В добри дни, в лоши дни - İyi Günde Kötü Günde

• 16 458
  • 89
  •   2
Отговори
# 60
Сериал не може да се преведе на светакавица който се навил прави нещо хубаво и мило и то без да чака нещо в замяна аз като човек който е правил такива неща лично го заявявам,че това е къртовски труд
Много са ми милички ЛейСар

# 61
Черна розичке, знам че е адски труд да се превежда. Имах предвид, че като цяло нещо май не му върви на сериала. А относно превод... Сега светнах, че е само вторник (сряда полунощ де) 😁😁

# 62
Знам че има преводи. Имам предвид и аз че май няма да го бъде. Нещо конкуренцията е голяма.

# 63
# 64
# 65
Посочените линкове не се отварят -изписва че съдържанието не съществува

# 66
Посочените линкове не се отварят -изписва че съдържанието не съществува
Ако ги гледате от чужбина има друга система,друг начин за отваряне..
Ето тук копирате линка на серията
Скрит текст:
:
https://vbox7-mp3.info/?fbclid=IwAR1reAXL0MeRZMya0FEICSNndMAQC9y … Xrymh3Hb8dgs5SJvM
съгласявате се с условията за ползване и сваляте..
Пак се редактиреам, но и на мен ми изчезна серията...Явно я изтриха , без да сме я гледали, жалко...Може би ще я качат в друг сайт...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 13:40 от Виолета Цветанова_563417

# 67
# 68

Ново
Брех тези пак почнаха да ме нервят ни фрагман ни озет ни фотки от епизода.....Close

# 69
Благодаря за превода! Отивам да гледам и после идвам да обсъдим.

# 70
🆕✨
"В добри и лоши дни"
4 епизод✨Резюме/Йозет:
Лейла разкрива играта за фалшивото предложение за работа на Сарп. Отсега нататък тя ще е  още по-уверена и по-силна от преди. Само заради ината на Сарп, тя ще направи на Сарп и на  Мелиса най-красивата сватба, която светът някога е виждал. Сарп няма да закъснее да отговори на този ход на Лейла. Тъй като Лейла отказва да си тръгне от фирмата, той решава да покаже колко много се обичат с Мелиса и колко силна е тяхната любов. Перихан, майката на Сарп се опитва да си спомни откъде познава Лейла. Затова тя ще иска отново да се срещне с Лейла. Сарп се опитва всеки път да отклони срещата между майка му и Лейла. Един от тези откази за такава среща е, че всички заедно отиват във вилата на приятеля му от университета - Едиз, където ще ​​ правят дегустация на вино. Лейла, Сарп и Мелиса тръгват на път към вилата, без да знаят какво ги очаква и какво ще им се случи.

# 71

Фрагман две на 4-ти епизод
Много искам да не скубя Сарп накрая на епизода ама наистина

# 72

Елчин и аз ви напомняме, че е днес е денят за новата серия..
И да се редактирам, че ми хареса тази снимка..първата снимка само на ЛейСар

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:21 от Виолета Цветанова_563417

# 73
Леле, момичета, рейтинга е много зле.

Не разбирам защо е толкова зле. Сюжета е интересен, актьорския състав също. Да, ролите на някои са дразнещи, но все пак е сериал. Има комедия, има болка и драма... Абе, този и "Почукай на врата ми" са новите, които ме грабнаха най-много.

Снощи много беснеех по Сарп. Ех това момче, вижда, че наранява ужасно Лейля, вижда, че и себе си заблуждава, но се прави на лудо влюбен в Мелиса. А за Мелиса... Тази девойка взе да ме дразни. Но пък брат й Арда все още държи фронта. Харесва ми братското у него. И като цяло...
Бабушкерите ме дразнят ужасно. Перихан и Мерал. Толкова са досадни, че нямат граници. Перихан накрая ще вкара сина си в лудница. Толкова го задушава... А Мерал е забила на простотията Лейля-Адем, което е невъзможно да се случи. Сцените с Ясемин и Бюлент не ги заглеждах много, че и те са зациклили на едно място. Тоест Ясемин. Все още не ми е ясна Аслъхан.

Ето и фраг, че го забравих

Какво беше това круше, което удари Сарп на някой? Защо крещи "Лейля"? Явно в следващия фраг ще стане по-ясно

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 11:28 от Selin Ozkaya

# 74
И аз съм потресена от ниския рейтинг..Дано имат уговорка поне за 13 серии, както обикновено правят. Може би на зрителите не им харесва това прехвърляне в миналото, после фантазиите на Лейля, а накрая настоящето. Играта на артистите е много добра . Н е ми харесват като персонажи Перихан и майката не Лейля, но чак пък до такова ниво да стигнем..
И в другите сериали има да се появят трети излишен , но обикновено трима ГГ не е имало или аз не съм гледала, та може и това да е..

Общи условия

Активация на акаунт