Паническо разстройство - 46

• 31 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Георги, тоя Трибулс не те прави превъзбуден? Мъжа ми като го пиеше и пулса му беше много висок... Той и без това е мервак и истерик😂, ама виж с Ашвагандата му видях сметката🤣🤣🤣
Даже по едно време ме гледа под вежди и ми вика:"абе, ти с кво ме тровиш"? Ама не се ядосваше хич

# 181
  • София
Георги, как ги комбинираш? Аз горе - долу през час ги пия, та си откарвам целия ден. Иска ми се ако мога да смеся нещо?!

# 182
Георги, как ги комбинираш? Аз горе - долу през час ги пия, та си откарвам целия ден. Иска ми се ако мога да смеся нещо?!
Пия ги накуп общо взето. Трибулуса ми е тъкмо, няма ядове. Като тренираш не се усеща така. Прикачам снимка на кръвно и пулс от преди малко. Колко да действа на пулса. Иначе усещам лека тревожност днес. Но то ще е от малко повечко водката снощи.

# 183
Пия ги накуп общо взето. Трибулуса ми е тъкмо, няма ядове. Като тренираш не се усеща така. Прикачам снимка на кръвно и пулс от преди малко. Колко да действа на пулса. Иначе усещам лека тревожност днес. Но то ще е от малко повечко водката снощи.

Е да, ама ти сериозен спорт години наред и знаеш, че в такъв случай пулса ти е рядко над 60.А моя сега последните години 9(43г е) се прави на фитнес пръчка и пулса му е около 75,но с Трибулс направо е 86-90.Ама кой го знае колко правилно тренира и дали не се претоварване...

# 184

Е да, ама ти сериозен спорт години наред и знаеш, че в такъв случай пулса ти е рядко над 60.А моя сега последните години 9(43г е) се прави на фитнес пръчка и пулса му е около 75,но с Трибулс направо е 86-90.Ама кой го знае колко правилно тренира и дали не се претоварване...
E аз от 8 години не съм професионален спортист. Просто тялото помни и така. Но всеки може да постигне полупрофесионалните положителни ефекти. 43 е нелоша възраст , може да постигне добри резултати.

# 185
Георги, какво ще рече индуцирана психоза. Аз съм със силна хипохондрия към псих.болести и полудяване и това дето пишеш на Поки за психоза от безсъние ми се видя мн страшно.
Тая психоза за во веки веков ли се отключва или е моментна. Шизофрения ли означава. Не съм наясно.
Поки, тия всичките симптоми дето описваш ми приличат на ЩЖ, но пък казваш че си се изследвала. Кога беше това? Ако е било отдавна, пусни пак, но всичките - и 5те, заедно с антителата МАТ ТАТ.
Ел и за теб важи същото. Ниския пулс е симптом за хипер.
За тези, които имат проблеми с паметта и концентрацията и чувството за неадекватност и объркване, искам да препоръчам Акутил. Отоневролога ми го изписа 3а тези оплаквания. Хр. добавка е, така че няма никакъв проблем да се пие с всякакви хапчета. Пия го от 5 дни и леко почвам да виждам ефект. Пълно разгръщане сл 20 дни каза. Съдържа гинко билоба, фолиева к., омега 3 и още някакви, но е в пъти по добро от гинкото. Малко е скъпо. 1 опаковка е 22 лв, а първия месец се пият 2 оп. Т.е. 44 лв, но си заслужава и поне не е химия.
Страхотено е акутилчето, да, пила съм го, правила съм 2 курса с него, на мен повече ми даваше енергия по-скоро и намалява световрътежа наистина, но иначе за другите неща няма ефект. Проблемът при мен е че пулсът ми се вдига на 150-160 и не пада под 70-80 изобщо, много силни удари, а като се изправя е ад, не мога да дишам и се е случвало да падам,защото с пулс 150 просто ми причернява, а кръвното ми е ниско. При физическо усилия не мога да дишам изобщо, а аз съм тренирала плуване и фитнес с години, винаги съм била енергична и издържлива, преди година започнах много да се уморявам постепенно и сега до това положение. Затова търсихме причина в сърцето, да не би да се е появил някакъв проблем. Пускани са ми абсолютно всички хормони и антитела преди 2 месеца, даже кортизол ми е пускан, натоварване с глюкоза, всичко е супер. Не пуша, не пия, храня се много здравословно, не употрябвам захар и кофеин, не се натоварвам с нищо, не съм под стрес, точно затова ми е странно и мисля, че може да има физически проблем и реших да се изследвам за разни неща, предстои и невролог, главно заради тремора и конвулсиите. В най-добрият случай предполагам ще се окаже вегетативна дистония.
Вегетативна достойния викаш Grinning Другото име на ГТР Simple Smile И пак психиатър. Гледани ли са надбъбречни жлези ? Много ме кефят невролозите с тяхната вегетативна дистония или сърдечна невроза. Като на психиатрите танатофобията Grinning С други думи си върл хипохондрик с панически пристъпи, тревожност и те е шубе да не умреш Grinning
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😆😅
Георги ще ме умориш. Мн си забавен

# 186
Ако намираш доктор Хаус за забавен, значи и аз съм Simple Smile Направо сме еднакви като хумор.

# 187
  • София
Аз бях женски вариант на Хаус, ама това преди ПР и ГТР. Сега съм сдухана, страхлива и някак не аз. Обичах приключения и се впусках във всякакви авантюри с главата напред. Много често хората не знаеха кога се шегувам и кога ги подяждам, такъв един много черен и понякога неприятен хумор, придружен с приятна доза автоирония. Сега нищо. Нищичко

# 188
Аз бях женски вариант на Хаус, ама това преди ПР и ГТР. Сега съм сдухана, страхлива и някак не аз. Обичах приключения и се впусках във всякакви авантюри с главата напред. Много често хората не знаеха кога се шегувам и кога ги подяждам, такъв един много черен и понякога неприятен хумор, придружен с приятна доза автоирония. Сега нищо. Нищичко
И аз не съм аз от 9 месеца. Обожавам да пътувам, като хоби ми е, но и това вече не ме радва. Не че не се размазах тая година. Броих си пътуванията с преспиване 16 бр. Зле ми е, но излизам на пук и пътувам. В понеделник ме пращат командировка за 2 нощувки до Г. Оряховица, Търново, Арбанаси и евент. Плевен.
В нормалното ми състояние ако бях щях да се размажа от кеф, ама сега си търся някоя приятелка дето да е свободна и да не работи, за да дойде с мен. Разтупква ми се сърцето само като се сетя, че ще съм сама в хотелската стая. Просто не знам как ще оцелея.

# 189
И аз не съм аз от 9 месеца. Обожавам да пътувам, като хоби ми е, но и това вече не ме радва. Не че не се размазах тая година. Броих си пътуванията с преспиване 16 бр. Зле ми е, но излизам на пук и пътувам. В понеделник ме пращат командировка за 2 нощувки до Г. Оряховица, Търново, Арбанаси и евент. Плевен.
В нормалното ми състояние ако бях щях да се размажа от кеф, ама сега си търся някоя приятелка дето да е свободна и да не работи, за да дойде с мен. Разтупква ми се сърцето само като се сетя, че ще съм сама в хотелската стая. Просто не знам как ще оцелея.
Баси кефа - водка и ксанакс до откат Grinning

# 190
  • Цюрих
Аз па фанах та си хапнах днес черен шоколад.Има няма поне 30гр.Обаче нещо се чувствам като хеликоптер.Забравих,че има кофеин вътре и сега си докарах лека тревожност.
Снощи разбрах,че една приятелка е починала и се сдухах тотално.Не спах добре.Днес ми е едно ревливо и нищо не ми се прави.
Отчитам,че епизодът е лек.Паники нямам.Имах преди ден,но бяха толкова слаби,че не ги отразявам,но ми е тягостно едно такова.Чат -пат ме тресва хипохондрията,но за кратко.И лек ПМС този път.
Като цяло имам положителна промяна.Вече 5 месеца минаха от срива.Трябва да се оправям вече,нали?
Излизам и при пътуване не страдам от проявите на агорафобия.Изглежда се разсейвам и не мисля.Прозявките още ги има,но само като мисля за тях или съм тревожна.Изглежда намаляват тотално.Като спя не се прозявам, но в момента,в който се фокусирам върху това и почвам.Тоест,ако беше нещо с белия дроб или сърцето,нямаше да в така?Тук ми правиха изследвания за емболия,гледаха ме на рентген,всичко по"гръбначния кош" е ок,казаха,че сърцето ми е здраво...но това въздишане ме дразни...кога ще мине,бе,хора!?
Пак ли има пълнолуние?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 21:06 от Шоколад

# 191
Аз па фанах та си хапнах днес черен шоколад.Има няма поне 30гр.Обаче нещо се чувствам като хеликоптер.Забравих,че има кофеин вътре и сега си докарах лека тревожност.
Снощи разбрах,че една приятелка е починала и се сдухах тотално.Не спах добре.Днес ми е едно ревливо и нищо не ми се прави.
Отчитам,че епизодът е лек.Паники нямам.Имах преди ден,но бяха толкова слаби,че не ги отразявам,но ми е тягостно едно такова.Чат -пат ме тресва хипохондрията,но за кратко.И лек ПМС този път.
Като цяло имам положителна промяна.Вече 5 минаха от срива.Трябва да се оправя,нали?
Пак ли има пълнолуние?
О, няма пълнолуние , но има ескалираща К5 магнитна буря, с пик в идващата неделя. Чак и аз съм леко притеснен. Но ще видим как ще сме. Ами ако е чиста ГТР всичко при нас, ще го минем. Ако не - ще има и умрели. Но винаги има и жертви по пътя Grinning

# 192
  • Перник
От 2 дни и аз нещо не съм ок. Тревожност, хипохондрия, е край нямат идиотиите... Мисля да ходя до пси да видя тоя деанксит с нещо да го смени

# 193
Добавките не са изобщо лоша идея, въпросът е кой да обясни как и какво да се комбинира. Георги явно е намерил правилната за себе си формула. Завиждам благородно.

# 194
Добавките не са изобщо лоша идея, въпросът е кой да обясни как и какво да се комбинира. Георги явно е намерил правилната за себе си формула. Завиждам благородно.
Формулата е пиеш това, от което не ти е гадно. Ако ти стане гадно, я подаряваш на приятел.

Общи условия

Активация на акаунт