Паническо разстройство - 46

• 30 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Дани, споко. Аз трета година съм без работа, е поработвам от вкъщи, но ми писна от интервюта, некоректни работодатели. И като ме видят на 50, айде чао направо. Бях се отчаяла. Сега ми е все едно...

Шоко, съчувствам ти! Аз бях много зле, когато приятелката ми се самоуби! Обвинявах се...

Аз съм без АД. Началото на годината почнах да спирам ремиртата. По малко, постепенно. Иначе 8 години бях на различни АД.

Айде, хубава нова седмица!

# 691
Няма да се плашите. Наистина е шибан момента да остане човек без работа, но всяко зло е за добро. Аз също не мисля, че съм се излекувал напълно, затова от време на време при екстремни ситуации си пийвам по 1 ксанакс или 1 клонарекс. Или водка, уиски... В крайна сметка състоянията ни най грубо казано повдигат ЦНС на нови нива и трудно можем да постигнем успех вече да се върнем на старите нива. Това има минусите ни, но и доста плюсове. Хора като нас винаги са нащрек за здравето си и тормозят лекарите. Хубавото е, че и да има реална болест ще се хване съвсем в началото! Състоянията ни имат много предимства и трябва да се възползваме от тях!

# 692
Благодаря ви за подкрепата, мили мои. Тъкмо почвах да посвиквам и да влизам постепенно в час и като ми го съобщиха мин седмица, се сдухах яко.
Джери, същото е и при мен. Преди 4г моя приятелка превъртя и се самоуби. Толкова тежко го приех, че остави в мен неописуема травма. Голяма част от състоянието ми е точно поради тази причина.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 17:37 от Danjelita1

# 693
Здравейте. И аз съм като вас. Скоро смених Есобел с Есцитил, понеже спряха Есобел. Пия новото от седмица, но от два дни имам едно стягане във врата и леко замайване. Според вас дали може да е от смяната? Пия есобел от 4 години и съм сравнително добре. Много рядко имам паник атаки, но онзи ден се събудих със световъртеж, получих паник атака през нощта и после цял ден бях притеснена и замаяна с това стягане във врата. Кръвното и пулса ми са нормални. Ще се радвам да споделите дали сте имали такива симптоми,защото съм минала през какви ли не, но това стягане във врата е за сефте и съм притеснена. А и ако някой е сменил лекарствата по същия начин. Хубав ден!

# 694
Даниелита, ти си млада, красива, няма да останеш без работа. Видях те на снимките. Като киноактриса си. Я горе главата. И аз съм без работа,но аз и не търся. Имам един резервен вариант да се върна на по-предишната работа. Ама хич не искам. Едно че се пътува, далече е,  второ че ме познават и ще има приказки. Не се научих да не се влияя от хорските приказки. Трето, че там има един човек, който ме притеснява. Комплексни са причините. И трябва да реша, докато още ме чакат. Да преглътна ли гордостта си и да се върна или да им откажа окончателно, пък дано излезе нещо друго. Ами ако не излезе в тази криза. Нямам мира, все го мисля😧. Трудно се дават съвети, но приемам.

# 695
Даниелита, ти си млада, красива, няма да останеш без работа. Видях те на снимките. Като киноактриса си. Я горе главата. И аз съм без работа,но аз и не търся. Имам един резервен вариант да се върна на по-предишната работа. Ама хич не искам. Едно че се пътува, далече е,  второ че ме познават и ще има приказки. Не се научих да не се влияя от хорските приказки. Трето, че там има един човек, който ме притеснява. Комплексни са причините. И трябва да реша, докато още ме чакат. Да преглътна ли гордостта си и да се върна или да им откажа окончателно, пък дано излезе нещо друго. Ами ако не излезе в тази криза. Нямам мира, все го мисля😧. Трудно се дават съвети, но приемам.
Благодаря ти, Сали, много си мила. Млада бях някога. Вече и при мен нервите и тревожността оказаха голямо влияние върху външния ми вид/което е последния ми проблем/, работоспособността, настроението, радостта от живота. Единственото, което искам е да съм спокойна и адекватна. Странно е как човек в един момент се задоволява с много малко и мечтите му се свеждат до елементарни желания, които за други са ежедневие и дори не се замисля за тях.
Моят съвет /аз ако бях на твое място/ бих се върнала, ако ми предлагат. Ще си спестиш стреса от ново работно място, нови хора, нови характери, тепърва да се учиш и да свикваш с нова материя, евентуално. Ако си като мен и да работиш ти е жизнено важно, няма кой да ти помага, детето и къщата зависят изцяло и единствено от теб, нямаш голям избор. Аз съм точно така, за това не бих се замислила и за минута и бих се върнала. Майната му на гордостта. В крайна сметка, не правиш нещо за тях, а за себе си и гледаш теб да те устройва, погледни го от тази гледна точка. А ако можеш да си го позволиш, изчакай, докато дойде нещо подходящо.

# 696
Цитат на: Danjelita1 link=topic=1251513.msg41578809#msg415
[/quote

Майната му на гордостта. В крайна сметка, не правиш нещо за тях, а за себе си и гледаш теб да те устройва, погледни го от тази гледна точка.
Четях ти поста и като стигнах до тези редове.... невероятно е как непознат човек може да те успокои. Даниелита, аз съм споделяла с мои близки за това , но точно тези думи не са ми казвани, а сякаш точно това съм чакала е искала да чуя "майната й на гордостта". Благодаря ти, ще помисля от тази гледна точка. 😘 Надявам се всичко при теб да е "всяко зло за добро". Не се отчайвай.

# 697
Аз пък нещо се занервих. Човек с една от най-високите научни и образователни степени, не само в България, но и в света, с няколко езика виси без работа. Ми държавата губи. И аз не търся вече работа. Работя със старите колеги на граждански договори!

Забравих. Георги, оргийки, а Simple Smile Навремето правих много тройки, групови. Но сега вече си падам само с двама или един мъж! Онзи ден правихме с мой познат и познато семейство групово, но вече не съм с такова желание! Като по-млада.

Днес се мотах по баирите да си търся музата за един текст! Нема я никаква! Ще цъфне!

# 698
Цитат на: Danjelita1 link=topic=1251513.msg41578809#msg415
[/quote

Майната му на гордостта. В крайна сметка, не правиш нещо за тях, а за себе си и гледаш теб да те устройва, погледни го от тази гледна точка.
Четях ти поста и като стигнах до тези редове.... невероятно е как непознат човек може да те успокои. Даниелита, аз съм споделяла с мои близки за това , но точно тези думи не са ми казвани, а сякаш точно това съм чакала е искала да чуя "майната й на гордостта". Благодаря ти, ще помисля от тази гледна точка. 😘 Надявам се всичко при теб да е "всяко зло за добро". Не се отчайвай.
Благодаря ти. Радвам се да чуя, че поне на един човек съм била с нещо полезна.😘

# 699
Аз пък нещо се занервих. Човек с една от най-високите научни и образователни степени, не само в България, но и в света, с няколко езика виси без работа. Ми държавата губи. И аз не търся вече работа. Работя със старите колеги на граждански договори!

Забравих. Георги, оргийки, а Simple Smile Навремето правих много тройки, групови. Но сега вече си падам само с двама или един мъж! Онзи ден правихме с мой познат и познато семейство групово, но вече не съм с такова желание! Като по-млада.

Днес се мотах по баирите да си търся музата за един текст! Нема я никаква! Ще цъфне!

Джери, това предизвиква у мен много положителна емоция, страшно много ме вдига. Усещането за висока тревожност и въодушевлението от тези изживявания са абсолютно еднакви и едното потиска другото. В полза на приятното. Така, да, пак си с ускорения му пулс и завишеното налягане, но това е за всеки човек валидно. От известно време насам тия неща ме карат да се чувствам жив. Мен 2019 ме смаза и като мъж. Изобщо съвсем бях рухнал и не се чувствах като желан мъж. Разбира се сравнено с преди 6-7 години, вярно остарях и вече не съм това което бях, но след последния уикенд сега, къде едната мадама толкова явно я привлякох, че целия ме направи в белези и смучки, се почувствах отново , че не съм изгубил чара и магнетизма си. Не го казвам като празна хвалба нещо, аз винаги в живота си имах много повече жени, отколкото исках. Трудно ми е да го напиша точно какво имам предвид (общо взето не се имам за хубав изобщо вече), но правилния път към лечението е в това да се вдигаш толкова мощно в положителни емоции, че да мачкаш негативните и в дългосрочен план. И да променя виждането за себе си също, защото е част от лечението на целия процес. И малко снимки актуално и аз Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 17:06 от Георги Дяков 641885

# 700
Аз винаги съм могла да имам който мъж поискам. Е, почти. От край време се радвам на мъжките симпатии ама аз не. Като захапя един и това е . После може да е друг, но пак ще е само той и всичко хвърлям там. Само там. Така и не можах да възприема сексът като спорт. Много чувства при мен , много нещо, вълнения. Е...му.... йката😀.

# 701
Аз винаги съм могла да имам който мъж поискам. Е, почти. От край време се радвам на мъжките симпатии ама аз не. Като захапя един и това е . После може да е друг, но пак ще е само той и всичко хвърлям там. Само там. Така и не можах да възприема сексът като спорт. Много чувства при мен , много нещо, вълнения. Е...му.... йката😀.
Брой и мен. Едно към едно. Чувства няма ли, до секс абсурд да се стигне. И само с един. Не изневерявам. Такава съм, пуста любов цял живот. Много чувствителна, темпераментна, емоционална. Сама се справям, издържам и никога не съм била с някого заради материалното. Не го отчитам като плюс. Просто не всеки го може.

# 702
О, отварям си краката веднага, ако е готин! Понякога с 4 съм била в един ден.

Та днес се запознах с един красив мъж и го питам какво работи. Социален работник е и отговаря за настаняване на психично болни в един дом наблизо. И аз казвам - за такива кат' мен значи Simple Smile
Работил е и в диспансера тук.

Някой питаше за добър психиатър тук. Той ми каза д-р Димитров, сега е и шеф на диспансера.

# 703
О, отварям си краката веднага, ако е готин! Понякога с 4 съм била в един ден.

Та днес се запознах с един красив мъж и го питам какво работи. Социален работник е и отговаря за настаняване на психично болни в един дом наблизо. И аз казвам - за такива кат' мен значи Simple Smile
Работил е и в диспансера тук.

Някой питаше за добър психиатър тук. Той ми каза д-р Димитров, сега е и шеф на диспансера.
Джери, това лекува. Обаче аз не съм на твойте години да преценя дали все още тази силна емоция я има. Дано я има винаги, че иначе незнам кво ще правя Simple Smile Аз пак твърдя, че като в древен Рим секса, алкохола и забавленията лекуват нашите неща.

# 704
Тук станало горещо с тия групови изпълнения. Аз съм егати скучната..
Сахара90 аз смених скоро Есобел с есцитил, нямам никакви оплаквания. Като ме ядосат децата обаче ми се отразява. Усещам сърцебиене понякога.
Чета сега мадам бовари. После подсъзнанието може всичко, имам я в електронен вариант.
Спя много наистина този месец. Има ли някой с подобни оплаквания?

Общи условия

Активация на акаунт