Паническо разстройство - 46

• 32 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Аз се чувствам много интересно днес. Не е обичайната тревожност, а някакво вълнение като че ми предстои нещо хубаво. Пак е неприятно, в смисъл треперливо, но е различно. Сякаш съм влюбена, като пеперуди в стомаха, ама не съм. 😀Сякаш тези дни ще ми се случи нещо вълнуващо приятно. А аз искам само спокойствие и малко да укротя тези емоции. Вчера гледах филм, еее голямо реване падна.

# 616
О аз съм така, мисля че е от рязката промяна във времето, адско напрежение и страх, старая се да не рева, бях на профилактичен преглед, кръвно налягане 120 / 70 и кардиограма на тинейджър, пулса супер. Личната вика личи си че по спокойна, вътрешно се опитах да се надсмея, нищо не казах, в понеделник пускам и изследвания, ама си знам че всичко си е наред, хормони на щитовидната след месец, та да видим, много е гадно да изпитваш напрежение, гадене свиване треперене, а да се криеш пред хората и да казваш че всичко е наред, защото сме малък град,  и се радвам че ви има, та да си споделя с някого, който знае за какво става въпрос.

# 617
Ще ме прощавате за заяждането, не е към групата, а към лекарите, но това Хашимото от някаква изключително рядка болест се оказа заболяване за половината българи. Не знам правилно ли се диагностицира, но усещането ми е за изпадане в крайности с определени болести, които стават модерни и се лепват на хората с причина и без.
Моята сестра почти я бяха диагностицирали с лупус.

# 618
Ооо изобщо не е рядка болест. Аз съм с обратното, с хиперфукция, в момента в ремисия де, но покрай моите проблеми много неща разбрах. Хашимото само като име звучи екзотично и рядко. Много жени, особено в критическата развиват точно Хашимото. И дори не знаят и се чудят защо напълняват.
Криси, така добре те разбирам. И аз се крия, изглеждам спокойна и уравновесена, ама аз си знам 😀.

# 619
Ще ме прощавате за заяждането, не е към групата, а към лекарите, но това Хашимото от някаква изключително рядка болест се оказа заболяване за половината българи. Не знам правилно ли се диагностицира, но усещането ми е за изпадане в крайности с определени болести, които стават модерни и се лепват на хората с причина и без.
Моята сестра почти я бяха диагностицирали с лупус.
Технически не е рядко, а лекарите ни са малоумници. Но не е и толкова често. Обаче има патологии, които имитират Хашимото. Това е и в повечето случаи. Но както казах, лекарите са малоумници. Обаче ако ти се плаща на частно, след куп специфични изследвания, ще се открие точната причина за нещата.

# 620
  • Перник
Аз пак съм на черешата... Направих ПА, силна доста. Отделно и замайването продължава. Изпила съм сутринта 1 ксанакс от 25 и после 2 половинки през 2 часа. Чудя се да глътна ли още половин? Гадене, студени тръпки, сърцебиене, общо ми е зле. Вече не знам какво става с мен. От както ходих на кардиолог и се почнаха гадостите.

# 621
Аз пак съм на черешата... Направих ПА, силна доста. Отделно и замайването продължава. Изпила съм сутринта 1 ксанакс от 25 и после 2 половинки през 2 часа. Чудя се да глътна ли още половин? Гадене, студени тръпки, сърцебиене, общо ми е зле. Вече не знам какво става с мен. От както ходих на кардиолог и се почнаха гадостите.
Я бодни 1 клонарекс от 0.5. Аз сефте като ми дадоха клонарекс, не знаех ефекта и направо взех 2 гр. Е няма такъв кеф!!! Тоя ксанакс е с много кратко действие, макар и добър медикамент.

# 622
  • София
И аз сутринта се събудих с пулс над 100.
Иначе честичко посещавам кардиолог, след него поне месец съм добре. После пак се започва с редуването на неприятните усещания. И пак на кардиолог. И така.

# 623
И аз сутринта се събудих с пулс над 100.
Иначе честичко посещавам кардиолог, след него поне месец съм добре. После пак се започва с редуването на неприятните усещания. И пак на кардиолог. И така.
И това не ти говори, че е плацебо ефект и нищо ти няма? Няма смисъл да правиш един и същи ритуал, това не е лечение. Аз 1 път годишно съм си казал кардиолог и това е.

# 624
Джери
Няма пък да ходим в групата за Хашимото
Тука ще си седя 🥰🥰🥰
Аз един път бях там и ми казаха че повечето са с хипо функция и такива като мен няма там и те също ме изпратиха в друга група (базед, а аз не съм базед)
Тука вече сте ми другари и ви обичам
Аз пък днес цял ден ям и забравих да си меря моя пулс
Нали ми е мания
Ся си пийвам розенце и размишлявам кога пак ще се влоша

# 625
  • София
Георги, усещам се, ама е по-силно от мен. Е, не ходя през месец - два, ама 3 пъти годишно си посещавам. Случвало се е и 4, като включа 2 посещения в спешното в годините назад Bowtie

# 626
Джери
Няма пък да ходим в групата за Хашимото
Тука ще си седя 🥰🥰🥰
Аз един път бях там и ми казаха че повечето са с хипо функция и такива като мен няма там и те също ме изпратиха в друга група (базед, а аз не съм базед)
Тука вече сте ми другари и ви обичам
Аз пък днес цял ден ям и забравих да си меря моя пулс
Нали ми е мания
Ся си пийвам розенце и размишлявам кога пак ще се влоша
И ти ли си с хипер като Сали, май и аз се оказах като вас.
Джери ни гони да се махаме, ма и аз не мърдам от тук. Любими сте ми. 😆😄

# 627
Георги, усещам се, ама е по-силно от мен. Е, не ходя през месец - два, ама 3 пъти годишно си посещавам. Случвало се е и 4, като включа 2 посещения в спешното в годините назад Bowtie
Това на ОКР бие. 20 години пия сода и се лекувам е работата малко. Разликата между 1 път и 4 пъти годишно е еднаква. Сърцето или се скапва бавно при недостатъчност установена вече, или внезапно ти ебава мамата. Ама пак и внезапното е свързано с доста патология преди това , или е дефект в гените. Твоето ходене е , за да успокоиш 1 седмица след посещението нервите, преди пак да те почнат нещата. Виж синдром на да Коста (сърдечна невроза). Част от цялостната картинка е, сега му викат кардио фобия. Общо взето страдащия изпитва всички физически гадости на болно и умиращо сърце, но физиологично му няма нищо. Това да ти е отправна точка, не може цял живот да се чудиш ще се мре ли или не с всяко носене. Че ти след секс трябва да си умряла Grinning

# 628
Георги ме разбра за Хашимотого, но обобщението беше за лекарите и тяхната глупост. Аз ако не бях попаднала на добри още на 20 г щях да съм с инсулинотерапия заради завишена захар от стреса, така че диагнозите са си сериозна отговорност, която уви нашите лекари не осъзнават.

# 629
"Ей никви ви нема"
Надявам се да е от хубави емоции и само спокойни вечери
Наздраве от мен с чаша розе

Общи условия

Активация на акаунт