Паническо разстройство - 46

• 32 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Бреййй
Ужас
Ендото ми беше казал че като ми се оправи хормона и да ги намалям
Аз го пия вече месец и половина
Цъцъ
То затова се намаля под лекарски контрол много бавно и внимателно. Когато стигнеш да го пиеш през ден, вече си на финалната права.

# 661
  • София
Този Пропранолол още ли го има? Беше ми изписан преди двайсетина години. Изпих 2 - 3 хапчета спорадично (нещо по половинки или по четвъртинки ми се върти) и го спрях. Слава Богу Rolling Eyes
Не съм добре днес, имам някакво сърцебиене и то от преди час- два а снощи не пуших много. Сутринта уж бях добре, какво стана...

# 662
Сара, ти като с моето прословуто бензо Simple Smile

# 663
Аз пиех конкор, пак е бетаблокер. Доста месеци го пих сутрин и вечер. Като оправих тиреотоксикозата го спрях. Сутрешната доза от раз , а вечерната я делих, делих доста време , както АД. Около 2 месеца може и повече го спирах. И на мен ми бяха казали, че бетаблокер се пие доживот. Обаче когато причината за изписването му я няма , то и пулсът се оправя и няма нужда от бетаблокер. Сега пулсът не ми е както преди около 50-60 , държа го около 70, но тази стойност пак е добре. Ако ЩЗ почне да откача пак, тогава ще му мусля😀 . Сара не се страхувай, щом лекаря е казал, а и ако пулсът ти е добре, почвай много бавно да го намаляваш и ще го спреш.

# 664
Аз съм внушила, че не мога без бетаблокера. Хем на 1/2 го бях намалила. Бизогама от 5. Е, като Конко е! То като с бензото, от 10000 години го отказвам.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 18:09 от Jerry F

# 665
А аз съм си внушила че ще умра от сърце.
Как ли се казва това - сърцетуп фобия
Всичко ново където отида или комуникация с емоция  ме хваща параноята че ще умра от сърцетуп... От там все по голяма изолация
Няма!
Ще се стягам вече

# 666
Сърцетуп фобия...😀😀😀 Това ми хареса. Мисля че Георги пишеше че има кардиофобия. А той не се изолира.

# 667
  • Цюрих
И аз нещо се самонаблюдавам тези дни, но то е сигурно защото са от "онези дни". Имам две-три нощи някакви изцепки и ми се реве, но ще мине. Яде ми се течен шоколад с кисели краставички и само се ослушвам да не ме връхлети пак фризьорската мания, че така преди 5 месеца, в пристъп на... и аз не знам какво, хванах та си отрязах косата. Е, не до дъно, стърчат там 7-8 см навсякъде, хубаво ми е, ама трябва да нося шапка... Обаче снощи спах. Ревах, ревах и от 2ч та до 10 сутринта, без да се събуждам. Вече забелязвам, че безсънието се разрежда и то.... Обаче тези въздишки и прозявки  много ме дразнят! И колкото повече ги мисля, зациклят! Как да го изключа тоя механизъм, бре, хора!?Една жена ми беше писала, че се прозявам от 5 години! Много се сдухах, не искам такаааа!
И усещам, че съм тревожна. Не много, но усещам. Може би и ситуацията с коронавируса ми влияе негативно. За миналото денонощие заболелите са над 3000 човека.

# 668
Някой чел ли е книгата Лечебният код. От снощи почнах да правя упражненията и искам да питам дали помагат

# 669
Ако изядеш книгата, вероятно да има по-голям ефект.
Що книги изчетох по тематиката...

Прекрасна есен е!

# 670
Шоколад, стига вече с тоя тъп Коронавирус. Това да не е Ебола. Да си носител не означава да се разболее непременно, а още по-малко да умреш. Можеш да умреш от много други неща, не само от корона. Избий си го от главата и стига слуша новини да ти промиват мозъка. В болницата в Пловдив персонала ходи както дойде-с маски, без... Това е вирус, и у вас да се затвориш може да се заразиш..

Аз съм супер изнервена, тия в тая болница ще ги убия. Много нагли. Капка човечност не е останало у тях. И не говоря за лекарите, а за сестрите. Правят се на по-големи от докторите. Аз, естествено, имам сърцебиене, вие ми се свят, настъпи и "онзи период"...
На майка вчера и преливаха кръв, хемоглобина и бил 75,приъесних се, не спах, никой нищо не ти обяснява... Само ми викаха по телефона да ида да купя кръв пред кръвния център.
Утре като отида ще ми оправя деня

# 671
Джери, а точно тази чела ли си

# 672
Дани, пък помня ли!
То от толкова информация в главата ми, мозъкът почва да изпоизхвърля!

# 673
Някой чел ли е книгата Лечебният код. От снощи почнах да правя упражненията и искам да питам дали помагат

За коментари на книгата посетете -  Лечебният код (Бен Джонсън, Алекс Лойд)

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3434.0

п.п. Надявам се да има добър резултат.

# 674
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт