Паническо разстройство - 46

• 31 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Сара, виж в Тренировките в домашни условия, на последната страница, поста на Дух. Има полезни неща за трениране по време на бременност!

Poki, добре дошла!

Днес не съм на черешата, а направо запратена в някаква идиотска галактика. И както бившият ми приятел казваше, като на хората им е лошо са си у леглата, а ти само щъкаш, цял ден обикалям околностите!

Джери
Благодаря много
Всъщност аз родих преди 4м
Просто се чудя какво да почна вкъщи, за да редуцирам малко пулса
Днес пак атаки и безпомощност
Каква спортна бях, каква станах

# 166
АД не са толкова лоши на мен ми погнаха в кризисния момент, сама нямаше да се справя.Е смених двама психиатъра до намирането на точния АД
Разбирам Ви, но все още сте в тази тема, което означава, че не сте се излекувала от ПР или греша? Не съм виждала човек, който се е излекувал все още с антидепресанти, те дори самите невролози и психиатри казват, че медикаментите са само патерица за подтискане на симптомите, докато човек разреши вътрешния си конфликт, който е главната причина за всички симптоми. Не може някой с години да е на хапчета и да твърди, че помагат 😆

# 167
Може би винаги ще имам ПР докато мозъка сам не се пребори, но поне през този период няма да имаш страшните симптоми и постоянните ПА точно за тази помощ говоря за АД(без тях беше страшно бях безполезен човек)

# 168
АД ни помагат да водим нормален живот!
Защо пък билките да са безобидни!
Голяма част от тях съвсем не са чист планински въздух и имат същите полезни и негативни ефекти, като синтетичните лекарства!
Добро утро и честит празник!

# 169
АД не са толкова лоши на мен ми погнаха в кризисния момент, сама нямаше да се справя.Е смених двама психиатъра до намирането на точния АД
Разбирам Ви, но все още сте в тази тема, което означава, че не сте се излекувала от ПР или греша? Не съм виждала човек, който се е излекувал все още с антидепресанти, те дори самите невролози и психиатри казват, че медикаментите са само патерица за подтискане на симптомите, докато човек разреши вътрешния си конфликт, който е главната причина за всички симптоми. Не може някой с години да е на хапчета и да твърди, че помагат 😆
Аз също нямам никакви прояви вече, но съм тук. ГТР и ПР не се лекуват. Те просто се тушират и влизаш в ремисия. Следващата проява може да е след седмица и след 10 години. А може и никога, но не се знае. Затова се казват епизоди. АД помагат. Помагат , за да си обучиш мозъка през това време. Без тях нямаш време да откъснеш мозъка от това да очаква следващата атака. Да е нащрек. Хапчетата не лекуват наистина, но както много други състояния и болести, дават на пациента време и качество на живот. Високото кръвно лекува ли се? Не, но се пият хапчета цял живот. Тук не е по различно.

# 170
Георги, какво ще рече индуцирана психоза. Аз съм със силна хипохондрия към псих.болести и полудяване и това дето пишеш на Поки за психоза от безсъние ми се видя мн страшно.
Тая психоза за во веки веков ли се отключва или е моментна. Шизофрения ли означава. Не съм наясно.
Поки, тия всичките симптоми дето описваш ми приличат на ЩЖ, но пък казваш че си се изследвала. Кога беше това? Ако е било отдавна, пусни пак, но всичките - и 5те, заедно с антителата МАТ ТАТ.
Ел и за теб важи същото. Ниския пулс е симптом за хипер.
За тези, които имат проблеми с паметта и концентрацията и чувството за неадекватност и объркване, искам да препоръчам Акутил. Отоневролога ми го изписа 3а тези оплаквания. Хр. добавка е, така че няма никакъв проблем да се пие с всякакви хапчета. Пия го от 5 дни и леко почвам да виждам ефект. Пълно разгръщане сл 20 дни каза. Съдържа гинко билоба, фолиева к., омега 3 и още някакви, но е в пъти по добро от гинкото. Малко е скъпо. 1 опаковка е 22 лв, а първия месец се пият 2 оп. Т.е. 44 лв, но си заслужава и поне не е химия.

# 171
Георги, какво ще рече индуцирана психоза. Аз съм със силна хипохондрия към псих.болести и полудяване и това дето пишеш на Поки за психоза от безсъние ми се видя мн страшно.
Тая психоза за во веки веков ли се отключва или е моментна. Шизофрения ли означава. Не съм наясно.
Поки, тия всичките симптоми дето описваш ми приличат на ЩЖ, но пък казваш че си се изследвала. Кога беше това? Ако е било отдавна, пусни пак, но всичките - и 5те, заедно с антителата МАТ ТАТ.
За тези, които имат проблеми с паметта и концентрацията и чувството за неадекватност и объркване, искам да препоръчам Акутил. Отоневролога ми го изписа 3а тези оплаквания. Хр. добавка е, така че няма никакъв проблем да се пие с всякакви хапчета. Пия го от 5 дни и леко почвам да виждам ефект. Пълно разгръщане сл 20 дни каза. Съдържа гинко билоба, фолиева к., омега 3 и още някакви, но е в пъти по добро от гинкото. Малко е скъпо. 1 опаковка е 22 лв, а първия месец се пият 2 оп. Т.е. 44 лв, но си заслужава и поне не е химия.
Психозата е върхова форма принципно. Налична е до старта на лечение с АД или бензодиазепини. Общо взето всяко вманиачаване в някакви усещания, симптоми, очаквания и т.н. е психоза. Говоря маниакално, когато адреналина е много, паниката те залива, и тревожността подскача на огромна височина. Ненапразно понякога се изписват и Антипсихотик. Получава се, когато вярваш, че разни шамани, баячки, гледачки, ходжи и т.н. ще те излекуват, и пиеш странни билки и т.н. Просто това състояние не се лекува с шарлатанство, а с медикаменти и терапия. Всичко друго са компромиси. Имам приятел, 14 години се лекува с алкохол. Вярно , че е адекватен. Ама вече без алкохол не може.

# 172
Аа имаш пр вид, че се психираш, както се казва, а не истинска диагноза психоза. Ако е така, значи съм имала, в началото на този епизод. Взирах се във всичко, във всяка мисъл, усещане и движение. Само не съм ходила на врачки и баячки, щото от опит знам, че това изобщо не помага.

# 173
Аа имаш пр вид, че се психираш, както се казва, а не истинска диагноза психоза. Ако е така, значи съм имала, в началото на този епизод. Взирах се във всичко, във всяка мисъл, усещане и движение. Само не съм ходила на врачки и баячки, щото от опит знам, че това изобщо не помага.
E то е индуцирана психоза, псевдо психоза айде. Но си е точно толкова реална, колкото и истинската Simple Smile

# 174
Страхотено е акутилчето, да, пила съм го, правила съм 2 курса с него, на мен повече ми даваше енергия по-скоро и намалява световрътежа наистина, но иначе за другите неща няма ефект. Проблемът при мен е че пулсът ми се вдига на 150-160 и не пада под 70-80 изобщо, много силни удари, а като се изправя е ад, не мога да дишам и се е случвало да падам,защото с пулс 150 просто ми причернява, а кръвното ми е ниско. При физическо усилия не мога да дишам изобщо, а аз съм тренирала плуване и фитнес с години, винаги съм била енергична и издържлива, преди година започнах много да се уморявам постепенно и сега до това положение. Затова търсихме причина в сърцето, да не би да се е появил някакъв проблем. Пускани са ми абсолютно всички хормони и антитела преди 2 месеца, даже кортизол ми е пускан, натоварване с глюкоза, всичко е супер. Не пуша, не пия, храня се много здравословно, не употрябвам захар и кофеин, не се натоварвам с нищо, не съм под стрес, точно затова ми е странно и мисля, че може да има физически проблем и реших да се изследвам за разни неща, предстои и невролог, главно заради тремора и конвулсиите. В най-добрият случай предполагам ще се окаже вегетативна дистония.

# 175
Страхотено е акутилчето, да, пила съм го, правила съм 2 курса с него, на мен повече ми даваше енергия по-скоро и намалява световрътежа наистина, но иначе за другите неща няма ефект. Проблемът при мен е че пулсът ми се вдига на 150-160 и не пада под 70-80 изобщо, много силни удари, а като се изправя е ад, не мога да дишам и се е случвало да падам,защото с пулс 150 просто ми причернява, а кръвното ми е ниско. При физическо усилия не мога да дишам изобщо, а аз съм тренирала плуване и фитнес с години, винаги съм била енергична и издържлива, преди година започнах много да се уморявам постепенно и сега до това положение. Затова търсихме причина в сърцето, да не би да се е появил някакъв проблем. Пускани са ми абсолютно всички хормони и антитела преди 2 месеца, даже кортизол ми е пускан, натоварване с глюкоза, всичко е супер. Не пуша, не пия, храня се много здравословно, не употрябвам захар и кофеин, не се натоварвам с нищо, не съм под стрес, точно затова ми е странно и мисля, че може да има физически проблем и реших да се изследвам за разни неща, предстои и невролог, главно заради тремора и конвулсиите. В най-добрият случай предполагам ще се окаже вегетативна дистония.
Вегетативна достойния викаш Grinning Другото име на ГТР Simple Smile И пак психиатър. Гледани ли са надбъбречни жлези ? Много ме кефят невролозите с тяхната вегетативна дистония или сърдечна невроза. Като на психиатрите танатофобията Grinning С други думи си върл хипохондрик с панически пристъпи, тревожност и те е шубе да не умреш Grinning

# 176
И аз се посдухах тези дни, но утре ми се налага да пътувам и да ходя по неприятни задачки, та знам, че е заради това.
Снощи ме тръшна много гадна атака докато излязохме на ресторант за пръв път от доста време и ми е гадно, но тоя път ги поизлъгах моите че съм ок, не знам дали ми повярваха, но ми писна да се тръшкам и хленча. То и като им се оплаквам пак не ми е по-ок.
Поне времето захладня и не съм такъв парцал, та се чувствам чисто физическо по-добре  и с повече сили.
Аз пия Алора, не е чудодейна но мисля има лек ефект.
Сега поръчах тази ашваганда да видим как ще е.

# 177
  • София
Аз се чудя за ашвагандата дали върви с Омега - 3, Хром, Селен, Инозитол, Б12, Б комплекс, Магнезий, Калий, Малтофер? И като екстра Есцитил, Флуанксол, Ксанакс, Ремирта и чат пат нещо за кръвно и много, ама много рядко Конкор. Дали ашвагандата миже да се пие с и въпреки тези хапове?

# 178
Аз се чудя за ашвагандата дали върви с Омега - 3, Хром, Селен, Инозитол, Б12, Б комплекс, Магнезий, Калий, Малтофер? И като екстра Есцитил, Флуанксол, Ксанакс, Ремирта и чат пат нещо за кръвно и много, ама много рядко Конкор. Дали ашвагандата миже да се пие с и въпреки тези хапове?
Аз пия всичко това:

И всичко е точно.

# 179
Аз пия всичко това:

И всичко е точно.

Георги
Ти с тоя трибулис сигурно жена ти вече "взима дава"
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт