това, че и двамата са необвързани, също помага допълнително. Някак си играта им е по-непринудена. Гледах другия ромком на Фокс и там Джан си играе супер, но Йозге не ми е убедителна нещо. Знам, че си има сериозен приятел и според мен това донякъде пречи. Не си позволява никаква близост с Джан, нито имат лайфове като наще и т.н. Радвам се за избора на актьорски състав при нас. Много добри попадения има. Евала отново! Simple Smile

# 408
  • София
Един сценарий и от мен.Еда заминава за Италия,Серкан го гони ревността ,но и не би си признал прави всичко работейки по 20 часа на ден за да подготви проект в последния срок в който може да участва и естествено щом е вложил сърцето и душата си го печели.Заминава и той за Италия да подпише договора и едно от условията е да има право да избира проектантите и те да са студенти/всички знаем защо/.Следвайки сърцето си Серкан е в Италия,запазвайки една част от характера преди Еда той е работохолика който трябва лично да наблюдава изпълнението на проекта.С Еда се виждат чак когато тя отива изпратена от университета на работа при него.Сърцето и трепва а устните говорят обратното ти защо си тук ,какво искаш от мен,и тогава чуваме едно истинско признание от Серкан.–Еда не разбираш ли където си ти там ще бъда и аз,искам да не сме заедно само на работа ,а и ж живота,ти си моята усмивка,надежда...Еда,с теб аз съм човек,един влюбен мъж а не робот,нима не го усещаш ......

# 409
Видях този пост в Tumblr и не можах да се сдържа от смях и да не споделя 😂.
“ Аз, след като гледах втория фраг на епизод 11: Серкан най-после може да мине captcha теста”.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 17:36 от druon77

# 410
“ Аз след като гледах втория фраг на епизод 11: Серкан най-после може да мине captcha теста”

JoyJoyJoy
Ами , не е много сигурно. То обяснението му е едно такова - роботско. JoyJoyJoy

# 411
Привет!
Аз залагам на пълното изречение от фрага:
"Защото съм безумно влюбен в теб ... това ли искаше да чуеш?" и тя си тръгва с таксито...бълнуването е после, когато й се обаждат, че Серкан е зле...

И аз има подозрения, че ще има такова продължение на фразата. Но ако наистина е така, не знам кой ще спаси Серкан от гнева на феновете. Преди Еда да се врътне и да си тръгне заслужава да му подари и един хубав шамар. Дано да не се окажем прави.
Иначе бълнуването е преди това май, ако съдим по разследването на супер_катя Simple Smile

# 412
  • Плевен / София
“ Аз, след като гледах втория фраг на епизод 11: Серкан най-после може да мине captcha теста”.

да...това си е точно в десетката 😀

# 413
  • София
Момичета,

аз пък попаднах на това клипче и се смях от сърце. Бързам да го споделя с вас:
https://www.instagram.com/p/CFXA5Y2gkWq/?igshid=179opu07qmaep

Joy Joy Joy

# 414
Благодаря за преводите на епизода и фрагмента Heart Decoration
Насочихте ме към ново за мен сериалче ,екранизация по Джейн Остин-"Sandoton",задалжително ще гo гледам.Flowers Hibiscus

Обожавам лекия хумор на сериала,така добре поднесен,ненатрапващ,ненатоварващ ,отделено му нормално екранно време/даже ги чакам Лейля и Ердем/
Лейля и възмущението й ,че Серкан е предложил брак по е-mail . Ендер и неговата позиция по отношение на Айфер. Сейфи и голямото му притеснение,че не може да намери майстор по изискванията на Айдан.Много се забавлявам с тях.

Така се смях ,че Айше Кутлу,отново ни заблуди,чакахме ревнивия Серкан,а  поличихме ревнивия Алнтекин.
Айдан,събрала е целия сексапил,който може да съществува,побърка съпруга си с тази черна дантела....

Отношението на Айдан към Еда,обича и тя това цветно момиче,но не може да излезе  от рамките на представите си и нагласата си за Селин.

Освен в конюшните,когато Серкан каза на Селин,че ако слуша логиката тя е жената за него,никъде другаде той не й е давал никакви надежди ,аз не съм ги видяла и чула.По-скоро, Еда е тази ,която обърква мислите на Селин.
Написа послание за нея от името на Серкан/ разбира се това тя не го знае/.При пробата на булчинските рокли,разговора който проведоха,направо я оплете в мисли ,но тя си вършеше работата:kissing: И Селин я разбирам,възползва се от всяка надежда , да си върне любимия,но Ферит,защо го унищава това момче,той пък и той, уж хотели върти,бизнесмен голям,а един договор не прочете като хората,съгласи се с безумни условия,хубаво ,че е наш Серко ,че направо холдинга отлетя:money:

Не се побра в кожата си нашето момче, когато чу за скорошната женитба,не можа да си представи,че ще загуби толкова бързо Еда,че уханието на пъстър и свеж живот отново ще се отдалечи от него,а той така добре се вписа в в този живот.Искаше я винаги до него,като ученик се развълнува,когато тя му определи среща в горската къща,наслаждаваше се на новата й визия,изпиваше я с поглед.Еда се откри пред него,сподели мъчителни неща,а той така хубаво си я гушна и помилва.Казаха си истини,скрити зад договора.Омайно красиви моменти имаха Серкан и Еда в този епизод.Епизод на осъзнаването на любовта.До тук Серкан се подготвяше за любовта,усещаше я,приближаваше се ,но бе по нейната переферия.Любовта му проговори ,а той се заслуша,тя го посети ,той я улови.Еее,приятел в нужда се познава,Енгин допренесе за това осънаване.

Сугурна съм:sunglasses:този път,че истинско признание ще има ,как ,кога ,къде,идея нямам,но го чакам с нетърпение.

Керем и неговата красота:wink: Един такъв магнетичен,завладяващ с поглед и усмивка.С глас в който се потапяш и искаш да говори ли говори/на английски особено е мед за ушите ми/.За пръв път се срещнах с него на снимка,ами като излезнал от реклама на Marlboro По прицип харесвам мургави ,тъмнооки мъже,не типични красавци,даже малко грубовати ,а взех,че се омъжих за слетъл и синеок, ама какво да се прави любов от пръв поглед:blush:
Та и Керем с неговата бледост ,така ми е влезнал под кожата,че измъкване няма.След което го видях на рекламата на Мavi със Серенай,много ми харесаха ,но след което да си призная е имало моменти,когато тя ми е стояла малко грубо до него/само понякога:wink:/Като цяло красива двойка бяха.
Очите му,като хамелеон,потъваш в тях.   .......И най-накрая -таланта му,има го даже в повече това момче,страхотно пресъздава всяка емоция,играе с чувство.Аз мога да говоря за играта му на база на нашия сериал и Seref meselesi ,който гледам в момента,ами прави удивителни образи,толкова различни Серкан и Ийт,а пък той така добре се слива с тях,пресъздава героя си с такава лекота ,така образно ни прави участници в неговата,любов,радост,тъга,мъка,загуби,печелене,отмъщение,приятелство,примирение,остояване,надмощие,
власт,отчаяние,ненавист,отдаденост,инатливост.......Не всеки път мога да разбера героите му,но Керем ни ги поднася по начин по който да ги обикнеш.Талант,талант и пак талант!

# 415
Момичета,

аз пък попаднах на това клипче и се смях от сърце. Бързам да го споделя с вас:
https://www.instagram.com/p/CFXA5Y2gkWq/?igshid=179opu07qmaep

Joy Joy Joy
Честно казано фенките на Керем, за негово и наше щастие, сме много по-умерени в изказване на одобрението си.
Показаното не би ме учудило никак, ако беше обявено името на един друг много харесван по цял свят турски актьор. 😜

# 416
Минавам да кажа колко абсурдна за мен беше сцената на Ферит и Селин при разговора им довел до взетото решение за сватба. За 60 секунди време преминаха от:
 " да се разледим,ти обичаш друг,аз обичам теб" и "така е,много ме е срам"
до :
" хайде, да не слагаме край на нас,а на Серкан,да се оженим и да стоим до сватбата в Италия" и "как да откажа на такъв прекрасен човек"
Що за абсурден разговор,много глупаво...

# 417
Минавам да кажа колко абсурдна за мен беше сцената на Ферит и Селин при разговора им довел до взетото решение за сватба. За 60 секунди време преминаха от:
до :
" хайде, да не слагаме край на нас,а на Серкан,да се оженим и да стоим до сватбата в Италия" и "как да откажа на такъв прекрасен човек"
Също толкова абсурдно като превъртане то на снимките в телефона, Серкан или Ферит, Ферит или Серкан, кой отива на перата ми повече...

# 418
  • Плевен / София
до :
Не е абсурдно, ако единият си мисли за раздяла/Селин/, а другият как да задържи някой, който обича/Ферит/ Stuck Out Tongue Winking Eye
Селин явно заложи на сигурно, а после грешно дочутият разговор и вдъхна надежда за разговора на сутринта....Тя не може да си представи даже, че някоя няма да иска да остане със Серкан....
Серкан не е казал на Селин "остани", но видяхме, че няколко пъти направи невъзможни наглед за него неща, за да остане Еда още и още....

# 419

Joy  Мама не си разпознава роботчето Joy

Общи условия

Активация на акаунт