Отговори
# 420
  • София
Минавам да кажа колко абсурдна за мен беше сцената на Ферит и Селин при разговора им довел до взетото решение за сватба. За 60 секунди време преминаха от:
 " да се разледим,ти обичаш друг,аз обичам теб" и "така е,много ме е срам"
до :
" хайде, да не слагаме край на нас,а на Серкан,да се оженим и да стоим до сватбата в Италия" и "как да откажа на такъв прекрасен човек"
Що за абсурден разговор,много глупаво...
Не е абсурдно, ако единият си мисли за раздяла/Селин/, а другият как да задържи някой, който обича/Ферит/ Stuck Out Tongue Winking Eye
Селин явно заложи на сигурно, а после грешно дочутият разговор и вдъхна надежда за разговора на сутринта....Тя не може да си представи даже, че някоя няма да иска да остане със Серкан....
Серкан не е казал на Селин "остани", но видяхме, че няколко пъти направи невъзможни наглед за него неща, за да остане Еда още и още....

Оставям в поле цитат целия коментар, защото съм съгласна с първото мнение! На мен също ми се стори много внезапно и много крайно предложението на Ферит за сватба след седмица и целия този обрат на 180 градуса в техния разговор ми е много съмнителен! Angry
Не съм убедена обаче в тезата от второто мнение, че Ферит мисли "как да задържи някой, когото обича"! Замислих се над сцените с Ферит (на които беше отделено много време в последните два епизода) и честно казано, въпреки неколкократните му изказвания, че е много влюбен и много обича Селин на мен той не ми звучи правдоподобно! Не са убедителни и действията му, аз поне не си спомням нито една романтична сцена между тях двамата със Селин (единствено си спомням, че при посещението си в дома й в еп. 3 той й поднесе букет рози!)! Не мога да си представя, че един наистина силно влюбен мъж ще търпи физиономиите, думите и действията на Селин (еп. 3 "Толкова си личи, че ревнуваш по лицето ти, по поведението и думите ти")! Както и не допускам, че един  обичащ мъж ще подмине с лека ръка намерената в чекмеджето на Селин картичка от Серкан (написана всъщност от Еда); дочутия в градината разговор между Пъръл и Селин; уловената неколкократно в лъжа Селин; подслушания разговор между Серкан и Селин пред конюшнята; непрестанните обеди и вечери насаме на Селин със Серкан, завоалирани като служебни ангажименти! Колкото и либерален да е (както той самия каза за себе си) Ферит, не би търпял всичко това, не би неглижирал поведението на Селин! Цялото поведението на Ферит и открито враждебното му отношение към Селин в еп. 9; интереса и любопитството проявени на няколко пъти спрямо Еда (по време на гостуването им у Серкан; преди интервюто в горската къща), както и финалното изречение от разговора им със Селин в еп. 10 "Или ще сложим край на връзката ни, или на Серкан!" ме карат да мисля, че Ферит не е "добрия герой" и че на него времето в този епизод му беше нужно за да измисли или за да получи указания за по-нататъшни действия! Моите заключения, като се аргументирам с видяното до тук са, че Ферит тепърва ще играе все по-важна роля в сериала и не знам чий агент/представител ще се окаже (дали от него няма да изскочи връзка с Мардин?), но определено ако се стигне до сватба в крайна сметка, тя няма да е по любов, а защото Ферит играе роля за която е важно да влезе в холдинга и вече видяхме първия му (макар и неуспешен) опит за това!
Хубава неделна вечер! Nature First Quarter Moon With Face

# 421
Ферит е човекът който ще изненада неприятно Серкан по един или друг начин. За мен хич не е доброжелателен. Както се казваше " пътя към ада е постлан с добри намерения". А ако го изиграе чрез мис Перо ще стане мазало.

# 422
И аз мисля, че Серкан наистина ще си признае, нещата ще се оправят, но интригите щв дойдат от Ферит.

# 423
  • Плевен / София
Аз си мисля,че за момента Ферит наистина обича Селин, иначе не би полагал толкова силия, като да купи фалиралата фирма на Каан, за да не излезе наяве лъжата на Селин....
Относно романтиката....той и приготвяше закуска всяка сутрин Kissing Heart и се сгоди за нея въпреки, че знаеше за чувствата и към Серкан. С бързата сватба според мен действа на принципа "клин, клин избива"....Кой знае, може и да обърне палачинката, ако Селин го зареже пред олтара Grinning

# 424
Както казах, не знам на къде ще тръгне сериала, но според мен сценаристите си оставят много вратички. Например този запис от Каан. Може да го използват или не, според нуждите на сериала по-нататък. Та и Ферит още може да не е ясно какъв ще го играе.

# 425
Имаше една реплика на Ферит след като Каан си тръгна насочена към  Серкан според мен, перифразирам " това не е края", така че г-жа Кутлу може да ни изненада неприятно.

# 426
  • Плевен / София
Имаше една реплика на Ферит след като Каан си тръгна насочена към  Серкан според мен, перифразирам " това не е края", така че г-жа Кутлу може да ни изненада неприятно.
мисля, че беше" малко му е"

# 427
Цитат
След което го видях на рекламата на Мavi със Серенай,много ми харесаха ,но след което да си призная е имало моменти,когато тя ми е стояла малко грубо до него/само понякога:wink:/

Като няма нов фраг, който да обсъждаме, да обсъдим Керем и евентуално Ханде...  На мен Серенай никога не ми е била в класацията на  симпатичните и харизматични  актриси... Много ми е безлична някак... И до Керем не я харесвах... Не че Керем ме е питал, де .. .Smile Важното е той да си я харесва...  Иначе някъде четох, че Керем си пада по светъл тип жени, нещо подобно на него самия... От сериала мисля, че актрисата, която изпълнява ролята на Пъръл, би била негов тип... Но в привличането между мъж и жена не винаги 2 + 2 прави 4. Така че залагаме на Хандето... Wink Да е успяла да му завърти главата не само в сериала, а и примерно в реала... Wink Гледам ги по онлайн излъчванията и си мисля, че все още свенливо подхождат един към друг... Иначе  Керем е по-освободен и по-комуникативен. Обигран изглежда... Като кавалер поема отговорността върху себе си, лекичко ми изглежда заинтригуван от Ханде... Добре я беше проучил, примерно... тя не помнеше неговата рождена дата, макар че бяха празнували този ден на сета... Докато той веднага назова деня на нейния рожден ден... И други неща ми направиха впечатление, ама няма да досаждам повече...  Лека вечер на всички!

# 428
Не мисля,че признанието е реално ,но ще видим

И някои нещица от мен Simple Smile
Липсваше ми активноста на Керем която не касаеше дизито определено

# 429
Идвам да се разпиша! С мъжо наваксахме и доизгледахме до епизод 10, чак не сме спали снощи Grinning  сега в интерес на истината , нямаме търпение да излязат новите епизоди. Макар , че се разочаровах, като прочетох във ФБ , че май официално са заявили , че ще са 13 епизода. Дано не е вярно , все пак рейтингите са високи .

Аз идвам да коментирам Енгин. От самото начало аз мислех , че ще се влюби в Джерен, Пъръл не я виждам с него , обаче май наистина се оказа , че е влюбен в двете ? Не знам, но наистина си мисля , че ще е с Джерен , може би...
За Мело все си мисля , че ще е много подходяща за Сейфи,  но не знам дали ще ги направят екранна двойка. Забавляват ме двамата , големи са скици. Grinning
Фифи не я виждам изобщо с Ердем, но пък като ловиха риба , тя каза, че мечтае за мъж, който само да командва , така че знае ли човек..
Селин имам усещането , че буквално ще остане сама . Ще изгуби не само Ферит, но и Серкан.

# 430
Пък аз да кажа коментара на моя мъж спрямо Селин. "Това жена ли е, това е ......" Тази  реакция е продиктувана от последното и изречение - "Ако има и малка надежда да сме заедно, аз ще се откажа от Ферит." Колко влюбен трябва да си за да приемаш жена, която явно обича друг и си играе с чувствата ти.

# 431
Добра вечер , момичета Heart Eyes
Аз гледам 3 сериала , този ,  Чудо доктор и Дъщерята на посланика . За ДП си имаме ядове със СЦ  , които прахосват таланта на топ актьори като Неслихан Атагюл и Енгин Актюрек , също и останалите в сериала . За сега рейтинга държи , ама до кога ...
Нашето свежо сериалче и ЧД са не само в една ТВ , но и са на една и съща продуцентска компания +  на една и съща продуцентка Асена Б . и много ме радва че са в първите редици на рейтингите .  Тези рейтинги ми дават надежда ,че нашия сериал ще остане и ще продължи . Защото Фокс имат 9 обявени сериали и някои трябва да отпаднат...
Не искам да гадая какво ще се случи , всичко е в ръцете на СЦ , просто се забавлявам с прекрасните ни герои , главни и поддържащи . Големи са сладури всички .
Сега да се изкажа и аз за очите на Керем ( за съжаление не сме го виждали на живо и само си гадаем ) . И аз си мисля ,че е колега Grinning , аз също съм с пъстри очи - сиво зелени със светло кафяво около зеницата  . Излищно е да казвам ,че се влияят от дрехите , светлината , даже и от настроението. Моят мъж ги определея като ''змийски '' Joy
Но мисля ,че на Керем са сиво - светло кафяви . Има такъв цвят , имам познат с такива очи , майка му също . Няма зелено само кафяво около зеницата и останалата половина  сиво . Защото макар и малко да съм гледала Керем ( наколко епизода на Градът ... и няколко червени килима със Серенай ) съм останала с впечатлението за такъв цвят очи . Не виждам зелено в очите му ( както при Туба Б. и Берен Саат например ) , а понякога ми приличат на тъмно сини . Иначе в нета чета коса и очи св.кафяви  , (за мен косата му е тъмно руса даже тъмно червеникаво руса  например ), но това се пише от потребители . Можем да го попитаме той да ни каже какви са му очите Simple Smile , за да сме сигурни . Това не е лошо като идея , нали ?

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 21:17 от Phillipine

# 432
Абе да ви кажа и за Бурак(Йозчивит)и за Керем ще тичам и аз с 300 😆😀 много си смях на клипчето с пробиването на стената. Сега като го казахте това за разговора между Селин и Ферит-тъпичко си беше. Някакво никакво,недомислено.

# 433
Добър вечер момичета,
Аз не мисля, че сценаристите ще заложат на дълга раздяла. Не виждам как Серкан би издържал повече от месец без Еда. Та той изпадна в такава паника, че им остава само седмица в последния епизод! Серкан много добре си дава сметка, колко стойностна жена има до себе си. Освен това тя му помогна адски много и в професионален план (клиентите му инвеститори и г-н Фикрет я обожават) и промени динамиката във фирмата му (служителите му усещат положителното влияние на Еда).
В последния епизод той още веднъж разбра каква невероятна жена има до себе си с признанието на Еда за родителите й и когато заедно със Селин и Ферит се подготвяха за интервюто. Серкан според мен дори открито се подигра на Селин за скъпите и повърхностни неща, които я правят щастлива. Докато отговорите на Еда бяха толкова уникални като самата нея:
🌸 красиво проектирана ботаническа градина, защото за нея са важни красотата, естетиката, перфекционизма и цветята разбира се.
💌 бележка написана специално за нея, като тази която той написа и с която докосна душата й и спечели прошката й;
🥧 глупавите бисквитки, които прави с момичетата, защото са символ на приятелството и силната връзка, която имат помежду си както и на специалните моменти прекарани заедно.
Та Серкан знае, че втора като Еда няма, както му каза и Ферит трудно ще намери жена, която да го търпи. Той ще има избор между Селин, скучните й дружки от висшето общество или някоя злототърсачка.  Докато Еда, ако замине свободна като птичка и то в Италия... Mamma mia...С тези италианци едва ли ще остане дълго време без обожатели.

Относно Ферит, аз имам една налудничава теория. Мисля, че той ще изостави Селин и ще се влюби в Еда или поне ще се сприятели с нея. Аз долавям едно спокойствие в моментите между Еда и Ферит, особено този в последния епизод. Той още, когато се запозна с Еда на плажа в еп.1 каза на Серкан, че Еда е красива и Селин го разстреля с поглед. В последния епизод каза на Еда, че е убедил Селин да се оженят като и е казал, че Серкан никога не би я оставил и я попита какво я прави щастлива и т.н.. Струва ми се, че Ферит наистина цени Еда.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 22:11 от druon77

# 434
Последните дни имах малко задачки-закачки и повече ви четях, че нямаше време да се включвам своевременно в обсъжданията, момичета, но с гордост мога да кажа, че темата ни си има свой собствен ритъм и винаги има нещо интересно за четене (и гледане), за което благдаря на всички, които се престрашават да споделят Heart

Не знам дали ще има трети фраг, а резюмето го пускат чак във вторник обикновено, затова ще си дам предположенията за новия епизод на база информацията, с която разполагаме до момента.

Сигурна съм, че Серкан няма да даде отговор на Селин, затова и тя ще очаква с такова нетърпение решението му, но Еда ще приеме цялата ситуация като ясна - Серкан постигна, това което искаше - върна си Селин, затова и в имението на сем. Болат обявява мисията си за приключила. Там Еда е с карираното сакенце. Имаме още три сцени, в които е с него: в офиса на Серкан; със Серкан в някаква къща и когато Серкан бълнува. Кое след кое следва, не се наемам да гадая.

Убедена съм обаче, че ще има повторно връщане на пръстена, но този път можеби няма да е лично. Аз си държа много, че в една от сцените Серкан чете писмо, при това е облечен по същия начин, както когато има треска... досещате се на къде бия Wink

Еда си спасява роботчето, но то явно на сутринта се връща към фабричните си настройки и за пореден път ще изпрати грешен сигнал към нея (или пък тя грешно ще го разкодира). Струва ми се, че сцената от първия фраг, където ядосано си оправя сакото, гледайки се в огледалото е точно след нощта, прекарана със Серкан на канапенцето му. Явно погрешното интерпретиране на ситуацията между ГГ ще продължи до последния момент. На Еда ще ѝ писне, ще говори със Селин, защото ще мисли, че Серкан се страхува да си признае, че обича Селин и ще тръгне към Италия, за да се спаси от собствените си чувства. Останалото го знаете... или г-жа Айше пак ще ни накара да се чувстваме, че нищо не знаем Kissing Face

А къде е Ферит в цялата картинка - честно казано - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт