Паническо разстройство - 46

• 32 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Сара, и аз това си мисля! Зачеснаха.
Поздрави!

# 631
Привет! Аз скиторих през уикенда по Родопите. И както винаги когато скиторя  се чувствам добре. Зареждам се с чист въздух и приятни емоции. Още ме държи. Надявам се че всички сте добре. ♥️

# 632
  • София
То хубаво наздраве, ама аз като се панирах, 1 бира не мога да изпия, за цигара да не говорим.
Абе, кашлям и я втасах с психическото здраве Joy
Иначе съм добре, нямам други неразположения, понеже съм се фокусирала на кашлицата и Ковида.

# 633
Здравейте! Искам да благодаря за новата тема.
Бих искала да попитам, някой получавал ли е странични ефекти от Тритико XR, като сърбеж и мравучкане?
Тази вечер ми се поду предната част на глезена, зачерви се и имаше лек сърбеж. Намазах с Адвантан и сега се успокои.

# 634
Да, от Тритико може да се получи т.нар. мравучкане. При такава реакция обикновено се препоръчва спиране на приема и започване на антиалергично лекарство. Свържете се с доктора си.

# 635
  • Цюрих
Аз тръгнах на психотерапевт. Трябвало да минат 6 сесии, че да видим резултат. Засега имам леки ПА 1хседмично.Това значи ли, че вече се оправям?Обаче още заспивам трудно....

# 636
Шоколадче, браво за психотерапевта. Дано е добър. Аз имах голяма полза от моя миналата година. Смеехме се заедно, караше ми се, шегуваше се с мен. След разговор с него се чувствах леко и се настройвах  оптимистично. Иначе, да, оправяш се, разбира се. А безсънието не го мисли. Повечето хора имат проблеми със съня.

# 637
Аз тръгнах на психотерапевт. Трябвало да минат 6 сесии, че да видим резултат. Засега имам леки ПА 1хседмично.Това значи ли, че вече се оправям?Обаче още заспивам трудно....
И аз  бях, и пак ще отида. И аз се нормализирах за сега. Надявам се и за напред да съм така, а и всички вие разбира се! Не съм писала скоро, че нямам много време... На всички пожелавам приятен и спокоен след обяд!

# 638
И аз съм на психолог от 2 месеца.
То само покани за обяд. Спални в хотелччета.
Да си бях избрала друг, не влюбен в мен 28 годишен.

# 639
И аз съм на психолог от 2 месеца.
То само покани за обяд. Спални в хотелччета.
Да си бях избрала друг, не влюбен в мен 28 годишен.

Охааа
Искам и аз

# 640
Привет отново!
Някой наясно ли е, как се спира Триттико XR от 0,75 мг

# 641
Аз не съм пила Тритико, та не мога да ти помогна. Дано някой се включи. Георги къде е ? Да няма бан ? При всички случаи има начин да се спре и най-вероятно като всеки АД много бавно и продължително, с плавно намаляване на дозите за мин 2 месеца. А трябва ли да се спира, лекар ли го е препоръчал ?

# 642
Привет отново!
Някой наясно ли е, как се спира Триттико XR от 0,75 мг
Намаляш през 12 дена по 1/3.

# 643
Гледам, добре сте🙂. Аз засега не се оплаквам,но да видим докога ще е.... Утре е операцията на майка и се надявам да мине бързо и леко. Като отмине това се надявам да не ме тресе някоя криза.

# 644
Демон, стискам ти палци за операцията. Всичко ще мине добре.
Мен започна да ме боли главата много и ми парят очите. Мисля си за Ковид и пих един ксанакс от 0,25. Да няма пак изригвания, какво ми става. През уикенда бях отлично. В къщи вече ме подиграват, ММ и малката, че все нещо не ми е добре. ММ ми вика че много се вглеждам в себе си. Ама наистина не ми е добре. Радвам се че не се оплаквате, значи сте ок. Мен студът ме депресира.

Общи условия

Активация на акаунт