Есенно слънце вънка грее, ДЕКЕМВРИйче сладко с глас се смее! 😄🧡🍁

• 13 318
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
Как сте, майчета! Как са дечицата? Някои вече станаха на 3, а на други им предстои! Купона е на макс при нас 😁 веселбата е пълна, баткото тича, кара колички с крачетата, хвърчи с тях, говпри много, но и много не слуша 😁 Ех.. А какво бебенце беше хихи. Поздрави на всички!

# 301
Бях забравила че такава тема съществува.
Да се похваля днес  ще ходя на изнесен урок организирано от 1 ва група  в градината с моето декемврийче.

# 302
Аз не съм забравила темата! Помня какви вълнения бяха преди да родим. Как се подготвяхме старателно. И после как споделяхме.

# 303
Здравейте сладурки💋
Как сте, как са порасналите момчета и момичета? Ходят ли на градина, изобщо да си разкажем малко за всички.

Много целувки от мен, Дария и Бориса💋

# 304
Здравейте сладурки💋
Как сте, как са порасналите момчета и момичета? Ходят ли на градина, изобщо да си разкажем малко за всички.

Ооо, сладурче. Бяха и забравила тази тема. Моят човек си ходи на градина и сега през лятото. Оплаква се от време на време

# 305
Здравейте сладурки💋

Ооо, сладурче. Бяха и забравила тази тема. Моят човек си ходи на градина и сега през лятото. Оплаква се от време на време
Супер и моите госпожици ходят на детска градина, чакаме с нетърпение морето.
Аз работя, уча отново и вече полека си търся и работа, че мосията е трудно.
Надявам се и други сладурки да се включат, особено мамите с близнаци да обсъдим това онова💜♥️💋

# 306
Аз наскоро завърших магистратурата по Икономика. Малкото изкара варицела от днес сме на море в Албена, много се вълнуват и двете.

# 307
И аз с нетърпение чакам морето. Харесва ли ви в Албена?

# 308
Да от почти 20 години ходим поне веднъж в Албена, идеално е за семейства с деца.

Общи условия

Активация на акаунт