Отговори
# 525
Честит празник!

Благодаря  за озета. Момичета , ако правилно е преведено, Айфер търси майка си , за да плати стипендията  на  Еда, а не за дълговете. И явно бабата плаща ,но Еда не знае , иначе не би приела. Дори да замине като разбере   че не е стипендия  , а баба й плаща, ще се прибере веднага Grinning

Не вярвам да има сватба между Селин и Серкан, абсурд ,той каза че тази страница  е затворена  Stuck Out Tongue Winking Eye не вярвам изобщо  да има сватба  някаква, някой ще бъде зарязан Joy надявам се да е Селин Joy

# 526
Честит празник, момичета!
На мен ми е съботно, а то утре е сряда!

Стига де, няма да се женят Селин и Серкан! Какво е това?! Не вярвам! Толкова гневни хора ще има по света ако това се случи и сериала ще загуби доста аудитория. Дано да знаят какво правят сценаристите.

Аз да ви разкажа какво сънувах. Не са Еда и Серкан. Сънувам Биге в булченска рокля, хванала под ръка Арас Булут, вървят си двамата по един селски черен път и стигат до кръстопът. Целуват се като за последно и се разделят. Биге тръгва в една посока, направо литва, все едно отива да се жени за Серкан. Арас продължава в друга посока и след малко го заобилалят някакви и почват да го бият (Чукур не гледам, само някоя друга снимка съм виждала). Та след този сън и вашите предположения за сватба в дома на Болатови....аааа никакви такива!

Уф, много са хубави нашичките на тази снимка с цветята!

Относно сънищата , аз преди няколко дни сънувах , че съм се превърнала в робот и ми падат разни части от тялото и почвам да се сглобявам сама Joy Joy това беше след колажа с двете деца роботчета Joy

И на мен  ми е съботно от сутринта  Flowers Hibiscus

# 527
https://twitter.com/i/status/1308126865421459456

Ей, така и аз, ама бързо се опомних:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ааа, Арас да си взима Биге, никакви такива да бяга тя към Серкан JoyStuck Out Tongue Winking EyePeople Couple

# 528
Честит празник!
Честит празник, момичета!
На мен ми е съботно, а то утре е сряда!

Стига де, няма да се женят Селин и Серкан! Какво е това?! Не вярвам! Толкова гневни хора ще има по света ако това се случи и сериала ще загуби доста аудитория. Дано да знаят какво правят сценаристите.

Аз да ви разкажа какво сънувах. Не са Еда и Серкан. Сънувам Биге в булченска рокля, хванала под ръка Арас Булут, вървят си двамата по един селски черен път и стигат до кръстопът. Целуват се като за последно и се разделят. Биге тръгва в една посока, направо литва, все едно отива да се жени за Серкан. Арас продължава в друга посока и след малко го заобилалят някакви и почват да го бият (Чукур не гледам, само някоя друга снимка съм виждала). Та след този сън и вашите предположения за сватба в дома на Болатови....аааа никакви такива!

Уф, много са хубави нашичките на тази снимка с цветята!

Относно сънищата , аз преди няколко дни сънувах , че съм се превърнала в робот и ми падат разни части от тялото и почвам да се сглобявам сама Joy Joy това беше след колажа с двете деца роботчета Joy

И на мен  ми е съботно от сутринта  Flowers Hibiscus
Момичета, мисля че това има диагноза - Сериален вирус, щам - Почукай на вратата ми. Kissing HeartJoy
Аз не ги сънувам, поне за сега, но след всяко ползване на телефона хвърлям по едно око за нова снимчица, някой нещо написал ли е .... Kissing Heart
Да идва сряда по-бързо!

# 529
# 530
Да сложим и Енгин

Това според мен са си сватбени цветя. Нека се ожени Селин, но да е за Ферит. На този етап не ми се струва да има други кандидат женихи. Енгин едва ли ще се жени освен ако не са съгласни да си живеят тримата в щастие иразбирателство Wink

# 531
Момичета сега ви прочетох и виждам,че някой споменават,че ще има сватба м/у Серкан и Селин....ехооооооо.....това значи,че Еда е била права и Серкан е паднал и предал,а това така ли е според вас..това ли искаме....аз не вярвам в такава измислица и съм 100% сигурна,че ГГ ни герой до край,ще се борят за щастието си м/у тях и финала,ще е бомба.....ми оптимист съм и сериала е за Еда и Серкан,а не за Селин и Серкан....Селин да ходи и да ги.....и без това ми е много отрицателна не можах да я харесам и това е ....

# 532
Hug Патеринка, аз мисля, че това са подаръци от фенове. До колкото съм виждала по сторитата им те редовно получават на сета. А тези на Енгин/Анил са облечени с блузка на любимия му футболен отбор май.

# 533
  • София
Момичета, честит ден на независимостта! Sunglasses

След озета очаквам да вкарат в сюжета и мардинската баба. Може би в някой от следващите епизоди. Надявам се обаче Айфер и приятелките да не се обърнат срещу Серкан, след като разберат за договора. Дано с блага дума и демонстрирайки истинските си чувства, успее да ги убеди в това, че заслужава нашето момиче и я обича истински. Cupid

Освен това, преди да започнат новите проблеми между нашите любимци, е време да ги видим влюбени и щастливи поне за малко. Някой беше писал, че не вярва сценаристите отново да ни заблудят и е време за рестарт след 10 епизода едно и също - ами съгласна съм. В противен случай рискуват да си навлекат гнева на феновете, да загубят аудитория и това означава по-нисък рейтинг. А не искаме това! Hands Pray

mikipoli, недей да правиш последователни коментари, без друг да е писал преди теб. Преди време и аз направих същото, без да познавам правилата, и получих съобщение, че мога да бъда санкционирана. Ако искаш да пишеш още нещо, но друг не е писал в темата след теб - можеш да си редактираш коментара и добавиш нужното. Hands V

Сега аз се редактирам, защото се присетих следното - вчера изгледах последните два епизода на другия сериал на Фокс, че имах време. Както обяснявам на моите приятелки - следя с интерес един турски сериал и загледах друг, за да се разсейвам, докато излезе нов епизод на моя. Joy Абсолютно така си е! Та... какво ми направи впечатление? При другия действието тече със страшно темпо - непрекъснато се случва нещо. Злодеите са повече от един и положението е малко “очаквай неочакваното”. Освен това от всеки персонаж се опитват да изцедят развитие и сюжетна линия, и засега им се получава доста добре. Никога не съм била фен на Джан Ямам, но признавам, че си играе много добре ролята - това е първият сериал, който гледам с него. На РП съм хващала само отделни сцени, така че обективна оценка оттам не мога да дам. Та... защо ви споделям всичко това? Правя съпоставка с нашия сериал. При нас действието върви по-бавно, по-плавно и засега всичко се върти около главните герои. При нас се залага повече на романтика, приказност и магичност. Съвсем различни са ми двата сериала. Всеки си има своите плюсове и малки минуси. При нас това е в липсата на действие по принцип и на развитие конкретно при останалите герои. Усетих го доста явно, след като изгледах новите епизоди на другия сериал. Време е да има някакво развитие историята на Серкан и Еда (положително по мое мнение), време е да приключат с договора, Селин и Ферит и да вкарат нова интрига, време е да разкажат повече за историите на второстепенните герои и да създадат интересни сцени с тях. Казвам всичко това, защото се притеснявам накъде отиват нещата и се надявам да не се похаби без време невероятната химия между Ханде и Керем, а и сериалът ми е страхотно красива приказка, една такава бомбонеста, розова и романтична. Точно от това имам нужда, за да ме разтоварва от напрегнатото ежедневие. Flowers Hibiscus Purple Heart Candy

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 13:14 от Бърборанка с розови очила

# 534
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честит празник....
Остана един ден до момента в който ще разберем "кой булка, кой сват ..." надявам се СЦ да не сгазят лука, защото получат ли веднъж отрицателен вот....трудно се връщат позиции
Честит празник!
Ново от Керем и Ханде Flowers Hibiscus

интересно ми е, дали не са им ги подарили фенове... Thinking

# 535
"Влюбих се като луд в теб... знам, че и ти ме обичаш!"

Прекрасно и твърде вероятно продължение на изречението на Серкан... Но това продължение също би вбесило Еда, защото тя не харесва императивния Серкан, както и опитите  му да контролира нея, още повече  пък да разбира и тълкува нейните собствени чувства и емоции ... В повечето случаи, както той, така и тя, си вадят грешни умозаключения от изречени думи или определени ситуации... Със сигурност тя би могла да бъде спряна и би се върнала, ако чуе и види не императивния, а един по-друг, по-различен и по-емоционален Серкан...

П.П. Вярно е, че змията.е пазителка на тайни и съкровища... а какво по-голямо съкровище от Еда?! Иииии... Лечителка, казвате... не случайно символът й краси фармацията - чаша с увита змия около нея... Досущ като нашата Еда... Която да капне нужната доза отрова, пардон лекарство,  в чашата, а знаете , че лекарството в повечето случаи е дозирана отрова... Иииии.... Лечението на бълнуващия Серкан ще бъде повече от успешно... Хи-хи...

И аз да си се допълня... Замислих се върху името на Еда... Не съм познавачка на турския език, но съм чувала в турските филми думата "едана" или "едене" ,или нещо подобно, което означава "рай"... Е, как тогава да не свържеш змията, Еда /като кратка форма на "рай"/ или Еда и Ева / с промяна само на една съгласна... Изкусителка от Рая си е нашата Ханде, няма спор... Внушенията са наситили всеки детайл от сериала... Айшето хубаво е подредила картите, а ние тук като видни гадателки гадаем ли, гадаем...

# 536
  • София
Честит празник!

От фенове са. В официалния Инстаграм на сериала са публикували двете снимки и са написали, че благодарят на феновете от цял свят на сериала:
https://www.instagram.com/p/CFbvDI5DPa9/?igshid=1mnopup8p8kzm

Спомням си също, че в последния им лайф Керем благодари на феновете за цветята и подаръците. Hug

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 13:47 от Бърборанка с розови очила

# 537
Здравейте момичета
Скрит текст:
Честит празник....
Остана един ден до момента в който ще разберем "кой булка, кой сват ..." надявам се СЦ да не сгазят лука, защото получат ли веднъж отрицателен вот....трудно се връщат позиции
Честит празник!
[/quote]

Да, Гости, подарък от фенове са цветята.

Ще помоля, когато цитирате по дълъг пост, особенно последователно , или го слагайте в срит текст или посочете само това, което е предизвикало интерес или коментар. В мобилната версия се получава едно дълго скролване докато стигнеш същественото.

# 538
  • Плевен / София
Славена, няма проблем, но от телефона, аз не видях да има опция "скрит текст" Hushed

# 539
  • София
Момичета,
споделям с вас тези две снимки, отчитащи рейтингите на всички сериали в Турция през последните две седмици:

Според мен се представяме повече от добре, дори долавям лек скептицизъм и недоумение как това е възможно (които няма да крия, че ме дразнят) от страна на пишещите статиите по темата с рейтингите. Сякаш наистина се подценяват летните ромкоми и се очаква да се провалят вместо да успеят. Ай сиктир! Много се надявам утрешният епизод да се представи с още по-висок рейтинг, за да си затвърдим позициите. Нито искам да ни сменят деня, нито искам скоро да приключва сериалът. Засега нямаме особено голяма конкуренция в сряда - само срещу един сериал се борим. Но предполагам, че тепърва ще започват други. Така че очаквам сценаристите да запретнат ръкави и да се подготвят с вълнуващи епизоди занапред, че да си задържим аудиторията голяма и рейтинга добър. Hands Muscle

Общи условия

Активация на акаунт