Паническо разстройство - 46

• 31 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
От Плевен съм Демонче. Ето ви малко плевенска каскада ♥️

# 256
  • София
Аз изпуснах Сали!

# 257
Пия Реновиа за кръвното вечер. Това е калциев антагонист. Пише следното:

Калциевите антагонисти имат способността директно да влияят на биосинтезата на алдостерон в адренокортикални клетки - стероиден хормон, който увеличава обратната резорбция на натрий в бъбреците, задържането на вода, екскрецията на калий, обема на кръвта и повишава кръвното налягане.

Това означава ли, че намалява алдостерона, дали ако го пия сутрин, ще намали  тревожността?

# 258
Пия Реновиа за кръвното вечер. Това е калциев антагонист. Пише следното:

Калциевите антагонисти имат способността директно да влияят на биосинтезата на алдостерон в адренокортикални клетки - стероиден хормон, който увеличава обратната резорбция на натрий в бъбреците, задържането на вода, екскрецията на калий, обема на кръвта и повишава кръвното налягане.

Това означава ли, че намалява алдостерона, дали ако го пия сутрин, ще намали  тревожността?
Не. Но сутрин е по добре да се пие. Реновия е много хубав медикамент. Не уврежда и е доста ефективен. Но ако почне хипертонична криза, не може да се справи. Към тревожност и паника няма отношение. Тритейс обаче има примерно. И ирбессо и то.

# 259
Ясно. А кога започваха тежките дни с магнитни бури. Днес ще се пръсна от тревожност.

# 260
Ясно. А кога започваха тежките дни с магнитни бури. Днес ще се пръсна от тревожност.
От вчера започнаха, днес е ниво К4, утре пак, в неделя ще е К5-К6. Залягайте над ксанакса и клонарекса и така. И аз ми е много смотано, даже вече 4та водка пия след тренировката.

# 261
От вчера започнаха, днес е ниво К4, утре пак, в неделя ще е К5-К6. Залягайте над ксанакса и клонарекса и така. И аз ми е много смотано, даже вече 4та водка пия след тренировката.

Георги колко ти става пулса като барнеш 5,6 водки

# 262

До 85, повече не се качва. Със и без водки. Много рядко отива 90.

# 263

Незнам вечв
Уж Кардиолога ме увери че нищо ми няма на сърцето след ехограф и холтер и, че всичко ще се нормализира след като хормоните влезнат в норми, обаче аз вече месец пия хормони и нямам никакво облекчение.
Пак се съмнявам, че ми има нещо на сърцето. Постоянно ускорявам

# 264

Незнам вечв
Уж Кардиолога ме увери че нищо ми няма на сърцето след ехограф и холтер и, че всичко ще се нормализира след като хормоните влезнат в норми, обаче аз вече месец пия хормони и нямам никакво облекчение.
Пак се съмнявам, че ми има нещо на сърцето. Постоянно ускорявам
Нищо ти няма. То сърцето е или повредено или не е. Няма такива собствени мнения. Прост мускул е, няма голяма философия. Ако не е наред, щеше да се види. Щом не се е видяло, значи е здраво. При сърце няма просто средни положения и няма как да е малко болно.

# 265
Георги, какво отношение има ирбесото към тревожността? Аз го пия за кръвно и сутрин и вечер.
След 5 часа пътуване в автобус съм добре, освен че ме заболя кръста. Понякога се чудя как можем да мислим и да се страхуваме от нещо толкова лесно преодолимо. Сега съм в приятна компания и с питие в ръка и мисля че мога да преодолея всичко и че светът е мой 😊 Лека нощ милички ♥️

# 266
Пулсът по време на тренировки ми е нисък, едно от бетаблокера, друго от тренинга.

Аз снощи щях да изрева, но нямах сили да напиша. Та аз две крачки от леглото и припадах. Всички други екстри бяха на лице. Ксанакс да заспя и да не чувствам!

Милички, дано днес сме по-добре!

Винаги ме е било страх, не че ми е много зле, а че никога няма да ми мине!

Айде, добро утро!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 05:31 от Jerry F

# 267
Пулсът по време на тренировки ми е нисък, едно от бетаблокера, друго от тренинга.

Аз снощи щях да изрева, но нямах сили да напиша. Та аз две крачки от леглото и припадах. Всички други екстри бяха на лице. Ксанакс да заспя и да не чувствам!

Милички, дано днес сме по-добре!

Винаги ме е било страх, не че ми е много зле, а че никога няма да ми мине!

Айде, добро утро!
И аз с пулса съм така. Е от вчера ми е интензивно смотано, но кръвното на 4 мерения не е било повече от 125/85. Пулса над 75 не е отивал. Ама криво ще.

Сали, ирбессо е хубав медикамент, но покачва индиректно кортизола. И от там и цялостната тревожност. За мъже вреди и на половата система.

# 268
Какво да сме добре. Утре е пикът.
Ще има ксанакси, водки, за мен бира, моля...Simple Smile

# 269
  • Лондон
Джери , красиви снимки от твоите разходки .

А , как ли се чувстват децата при тези магнитни промени ? Къде ги следите , моля ?

Общи условия

Активация на акаунт