Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 53 954
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
LU4IQ , благодаря ти много!

# 121
Този Толгахан толкова ми прилича на Божинов, че няма как да го харесам. Joy
Нито един негов сериал не съм гледала и не ми допадат неговите роли. Май останаха още 2-3 сериала, които трябва да излязат.
Да ги дават, чакам. Smile

Гледай го във филм тогава Joy комедията с Берг "Aşk Geliyorum Demez - Игра на чувства".

# 122
Аа, гледала съм филма. Ставаше. Имаше хубави песни. Smile

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 00:17 от ~Carolina~

# 123
Токио дето Опроверга слуха пише общи приказки. Ако се договорят друга ще е кадъната надявам се. Същия Токио писа преди време може би ще се върне ЧУ в зимния сезон. Може би.

Игра на чувства го гледах много отдавна и почти нищо не помня. Берг е сладурана.
Сега  Толга ще играе с майка й Хюлия Корел в Дума на честта. Тя ще бъде екраната му майка . Фрага е хубав ,много красота на този остров .
Главната имат разлика двамата но ми хареса на пръв поглед . Толга има повече опит от Суде ,това е ясно.

# 124
Лу, защо не намирам Вавилон съд субтитри в оня твой хубав сайт?
Само някаква озвучка. 😬

# 125
Пепелче, ако имаш предвид туркру.тв, като пуснеш филма, върху самия екран има опция с падащо меню, от което избираш дали със субтитри или озвучка да гледаш филма. Ако не избереш субтитрите, почва по дефолт с озвучка. Обикновено ги има и двата варианта, на Вавилон - също.

# 126
Момичета, няма друг превод на "Вавилон" еп. 12, във ВК не успяха да съберат парите. Озвучаването е от студия Октопод, те печелят от вградената реклама.

# 127
Уффф, явно ще се гледа с озвучка.
Тези хора не разбират от сериали. Simple Smile

Лу, какви са прогнозите?
Има ли вероятност от финиш?

# 128
  • Варна
При рускините има инфо ,че ще има размяна на участия в Червената стая и Домът

Hands Clap Ще бъде интересно да се види.

# 129
Пепелче , понеже съм на линия да ти кажа че няма да го финишират. И аз така мислех ,но сериала се продава в чужбина и от АЯ нема да го спират. От това печели продуцента ,не телевизията.

Някой от вас гледа ли по лейдито повторението на Ягодова любов с Юсуф Чим и Демет , леко сериалче ,ненатоварващо. Юсуфката е пич , двамата се гаджосват и в реала .

# 130
  • София

Тинчееее , нали не  греша че харесваш Боран Козум ?
Ще е специален гост в Агента  епизод  6.

Да те зарадвам още ето и рибаря с пухкави бузки

Носят се слухове за нов проект с Ча зимният сезон.
Спрягат го с Туба Б. не ги искам двамата , няма да се получи тез продуценти как го мислят това ? Flushed
Туба не ми се нрави освен това. Докато е обвързан с Нетфликс няма как в други компании . След филма ще се разбере нерде.
Дааа, Феми, тъкмо снощи мернах инфото, и сега влизам в темата, за да видя дали сте коментирали. Heart Eyes
Аз ви казах - "Мениджърите" искат да ме довършат. Още преди споменах, че, след Чаатай и Едис, остава само Боран да включат, и вече тотално съм аут. Grinning Ми ето, аут съм. Grinning

Юсуф Чим ми е от онзи тип актьори, които са ми неприятни, без реално да имам обяснение защо точно.
А Толгахан го харесвам. Точно аз превеждах филма му с Бергюзар преди много, много години. Grinning

# 131
Те вече играха заедно в един филм(който беше много тъп Smile). Демет има голям късмет да играе с Биннур. A Биннур много я харесвах в едно сериалче с Мустафа Юстюндаа, което продължи само 3 епизода, но бяха много смешни.
Вижте от 5-та мин. нататък Joy

Демет с кой ли не се е гаджосвала и тя... Юсуф Чим ми напомня за Иво Аръков. Smile

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 16:27 от ~Carolina~

# 132
Само за Юсуф Чим и Секчин знам от гаджетата й . За Джан Яман заради птицата се изписа кво ли не . Всеки вярва в каквото си иска. Невероятна химия в сериала ,но ако са има ли нещо е приключило. Джан каза че му е любима колежка ,лайква й по някоя снимка.
Йозге Гюрел направиха успешен втори опит и обичат да работят заедно.

# 133
Цитат
Лу, какви са прогнозите?
Има ли вероятност от финиш?

Пепелче, миналата седмица имаше инфо, че снимат 14-15 епизод, днес продължават.

# 134
Ооо, голяма мъка с дублаж.
Лошо озвучаване и съм набримчила звука на макс.
И реклами, оффф.
Тъй няма да се разберем с подругите. 😀

Макар че е хубаво да не четеш, но искам да ги чувам на турски.

И не мога да свикна с Онур, нищо че иначе много  го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт