не вярвам изобщо да има сватба някаква, някой ще бъде зарязан
надявам се да е Селин
това беше след колажа с двете деца роботчета 

това беше след колажа с двете деца роботчета 

Абсолютно така си е! Та... какво ми направи впечатление? При другия действието тече със страшно темпо - непрекъснато се случва нещо. Злодеите са повече от един и положението е малко “очаквай неочакваното”. Освен това от всеки персонаж се опитват да изцедят развитие и сюжетна линия, и засега им се получава доста добре. Никога не съм била фен на Джан Ямам, но признавам, че си играе много добре ролята - това е първият сериал, който гледам с него. На РП съм хващала само отделни сцени, така че обективна оценка оттам не мога да дам. Та... защо ви споделям всичко това? Правя съпоставка с нашия сериал. При нас действието върви по-бавно, по-плавно и засега всичко се върти около главните герои. При нас се залага повече на романтика, приказност и магичност. Съвсем различни са ми двата сериала. Всеки си има своите плюсове и малки минуси. При нас това е в липсата на действие по принцип и на развитие конкретно при останалите герои. Усетих го доста явно, след като изгледах новите епизоди на другия сериал. Време е да има някакво развитие историята на Серкан и Еда (положително по мое мнение), време е да приключат с договора, Селин и Ферит и да вкарат нова интрига, време е да разкажат повече за историите на второстепенните герои и да създадат интересни сцени с тях. Казвам всичко това, защото се притеснявам накъде отиват нещата и се надявам да не се похаби без време невероятната химия между Ханде и Керем, а и сериалът ми е страхотно красива приказка, една такава бомбонеста, розова и романтична. Точно от това имам нужда, за да ме разтоварва от напрегнатото ежедневие.

Препоръчани теми