Паническо разстройство - 46

• 32 486
  • 737
  •   2
Отговори
# 675
В 2013 тук една книга четяхме дружно. Като се сетя коя беше ще я напиша. Тя в началото ми помогна. То тогава като удавник за всичко се хващах, да се пооправя!

За по-удобно пия кафе в съседното село на 4 км Simple Smile
После ще навъртам километраж и ще сложа снимка.
Питат ме - не те ли е страх да ходиш по планините сама? Не ме е страх, повече ме е страх от себе си!

Прекрасен ден Ви пожелавам?

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 12:06 от Jerry F

# 676
Напълно подкрепям Джери книги не помагат, то хапчетата не успяват но не пречи да четем. Аз обожавам.
После ще ви постна малко четиво от футболните приключения на детето. Ако ви се чете нещо страхотно от българин Иво Иванов уникален е и ми вдъхва много кураж!

# 677
Да, Опелче, ще чакаме да четем! Аз  следя българската белетристика! Иво е добро попадение!
Книгата беше Подсъзнанието може всичко.
И един идиот, че не съм се давала в близък план
Скрит текст:

# 678
  • Цюрих
Аз вчера следобяд отключих паник-атаки.От едно изречение,че е починала моя приятелка от рак.Не можах да се освестся цял следобед.И не спах добре,сутринта се събудих подпухнала.След обяда пих диазепам,за да не изпадна в поредица.
Бях в затишие бая дълго време,може би месец-два..Винаги ли така ви се случва и на вас?
Имам оток на горните клепачи много.Най-вече е в началото на окото,от ъглите докъм средата.От какво може да е?Дали е от 5-часовото реване или трябва да посетя кардиолог?Или пък е хормонално?
И под очите имам оток,но е по-слаб.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 19:11 от Шоколад

# 679
Да, шоколад, и аз съм така. Само че затишието при мен е 2седмици мах. После се почва пак една постоянна тревожност и обърканост, невъзможност да се концентрирам и да разбирам какво ми се говори. Като се успокоя влизам в час, но като ме хванат братята... Ще мине и пак ще почне и така, бог знае до кога. Ти не пиеш АД нали.

# 680
Шоколадче, съжалявам за приятелката ти. Аз, че съм си сдухана напоследък съм си сдухана покрай този мой обрив, но вчера научих, че е починал проф. Хубчев и ми стана едно гадно. А той наистина е от светилата в онкогинекологията.
Много съм чувствителна и не ми стигат моите проблеми, ами и за хората се тревожа.
Иначе да споделя за обрива, защото ви занимах с него. Та, пуснах си ПКК и там всички стойности са в рамките на реф. стойности. Личната ми пусна и броене на левкоцити и там вече еозинофилите са ми на горна граница и лимфоцити, които са близо до горната граница. С тези изследвания отидох на дерматолог, то пък тогава обрива ми беше оскъден (нали бях споменала, че ми се поява и изчезва по няколко пъти на ден) и тя каза, че и приличал на васкуларен. Накрая ми предписа антихистаминови таблетки, които пък са за лечение на уртикария. Та днес започнах да ги пия, предполагам е рано за някакъв ефект. Но и обрива ми не ми прилича на уртикария. Ще мина курса с хапчетата и ще разбера какво е, а пък как ми е притеснено няма да ви казвам.
Много дълго стана, да не ви досадя.

# 681
Емма, аз само да споделя, че преди 10 години получавах подобни обриви. А едната ръка, а после другата, а крак. Ревала съм у нас, та аз не можех да излизам. Снимах ги и айде при проф. Милева в частния й кабинет. А, и се подувах по лицето.
Оказа се, че съм алергична към безбройните добавки в храните.
2 антихристамина, диета и се оправих.
Сега вече много внимавам какво ям.

# 682
Аз изкарах бахти лудия уикенд . Групов секс, суинг партита и постоянно пиене и липса на спане. Много гот беше, но се наложи да пия 2 половинки клонарекс ,  че на 3 часа сън не се издържаха нервите. Е не съм умрял, и кръвно и пулс бяха качени, но всичко е точно. Чувствам се перфектно Simple Smile

# 683
Ехх върна ме в миналото........
Аз пък пия червено вино и се размечтах за по хубави времена

# 684
След като АД помогнат имали ли сте момент на страх от спирането им т.е. да не се върнат симптомите след спирането?

# 685
След като АД помогнат имали ли сте момент на страх от спирането им т.е. да не се върнат симптомите след спирането?
Не. Общо взето като помогнат не ме е страх от нищо и веднага искам да ги махам. Но всичко се връща със стократна сила. Лошото е, че сега пия 2 вида и пак не съм добре.

# 686
  • Цюрих
Аз не пия АД.Имам само диазепам и днес пих от него малко.Поотупсна ме за час-два,сега нещо пак ме стяга шапката.Рева много от вчера и се чувствам тревожна и подтиснат.И времето е гадно и...моля се всичко да мине като по чудо.Надявам се на чудо,друга надежда нямам....

# 687
И аз имах лек страх и питах тук как да ги спирам, че според психиатъра ми ми беше рано, а като дойдеше моментът за спиране ми каза като започването - една седмица по 1/2 и край. Обаче първо не се осмелих така, а както писа Георги, плавно намаляване на дозите чрез продължително делене на хапчетата. И второ мотивацията да го спра (АД) беше по-силна от страха. Вече 6 месеца съм без АД. Но ксанакс пия при нужда.

Шоколад, новината за смъртта на близък действа зле на всеки. Не си мисли че се влошаваш. Ще мине и това.

# 688
Аз не пия АД.Имам само диазепам и днес пих от него малко.Поотупсна ме за час-два,сега нещо пак ме стяга шапката.Рева много от вчера и се чувствам тревожна и подтиснат.И времето е гадно и...моля се всичко да мине като по чудо.Надявам се на чудо,друга надежда нямам....
Шоколадче, напълно нормално е да се появяват на моменти. Има такива като мен, които пият и пак не са добре и то почти всеки ден. Преди началото на тая година си ги пиех и помен нямах от тревожности. И така години наред. Сега добре се чувствам само вечер, след 7,8ч. През деня е отврат. Махат ме от работа. Изкарах 3 месеца. Пак ме чака ходене по интервюта. Мисля, че забелязват че не съм ок и неадекватна на моменти. Казаха, че уж заради новата вълна на короната, няма работа, но аз си мисля, че не са доволни.Как ще работя занапред, не знам. Реве ми се.

# 689
  • Цюрих
Момичета,благодаря ви за насърчението!Много се бях сдухала,уплаших се,че ме повтаря нещо.Имах и епизоди на хипохондрия...изобщо гадна работа...но се въздържаха от четенето в нета за болести и симптоми.
Даниелита,дано да си намериш скоро нова работа!Много съжалявам,че те освобождават...но всяко зло за добро!Много неприятно,че и с хапчета не си ок.
Аз затова гледам и да не пия АД.То не че имам нещо,освен диазепам,де.Карам на билки,но днес стана нетърпимо и пих  четвъртинка,демек 1.25мг.И веднага ми станаха краката кашкавал...каква е тая мойта НС,че от толкова малко се повлиява!?
Утре пак съм при психотерапевт. Онлайн. Още се чудя как точно ще ми помогне,но след 6-тия път щяло да стане ясно...А дотогава...опитвам се да не мисля за негативни неща.

Общи условия

Активация на акаунт