Паническо разстройство - 46

• 31 392
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Джери, какво имаш предвид за флуанксола?
Аз нямам един яйчник, както съм казвала и друг път, и вероятно менопаузата ще настъпи по - рано при мен, но някак не мисля, че случаят е такъв.
Ще видя ТАТ и МАТ.
Цитомегаловирус и токсоплазмоза изследвах като бях бременна, а кърлеж не си спомням да ме е хапал.Нали те основно носят лаймска? Хив нямам, защото покрай инвитрото ми пускаха сигурно над 10 пъти през годините.
На рентгена на шийни прешлени пише: Снишен конвекситет на шийната лордоза. Уплътнение на дискалните повърхности. Стеснение на диска С5-6, без промяна на дискалните повърхности. Изострени процеси унцинати и интервертебралес. Интерспинален допир и уплътнение. Стеснение и деформация на интервертебралните отвори. Д.Хондроза С5-6. Спондилозни промени.
А от последното ЯМР на коремни органи и гръден кош: Нискостепенна дясноконвексна сколиоза.
С прости думи какво значи, предполагам Георги има идея?!
Ами значи, че имаш изкривявания и увреждания на С5-С6 прешлените и общо взето може да имаш от там невралгични прояви от типа, който имаш. Логични са при заседнал живот и работа на бюро. При физическа работа пък е кръста проблем Simple Smile Но е възможно да имаш топли вълни от преноса на нервните окончания, като е нарушен и става хаос малко.

# 91
Джери, при мен хормоните си влияят категорично. Тоя месец викам напук няма да следя цикъла, за да не се настройвам, да видя как ще е. Ден преди да ми дойде ( но не знам че остава ден) не мигнах до 3 ч и с хапче и без, после в деня, когато ми дойде толкова ми беше зле на работа щях да умра даже се бях оцапала цялата, това не ми се е случвало от години. И страшно изнервено, като ми дойде поспадна веднага напрежението, не е само психическото, и хормоните си казват думата, но трябва да си взема пак маслото от вечерна Иглика.
Иначе моята менопауза от 26 год я почнах хаха! То всъщност е ендометриоза и симптомите все такива.

# 92
Ел, флуалксолът е енергизиращ!

С тази менопауза при всеки е различно. Да наблюдаваме майките си. Глупости. На майка ми й дойде на 35. А аз на 50 забременях.
Фригидна съм била, че аз когато съм била забременяла правих тройка с близнаци Simple Smile
Някой сериозно да ми каже да не правя секс.

Като Ви чета ме хваща страх да не се разболея от нещо сериозно. Че аз за всяко А плащам по стотарка при лекар.

# 93
Опелче, кажи за вечерната иглика. Аз ползвам масло за лице. Ти пиеш някакви капсули ли? Аз много харесвам маслото за козметика. Но за цикъла незнам как се пие. Всеки път преди да ми дойде съм зле, нерви, кръвно...

# 94
Да на капсули я пия трябва по две дневно но зависи е от грамажа й, по-често по едно дневно пия. Има я по аптеките на мен лично ми намалява ПМС състоянията но не прави чудеса.

# 95
Знаех си аз. Хашимото ли е това. Значи ли че оплакванията дето имам световъртеж, замайване и обърканост е от това. Всички до сега ГТР та ГТР. Щитовидната и оплакванията от нея не се влияят от АД нали. Трябва да ида на ендо. Препоръчайте добър. То стойностите са 7 пъти над нормата
Това че съм в менопауза от 4години има ли връзка. Бях на 39 като ми спря.
Пусни си и ТРАК изследване....аз съм с повишен ТАТ и МАТ ,но бях и с положителен ТРАК,което говори не за хашимото,а за базед

# 96
Флуанксола мен ме успива. Успокоително ми действа.
Джери как ти се получава това със секса при АД? Намаля ми желанието и кулминацията ми е трудна сега като съм на 1,5. После като мина на по 1 хапче не е така. Сега ми ги увеличиха временно.

# 97
  • Цюрих
Доктор към пациент:
-Значи, пиете по три пъти на ден и ще се оправите!
-А от кои хапчета, докторе?
-Е, аз да съм споменал нещо за хапчета?
Grinning
Здравейте, група, проблемът ви е или в многото хапчета или в многото мислене!
Откак спрях и двете съм добре Simple Smile

# 98
Рози, аз от началото на година спрях АД. Но и преди беше така, 8 години грам действие от АД не видях. А смених цялата азбука!

Шоко, така е! Като си пиех редовно нищо ми нямаше. Сега, като поспра почват проблемите. Не напразно е лафът: Всичко е от нередовното пиене!

Айде пак безсънни нощи!

Дописвам се. Тренирах от 2 до 3.
Май ще трябва да направим анкета за най-откачен в темата... от всички Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 06:18 от Jerry F

# 99
Рози, аз от началото на година спрях АД. Но и преди беше така, 8 години грам действие от АД не видях. А смених цялата азбука!

Шоко, така е! Като си пиех редовно нищо ми нямаше. Сега, като поспра почват проблемите. Не напразно е лафът: Всичко е от нередовното пиене!

Айде пак безсънни нощи!

Дописвам се. Тренирах от 2 до 3.
Май ще трябва да направим анкета за най-откачен в темата... от всички Simple Smile
Аз те чета отдавна, Джери и си мисля... Пускала ли си тест за БАР? Не го казвам с лошо или да се заяждам! Съвсем сериозно питам дали си пускала.

# 100
Георги, благодаря ти!
Точно тази диагноза винаги съм си я отхвърляла! Даже избягвах да чета и за болестта. Айде, приписах си всички симптоми.
Е, нали ходим на толкова психиатри! Вече сами си поставяме диагнозите и си се лекуваме. На всякъде те претупват.
Та, Георги, ще взема да посетя бившите колеги!

Има си хас да не си се знаем тук! Та до подробности си знаем живота и ежедневието всички в тази тема!

Пожелавам Ви прекрасни почивни дни! Времето в момента е прекрасно за разходка!

# 101
Георги, благодаря ти!
Точно тази диагноза винаги съм си я отхвърляла! Даже избягвах да чета и за болестта. Айде, приписах си всички симптоми.
Е, нали ходим на толкова психиатри! Вече сами си поставяме диагнозите и си се лекуваме. На всякъде те претупват.
Та, Георги, ще взема да посетя бившите колеги!

Има си хас да не си се знаем тук! Та до подробности си знаем живота и ежедневието всички в тази тема!

Пожелавам Ви прекрасни почивни дни! Времето в момента е прекрасно за разходка!
Просто ми прави впечатление определен модел и затова питах. А лошо няма да направиш един тест. Ако всичко е точно, ще е супер. Ако не е, поне дават супер медикаменти Grinning

# 102
Здравейте, група, проблемът ви е или в многото хапчета или в многото мислене!
Откак спрях и двете съм добре Simple Smile
Е, АД отдавна спрях, ама мисленето не мога. Всичко мисля и премислям по 10 начина, а то става по 11-ти. Знам че не бива да мисля и кой какво казал , но в тъпата провинция няма отърване от това.
Джери, нима можеш да заспиш след тренировка през нощта. По същата причина не се препоръчва тренировка преди лягане вечер. Сутрин е друго. Днес наистина става за разходки. Разхлади най-после.

# 103
Елдорадо, виж на какво попаднах... Ние нали сме с проблеми по прешлените, макар, че невролозите отричат тази симптоматика да идва от шипове, лордози и дискови в тези места... Но както каза Георги, организма си е цялостна машина и няма как да не оказва влияние едно нарушено кръвоснабдяване в дадена област. Поне при мен отговаря мястото и описанието

https://xn--80aasiq5a.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%B8/% … B5-%D1%81-%D1%82/

# 104
  • София
Малеее демонче, много отговарят нещата. Ще кажеш, че вече съм открила какво става с мен. Направо не се търпи. Вчера почти целия ден бях зле, днес съм по - добре.
Сали, и аз съм така, все премислям, правя модели и дори предполагаеми диалози, а то накрая няма нищо общо, само съм си затормозила мозъка напразно. Все съм така.
Да ви питам за майка ми. Обилно потене в областта на лицето и главата, по тялото не, усещала все едно мозъкът и заспива и изключва и замайване. Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт